5 redenen om van Snack Bites te houden

August 24, 2023,

Charys Gibbs

Kun je je een leven zonder snacks niet voorstellen? Wij ook niet, daarom hebben we onze heerlijke en voedzame Plant-Based Snack Bites ontwikkeld. Snack Bites helpen je om gefocust te blijven op het bereiken van je doelen, of dat nu gewichtsverlies, het verbeteren van je voeding is of het helpen bij je workouts.

Hier zijn vijf redenen waarom je van Snack Bites zult houden…

 

Een smaakfeest dat je niet wilt missen

Kies tussen heerlijke Cinnamon Roll of Limited Edition Chocolate Walnut Bliss – Zachte en rijke pure chocolade gecombineerd met knapperige walnootstukjes – dat noemen wij nou een snack!

Snack slimmer… niet vaker

Gemaakt van gezonde en voedzame plantaardige ingrediënten en 5g proteïne en 4g vezels uit favaboonproteïne. Dat houdt je langer vol!

Psst… wist je dat het proteïnegehalte van onze Snack Bites ze ook geschikt maakt als snack voor na de training!

Natuurlijk gezoet

Verminder je trek en bevredig je zoete trek! Ja, ze smaken heerlijk en geven je energie en een goed gevoel.

Goedgekeurd tijdens een ‘Cleanse’ dag

Wie zegt dat je het zonder chocolade moet stellen? Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar geloof ons, het leven is te kort om lekkere tussendoortjes te missen! Je kunt onze Cleanse Day tracker hier vinden.

Zeg vaarwel tegen drama

Snack Bites zijn individueel verpakt om het drama van “nog maar een” snack weg te nemen. Dit maakt ze ook perfect voor onderweg – of je nu naar je werk gaat, je lunch inpakt of naar de sportschool gaat!

Share This Story, Choose Your Platform!