Bonuspools Verlengd

February 22, 2019,

Mariana Ferreira

Er zijn twee manieren om elke maand een deel van een gigantische $ 30.000 te verdienen. Hier lees je hoe je kunt profiteren van onze nieuwe Leadership Bonus Pools.

Managers Pool

Als je een Associate, Consultant of Manager bent, kun je nu jouw deel van $ 15.000 USD per maand verdienen in onze Manager Bonus Pool.

Hoe te kwalificeren? Bereik Paid-As Manager en verdien tot maximaal $ 1.000 per maand voor een maximum van 3 maanden.

Bekijk deze flyer voor alle details over hoe je betaald kan krijgen in onze Manager Bonus Pool.

Directors en hoger Pool

Als je een Director of Executive bent, heb je ook de kans om elke maand jouw deel van $ 15.000 USD te verdienen in de Director Bonus Pool.

Hoe te kwalificeren? Bereik Paid-As Director en verdien tot $ 4000 per maand voor een maximum van 3 maanden. Het beste is dat iedereen de kans heeft om zijn aandeel in de Director Bonus Pool te verdienen, zelfs als je eerder jouw maximale aandeel al hebt verdiend in onze vorige Director Bonus Pool!

Bekijk deze flyer voor alle details over hoe je betaald kan krijgen in onze Director Bonus Pool.

Dit is wat onze eerdere gekwalificeerden zeiden

Onze # 1 verdiener voor december, Judith Peereboom, is blij dat zij USD $ 4000 heeft verdiend.

Zo’n groot aandeel krijgen, geeft me een soort gevoel dat ik als kind nog heb gehad toen ik naar een pretpark werd gebracht!

Wat betreft waarvoor ze dit geld zou willen gebruiken, hoopt Judith een verschil te maken in de wereld en een helpende hand te bieden aan een zaak die haar aan het hart ligt.

Ik zou heel graag met mijn zoon naar Bali willen reizen. Daar is een klooster voor kinderen met het downsyndroom en ze hebben hulp nodig. Ik zou graag willen doneren of erheen gaan en iets doen om te helpen in het veld. “Maar er zijn ook meer eenvoudige zorgen:” Mijn auto maakte vanochtend vreemde geluiden. Misschien zal ik daar eerst voor zorgen!

 

Dus waar wacht je op? Kom in ACTIE en verdien GROOT!

Share This Story, Choose Your Platform!