Alles wat je moet weten over Nourish for Life Perzik Mango

August 3, 2023,

isagenix

Nourish for Life™ is een van onze best verkopende producten, en een belangrijk onderdeel van ons Cleanse Day schema. Maar variatie is de specerij van het leven en dus zijn we zo enthousiast om onze geliefde Perzik Mango smaak te lanceren… in vloeibare vorm!

Als jij je afvraagt welke ingrediënten we hebben gebruikt in Nourish for Life en hoe ze jou en je Detoxdagen kunnen helpen, zoek dan niet verder! Of je nu Nourish for Life in je dagelijkse routine wilt opnemen of Detox dagen aan je welzijnsroutine wilt toevoegen, hier is hoe je kunt profiteren van deze ingrediënten in ons nieuwe product …

B-vitamines

In elke portie Nourish for Life vind je enkele van de essentiële B-vitamines – zoals niacine, vitamine B6 en vitamine B12. Deze vitamines spelen een belangrijke rol bij het metaboliseren van eiwitten, vetten en koolhydraten en het omzetten van het voedsel dat we eten in energie. Deze vitamines ondersteunen ook de normale antioxidant- en ontgiftingssystemen van het lichaam.

Je vindt ook andere ingrediënten zoals choline en inositol – deze zijn nauw verwant aan B-vitamines en helpen ook de normale stofwisseling en leverfunctie te ondersteunen.

Botanicals

De mix van plantaardige ingrediënten in Nourish for Life maakt dit product echt uniek. We hebben een verscheidenheid aan ingrediënten toegevoegd met traditionele toepassingen die variëren van het kalmeren van het spijsverteringssysteem tot het ondersteunen van het natuurlijke ontgiftingssysteem van het lichaam. Enkele van de plantaardige ingrediënten die je in Nourish for Life vindt, zijn aloë vera, ashwagandha en Siberische ginseng.

We hebben aloë vera blad gebruikt, niet te verwarren met het buitenste deel van de plant dat bekend staat als een laxeermiddel. Dit deel van de plant bevat polysacchariden die bekend staan om hun rol bij de voordelen voor de spijsvertering.

Ashwagandha is een oud Ayurvedisch kruid dat veel traditionele en moderne toepassingen heeft. We hebben de wortel van de plant gebruikt, waar je veel van de belangrijkste componenten vindt, bekend als withanolides, die verantwoordelijk zijn voor de voordelen van ashwagandha. Ashwagandha wordt van oudsher gebruikt ter ondersteuning tegen stress, verbetering van energie en algemeen welzijn.

Siberische ginseng, ook bekend als eleuthero, wordt al meer dan 2000 jaar in China gebruikt en wordt gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde om stress te verminderen en het fysiek uithoudingsvermogen te ondersteunen. De wortel van de plant werd populair nadat de voormalige Sovjet-Unie deze begon op te nemen in zijn sportprogramma’s.

Functionele smaken en kleuren

We gebruiken geen kunstmatige smaakstoffen, kleuren of zoetstoffen in onze Isagenix-producten, waaronder Nourish for Life Perzik Mango! Samen met de natuurlijke smaken die we hebben toegevoegd, om je de perzik-mangosmaak te geven waar je dol op bent, we hebben dit gecombineerd met andere functionele smaken zoals bosbessen en frambozen. Deze vruchten brengen hun kleur en smaak samen met hun reeks essentiële voedingsstoffen en fytonutriënten. Pepermunt en venkel voegen ook subtiele smaaktonen toe, maar staan ook bekend om hun kalmerende ondersteuning van het spijsverteringsstelsel.

Het leren kennen van elk van deze ingrediënten legt uit waarom we Nourish for Life aanbevelen op je Detoxdagen. Detoxdagen zijn zoveel meer dan het overslaan van maaltijden – het gaat erom je lichaam te voeden met deze plantaardige voedingsstoffen om je te ondersteunen tijdens het vasten.

 

 

Share This Story, Choose Your Platform!