Er is er één jarig, hoera hoera…

March 22, 2018,

Rebecca Haresign

Zestien jaar geleden waagden de eigenaren van Isagenix, Jim en Kathy Coover, de sprong met hun visie: internationaal iets betekenen op het gebied van gezondheid en verlossing bieden van fysieke en financiële pijn. Nu wordt deze visie in 15 markten overal ter wereld gedeeld door bijna 600.000 mensen voor wie gezondheid een serieuze zaak is en die daarom hun gedroomde leven leiden.

Onze doelstelling, het veranderen van levens, geldt ook voor de gemeenschap. Met jouw hulp hebben we sinds 2012 in 12 landen meer dan USD 9 miljoen bijeengebracht voor Make-A-Wish® en zo de organisatie geholpen om 938 wensen te vervullen van ernstig zieke kinderen. Naast onze samenwerking met Make-A-Wish bieden we voeding aan hulpbehoevenden. In 2017 heeft Isagenix bijna USD 4 miljoen aan producten geleverd aan gaarkeukens die maaltijden verzorgen voor minderbedeelden en aan organisaties die hulp bieden aan slachtoffers van natuurrampen, bijvoorbeeld Hurricane Harvey, Hurricane Irma, Hurricane Maria en de aardbeving in Mexico.

Onze passie voor gezondheid omvat ook het beschermen van de aarde. Sinds enkele jaren werken we intensief aan het verkleinen van onze CO2-voetafdruk, te beginnen met ons hoofdkantoor. Onze gebouw is LEED-gecertificeerd en voorzien van zonnepanelen die in ongeveer een derde van onze energiebehoefte voorzien. Door middel van tappunten op ons hoofdkantoor en bij onze evenementen, hebben we 25.000 plastic drinkwaterflessen overbodig gemaakt. We hebben ons papiergebruik met 40% teruggebracht, een jaarlijkse besparing van meer dan 100 ton papier. Volgende maand, net vóór Earth Day, maken we nog meer spannende duurzaamheidsinitiatieven bekend. Houd het nieuws dus in de gaten!

Wij blijven groeien en ons ontwikkelen, en dat geldt dus ook voor het merk Isagenix. Met de introductie eerder dit jaar van de app IsaLife™ en de komende merkvernieuwing in augustus, staat er wat gebeuren!

“Op onze verjaardag bedanken wij daarom onze medewerkers en klanten die er overal ter wereld voor hebben gezorgd dat Isagenix een begrip is geworden,” aldus Kathy Coover. “Als niet iedereen als één team zou samenwerken aan het verwezenlijken van een bredere visie, zouden wij nu niet onze 16e verjaardag vieren in de gezondheids- en welzijnssector. Iedereen hartelijk bedankt voor het omarmen van onze visie! We kijken vol verwachting uit naar de volgende 16 jaar.”

Samen kunnen we dus zeggen: #WeAreIsagenix!

Share This Story, Choose Your Platform!