Beloon nieuwe klanten met…

January 29, 2018,

Rebecca Haresign

Gratis* verzending!

Tijdens Jumpstart Januari geven we jou een duwtje in de rug, een sterke afsluiting en meer invloed dan ooit op het leven van anderen met: gratis* verzending!

Alleen deze week bieden we gratis* verzending voor alle eerste bestellingen van 150 BV of meer van nieuwe klanten. Dit is niet alleen voor iedereen de favoriete actie om nieuwe leden in het team te verwelkomen, het is voor jou ook een geweldige manier om die extra bonus tijdens Jumpstart Januari te verdienen!

Laten we de eerste maand van 2018 afsluiten met een extraatje!

*Gratis verzending van Isagenix-producten wordt automatisch toegepast op kwalificerende bestellingen die worden geplaatst tussen 29 januari 2018 (00:00 ET) en 4 februari 2018 (23:59 ET). Om in aanmerking te komen moet een nieuwe klant of nieuwe Preferred Customer in het Verenigd Koninkrijk, Ierland of Nederland een retail- of groothandelbestelling plaatsen van 150 BV of groter. Niet van toepassing op Autoship-bestellingen.

De actie Jumpstart Januari is opengesteld voor alle Associates uit VK/IE/NL. Ga voor de volledige algemene voorwaarden naar nl.isafyi.com.

De in deze publicatie genoemde inkomstenniveaus voor onafhankelijke Isagenix Associates zijn voorbeelden en moeten niet worden opgevat als gebruikelijk of gemiddeld. Gerealiseerde inkomstenniveaus zijn afhankelijk van de zakelijke vaardigheden, persoonlijke ambitie, beschikbare tijd, inzet, activiteitsniveau en demografische factoren van de individuele Associate. Raadpleeg de resultatenrekening voor onafhankelijke Associates van Isagenix voor informatie over gemiddelde verdiensten. Deze is te vinden op IsagenixEarnings.com.

Share This Story, Choose Your Platform!