Verkwik met producten in de spotlight

January 31, 2018,

Rebecca Haresign

Op zoek naar nieuwe vitaliteit, verfrissing en ben je klaar om het jaar in te gaan met positieve voornemens, doelen en ambities voor algehele gezondheid en welzijn? Misschien heb je e-Shot™ nodig om op gang te komen. Deze natuurlijke cafeïneshots zijn geschikt voor iedereen die een extra oppepper kan gebruiken, bijvoorbeeld tijdens een lange werkdag, voor een intensieve workout of voor extra energie om de dag te beginnen.

Tijdens onze New Year Kick Off (NYKO) in Phoenix, Arizona hebben we ons nieuwste product in de spotlights geïntroduceerd: e-Shot! De perfecte partner die je elke dag helpt bij het aanpakken van de taken die op je wachten.

Houd dit geheime wapen niet voor jezelf. Share the Shot™! Wat houdt dit precies in? Heel eenvoudig. We willen dat jullie allemaal het shot (e-Shot) delen met iemand die je kent!

Bij ‘Share the shot’ moet iemand persoonlijk een fles e-Shot delen met iemand anders. Hoewel voor e-Shot persoonlijk delen de voorkeursmethode is (een e-Shot drinken is per slot van rekening een krachtige ervaring), het is echter niet de enige manier waarop je de kracht van e-Shot kunt delen! We willen opnieuw definiëren wat ‘share the shot’ betekent. Daarom vragen we jullie allemaal om net als wij e-Shot op diverse platforms te delen: in persoon, virtueel, via sociale media, op het werk, tijdens een telefoongesprek… We willen dat jij helpt om anderen bekend te maken met de unieke kracht en bewezen effectiviteit van e-Shot! Deel je ervaringen maar deel bovenal waarom je jouw lichaam oplaadt met e-Shot!

Maak e-Shot onderdeel van je doel om je lichaam te transformeren. Begin vandaag nog!

Share This Story, Choose Your Platform!