Klinische studie laat gezondheidsvoordelen van Adaptogen Elixir™ zien

June 2, 2023,

Charys Gibbs

Isagenix investeert met trots aanzienlijke onderzoeksgelden om de gezondheidsvoordelen van onze unieke, state-of-the-art afslanksystemen (bestaande uit onze Shake Days en Cleanse Days) en evaluaties van individuele producten aan te tonen. Deze investering is mogelijk door samenwerking met gewaardeerde academische onderzoekers van vooraanstaande universiteiten en hogescholen.

Een onafhankelijk uitgevoerd klein proefonderzoek waarin Adaptogen Elixir™ wordt geëvalueerd, is het laatste dat wordt toegevoegd aan de lijst van wetenschappelijk onderzoek dat de gezondheidsvoordelen van Isagenix-producten ondersteunt. Op basis van de resultaten van dit onderzoek kunnen we met trots melden dat Adaptogen Elixir er met “vlag en wimpel” doorheen kwam!

Details van de studie

In deze studie rekruteerden onderzoekers acht volwassenen en maten het effect van Adaptogen Elixir op verschillende gezondheidsindicatoren zoals stress en slaapkwaliteit. Bovendien vulden de deelnemers aan de studie de gevalideerde Pittsburgh Sleep Quality Index (PSQI) en andere vragenlijsten over levenskwaliteit in. Voordat de studie begon, onderging elke deelnemer beoordelingen van deze gezondheidsindicatoren. Vervolgens consumeerden de deelnemers aan het onderzoek gedurende vier weken ‘s nachts een flesje van het product, waarbij de gegevens na twee weken en na vier weken werden verzameld.

Adaptogeen Elixir en Stress

Om het effect van het Adaptogen Elixir op stress te bepalen, maten de onderzoekers stress met behulp van geavanceerde technologie. De resultaten gaven aan dat consumptie van het Elixir na twee en vier weken respectievelijk 19% en 34% vermindering van de stressrespons opleverde.

Adaptogeen Elixir en slaapkwaliteit

Het effect van het adaptogeen Elixir op de slaapkwaliteit gaf aan dat het Elixir significante voordelen opleverde met 17% en 31% verbeteringen in de slaapkwaliteit na respectievelijk twee en vier weken.

Adaptogeen Elixir en subjectieve reacties op mentale Wellbeing!

Ten slotte verzamelden de onderzoekers met behulp van vragenlijsten over levenskwaliteit de zelfbeoordelingen van de deelnemers over hun concentratiekwaliteit, vermoeidheid, luiheid en ongeduld. Opmerkelijk is dat na vier weken supplementatie met Adaptogen Elixir, de proefpersonen significant minder problemen meldden met concentratie (41%), vermoeidheid (33%), luiheid (50%) en ongeduld (48%).

In het algemeen suggereert deze kleine studie sterk de gezondheidsvoordelen van het Adaptogen Elixir op stress en stressgerelateerde problemen zoals slechte slaapkwaliteit, energie en stemming.

Isagenix biedt een selectie van adaptogeenrijke producten voor je gezondheid

Naast andere adaptogeenrijke producten zoals Ionix® Supreme en Nourish for Life®, biedt Isagenix Adaptogen Elixir, een wetenschappelijk onderbouwd, krachtig en heerlijk bruisend shot voor volwassenen om te helpen ondersteunen hoe je lichaam reageert op stress.

Share This Story, Choose Your Platform!