Yoga instructeur stelt vrouwen in staat om bedrijven op te bouwen met Isagenix

September 19, 2019,

isagenix

Voorheen was Linzi een zwangerschaps-  en post-natale yoga-instructeur en het was altijd al haar passie om vrouwen te helpen zich krachtig te voelen in hun lichaam. Met Isagenix Is ze nu in staat om vrouwen op een andere wijze te helpen – met het opbouwen van bedrijven, die hen tijd en flexibiliteit bieden, terwijl ze in de beste vorm van hun leven zijn.

Hoe bent u bekend geraakt met Isagenix?

Mijn vriend vroeg mij Isagenix te proberen, maar als een yogaleraar kon ik mij daar niet mee vereenzelvigen – ik had nooit overwogen shakes te gebruiken, maar toen probeerde ik ze. Ik begon in te zien dat ze geweldig zijn voor het aanvullen van hiaten in de voeding en het ondersteunen van mijn gezonde dieet – ze zijn niet alleen voor mensen die gewicht willen verliezen, alhoewel ze daar ook geweldig voor zijn! Ik houd ervan hoe ik mij voel als ik ze gebruik, en ik zweer bij de voordelen van Ionix Supreme.

Hoe heeft u besloten om over te schakelen van een productgebruiker naar een Associate?

Ik hield van het lesgeven in yoga, maar het zou mij niet de financiele middelen bieden die ik wilde voor mijn familie. Ik hield van de producten, en ik wist dat ik het compensatieplan rondom twee kinderen kon uitwerken, dus ik ben er gewoon volledig voor gegaan!

Heeft u ooit spijt gehad van uw beslissing?

Nee. Het punt waarop voor mij de bevestiging kwam dat ik de juiste beslissing had gemaakt, was na ongeveer 3 maanden, in de week dat ik beviel van mijn baby. Ik bevond me in een postnatale luchtbel, ik schreef geen enkele persoon in, maar kreeg betaald voor een van de beste weken in mijn handel, en het was de eerste eer dat ik een 5-cyclus bonus ontving, wat £185/€203* bedraagt, allemaal omdat mijn geweldige team feesten organiseerde en mensen inschreef. Je krijgt niet betaald als je vrij neemt van het lesgeven in yoga, maar daar lag ik in mijn bed met mijn baby, en ik kreeg nog steeds betaald.

Hoe bent u een Crystal Executive geworden?

Ik wist dat ik hard moest werken om de vaardigheden te leren, dus besloot ik me aan te sluiten bij elk zakelijk gesprek, podcast en coachinggesprek met mijn team, en profiteerde van alle Isagenix bronnen. Ik werk waarschijnlijk hetzelfde aantal uren in deeltijd, maar nu selecteer ik de uren, en het betaald beter!

Waarom houdt u van Isagenix?

Ik houd ervan dat ik alleen slaag als ik anderen in staat stel om ook succesvol te zijn. Ik heb een geweldig team opgebouwd van ondernemende moeders, die zich nu kunnen veroorloven op vakantie te gaan, zich geen zorgen te maken over rekeningen, of hun werkuren overdag kunnen reduceren, en meer tijd kunnen doorbrengen met hun familie. Sommige moeders hebben het gevoel te moeten kiezen tussen hun carrière of kinderen – ik houd ervan om te laten zien hoe ze beiden kunnen hebben.

Hoe coacht u anderen?

Ik heb elke dag contact met mijn dames, zodat we allemaal verantwoordelijkheid kunnen afdragen. Ik houd een keer per week een coachinggesprek met mijn team, waarin we het kunnen hebben over doelstellingen voor die maand, en taken kunnen opstellen om iedereen te helpen daar te komen waar ze willen zijn.

Wat wilt u nu bereiken?

Mijn volgende doel is naar 2 Sterren te gaan en een Executive en Director aan te stellen in mijn team in de eerste week van september. We houden een campagne voor die ouders, die een nieuw begin willen maken in het nieuwe schooljaar, en ik kan niet wachten om te zien hoeveel mensen hun nieuwe bedrijf zullen opzetten!

Wat wilt u zeggen tegen andere drukke ouders, die overwegen om deel te nemen aan Isagenix?

Isagenix is een geweldige route voor drukke ouders, die hun eigen zaak willen runnen, omdat het zo flexibel is. Dat gezegd hebbende, dien je de drive te hebben om het mogelijk te maken, omdat het geen methode is om ‘snel rijk te worden’. Indien je daarop bent voorbereid, dan is Isagenix vol met bedrijfsbouwers, die bereid zijn hun tijd te investeren om je het aan te leren. Het is de beste beslissing die ik heb genomen, omdat ik nu een baan heb die ik kan inpassen rondom mijn familie, en ik heb een fantastisch team verworven van ondersteunende vrouwen om mij aan te moedigen.

*Enig succes of aan inkomsten gerelateerde verklaringen (inclusief claims zoals het vermogen om te stoppen met werken of thuis te blijven, of een luxe levensstijl te hanteren) die hier zijn geuit, zijn niet noodzakelijkerwijs representatief voor het succes of de vergoeding die een bepaalde Isagenix Associate zal ervaren, en zou niet moeten worden opgevat als typisch of gemiddeld. Geld verdienen met Isagenix hangt af van vele factoren. Zie IsagenixEarnings.com voor meer informatie over inkomsten.

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top