Nourish for Life™: Je “CLEANSE” maatje

August 18, 2023,

Megan Close

Sommigen noemen het intermitterend vasten. Wij noemen het Cleanse Dagen. Ze zijn een fantastische manier om gewicht te verliezen, vet te verbranden en je lichaam de kans te geven gifstoffen op natuurlijke wijze af te voeren. Je zult bij Isagenix veel horen over Cleanse Dagen (als je dat nog niet hebt gehoord) en de impact die ze hebben op lichamelijke veranderingen. Maar hoe ze werken voelt soms als een mysterie, vooral omdat we niet kunnen zien wat er in ons eigen lichaam gebeurt.

Laten we een typische Cleanse-Dag doornemen om te zien hoe het werkt.

Wat is een Cleanse Dag?

Een Cleanse Dag is een volledige dag van intermitterend vasten met Nourish for Life™ dat, zoals de naam al aangeeft, je lichaam voedt in plaats van maaltijden en het ondersteunt de functie van je lever en nieren als natuurlijke ontgiftingssystemen. Cleanse Dagen zijn bedoeld om je te helpen gewicht te verliezen en vet te verbranden terwijl je lichaam een pauze krijgt van de calorieën die normaal gesproken met shakes en maaltijden worden opgenomen.

Is Cleansing moeilijk?

We gaan je niet vertellen dat een dag vasten even leuk is als een smokkel dag, maar omdat iets niet gemakkelijk is, betekent het niet dat het niet haalbaar of zelfs lonend kan zijn. Hoewel intermitterend vasten vele vormen kent, is een echte Cleanse Dag een volledige dag zonder maaltijd. Is het een uitdaging? Ja. Voel je je geweldig nadat je er een hebt volbracht? DUBBEL JA.
Kortom, intermitterend vasten is de moeite waard.

Wat is Nourish for Life: ?

Het is makkelijk om Nourish for Life™ op één hoop te gooien met alle andere sap- en reinigingsrages die er zijn, maar er is een belangrijk verschil tussen Nourish for Life™ en de anderen. We doen geen wilde beweringen dat Nourish magisch is. Wat Nourish for Life™ eigenlijk doet is het voeden van je lichaam met botanische stoffen terwijl je lichaam de reiniging doet. Je loopt je hele leven al rond met de mogelijkheid om je lichaam te reinigen. Het enige wat Nourish for Life™ doet is je lichaam helpen om te doen waar je lichaam goed in is tijdens een Cleanse Dag.

Eet ik dan verder niets anders?

Isagenix heeft hier ook aan gedacht. Naast de voedingswaarden van Nourish for Life™, kun je genieten van kleine geportioneerde snacks, zoals Snack Bites en Plant-Based Harvest Thins™. Het zijn de perfecte manieren om je door je intermitterende  dagen heen te helpen zonder de dagelijkse gang van zaken overhoop te moeten gooien. Het draait allemaal om de hulpmiddelen die je nodig hebt om resultaten te boeken terwijl je je prettig blijft voelen!

Hoe vaak moet ik Cleansen?

Elk Isagenix pakket heeft een handleiding die uitlegt wat je moet weten over de producten en je afslankreis, inclusief een gemakkelijk te volgen kalender waar je de Shake-  en Cleanse Dagen plant. De meeste mensen kiezen één dag per week om te reinigen, maar als je je goed voelt, kun je proberen 2 vasten dagen achter elkaar te doen (maar niet meer dan twee blokken van 2 dagen per maand met een maximum van 4 intermitterend vasten dagen per maand)!

Hoe snel kan ik resultaten verwachten?

Honderden gebruikers zijn het erover eens dat vasten dagen ongelooflijk goed aanvoelen, maar gewicht verliezen is een marathon en geen sprint. Terwijl veel sap- en reinigingskuren direct resultaat beloven zijn Nourish for Life™ en de intermitterend vasten dagen een belangrijke onderdeel van een reis die een leven lang duurt.

Nourish for Life™ is verkrijgbaar in twee heerlijke smaken; Natural Rich Berry in een handige fles met kant-en-klare inhoud en Perzik Mango in poedervorm, perfect voor op reis en/of om onderweg te gebruiken. Gewoon water toevoegen en klaar is kees!

Share This Story, Choose Your Platform!