Nederland Kick-Off 2018: Welkom op ons feest!

January 30, 2018,

Rebecca Haresign

Isagenix is eindelijk actief in Nederland en het is hoog tijd dit officieel te maken met de Kick-Off 2018! Maak gebruik van deze gelegenheid om met de leiders en het bedrijfsteam van Isagenix een leuke, spannende en informatieve aftrap van het nieuwe jaar te beleven.  Leer je Isagenix-familie kennen en leer meer over de nieuwste producten en voeding tijdens informatieve sessies en inspirerende trainingen.  Je hoort ook alles over de geweldige IsaBody Challenge: een aankomende transformatiecompetitie die je zal inspireren om in 2018 zo gezond mogelijk te leven!

Gasten en preferred customers kunnen gratis meefeesten. Dus vraag al je vrienden, familieleden, teamgenoten en wie je ook maar mee wilt nemen naar Kick-Off 2018.

Onze bedrijfsopbouwers krijgen ook de laatste informatie over acties en incentives, hulpmiddelen die je helpen bij het opbouwen van je bedrijf en nog veel meer! Nog geen Bedrijfsopbouwer? Kom naar de Kick-Off 2018 en ontdek hoe jouw producten voor jou betaald worden als je twee vrienden meeneemt op jouw reis naar gezondheid en welzijn.

 

Details over het evenement

Amsterdam, Nederland

Wanneer: 17 februari van 12:00 tot 17:30 uur (tijden kunnen wijzigen)

Waar: Novotel Amsterdam City

Kaarten voor Associates: €20 via jouw Back Office

Kaarten voor gasten: GRATIS.  R.s.v.p. naar [email protected]

Ga voor meer informatie naar nl.isagenixevents.com.

 

Ben je er klaar voor om mee te doen aan de Isagenix-geschiedenis? Mis het niet! Verzamel je teams, zegt het voort, bereid je voor en regel nu jouw kaarten!

Houd NL.IsaFYI en de Facebookpagina @IsagenixNetherlands in de gaten voor updates, bekendmaking van sprekers en belangrijke informatie over het evenement.

Share This Story, Choose Your Platform!