Ga in 30 dagen naar een gezonder leven met een Isagenix-systeem

January 23, 2018,

Rebecca Haresign

Een nieuw jaar brengt nieuwe doelen, voornemens en ambities. Voor velen betekent dit beginnen met blijvende en inspirerende veranderingen in hun gezondheid. Dit jaar is dat niet anders. Bij Isagenix blijven we inspelen op de wensen van hen die volledig voor hun gezondheid en welzijn gaan. We zorgen dat we de benodigde hulpmiddelen blijven bieden die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen.

Het begint allemaal met een Detoxdag*

Als je iets nieuws wilt proberen, is beginnen het moeilijkst. Maar het kan anders! Isagenix heeft het jou gemakkelijk gemaakt om de gezondste versie van jezelf te bereiken met het 30-dagensysteem voor gewichtsverlies. Het systeem is een unieke route naar gezond gewichtsverlies en is ontwikkeld om mogelijk schadelijke onzuiverheden geleidelijk uit je lichaam te verwijderen. De producten in het 30-dagensysteem zijn uitgebalanceerd en bieden essentiële vitaminen en mineralen. Detoxdagen* zijn een belangrijk onderdeel van de meeste systemen van Isagenix en een vorm van periodiek vasten dat door voedingsstoffen wordt ondersteund.

V: Waarom zou ik Detoxdagen* doen?

  1. Detoxdagen* helpen de ontgiftingssystemen van je lichaam op gang. Isagenix Nourish for Life™ is speciaal samengesteld om je lichaam voedzaam te ondersteunen terwijl de systemen in je lichaam ontgiften.

Beste voeding met maximale waarde

Veel mensen merken dat ze niet alleen afvallen** door het volgen van een gewichtsverliessysteem van Isagenix, maar dat ze ook geld besparen. Als je bezig bent met je 30-dagensysteem voor gewichtsverlies, zul je merken dat je middel en je portemonnee je dankbaar zijn.

Zoals bij elke nieuwe onderneming of uitdaging is ondersteuning belangrijk. Het is daarom essentieel dat je jezelf omringt met gelijkgestemden als je gaat beginnen aan een 30-dagensysteem voor gewichtsverlies. Isagenix gelooft in de kracht van teamwork, want teamwork is gebaseerd op verantwoordelijkheid. Als je ondersteuning hebt, zal succes volgen. Kies een Isagenix-systeem dat past bij jouw behoeften en bereid je voor op de transformatie van je lichaam.

Misschien kom je hierdoor in de stemming om mee te doen aan de IsaBody Challenge®, een andere gelegenheid voor aanmoediging, verantwoordelijkheid en totale lichaamstransformatie.

Deze 16-weekse uitdaging is ontwikkeld om je te helpen bij het bereik van je gezondheidsdoelen door je lichaam en je levensstijl te transformeren. En het beste van dit alles? Je ontvangt een productcertificaat van € 165 als je de Challenge volbrengt. De IsaBody Challenge-gemeenschap bestaat uit duizenden deelnemers en ondersteuners en is een ideale omgeving voor wie begint met een 30-dagensysteem. Je wordt omringd door aanstekelijke positiviteit. Deze fantastische kans wil je niet missen. Succes bloeit door constante steun. Kies je systeem, kies je team en vermorzel die gezondheidsdoelen.

Was er ooit een beter moment om te veranderen en je in te zetten voor je gezondheid? Transformeer je lichaam en je leven vandaag nog. En moedig anderen aan om ook mee te doen! Bouw een team gebaseerd op aansprakelijkheid, moedig elkaar aan en maak Isagenix onderdeel van jouw nieuwe jaar. Laat ons meegaan op de reis naar een nieuwe JIJ. Ga naar je Back Office en bestel jouw 30-dagensysteem voor gewichtsverlies vandaag nog!

*Een Detoxdag is een door voedingsstoffen ondersteunde vastendag die de ontgiftingssystemen van je lichaam voedt en verkwikt. Ga voor meer informatie over Detoxdagen naar Isagenix.com.

**De in deze publicatie gepresenteerde resultaten voor gewichtsverlies en levensstijl kunnen variëren, afhankelijk van het inspanningsniveau, hoe trouw een caloriearm dieet wordt gevolgd en lichaamsgesteldheid. De resultaten zijn verkregen door het opnemen van Isagenix-producten als onderdeel van een gezonde levensstijl met regelmatige lichaamsbeweging, gepaste portiecontrole en een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet om de gewenste doelen te behalen. Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en personen met een medische aandoening wordt aangeraden een arts te raadplegen alvorens Isagenix-producten te gebruiken of andere veranderingen in hun dieet door te voeren.

Share This Story, Choose Your Platform!