Wie wordt de winnaar van de grote IsaBody-prijs van 2021?

April 13, 2021,

Ashleigh Turnbull

Deze 2020 IsaBody finalisten zijn alle inspiratie die je nodig hebt voor je reis naar welzijn. Net als iedereen hebben ze te maken gehad met sportscholen die gesloten waren en het leven dat op pauze stond, maar ze hebben laten zien dat het bereiken van je doelen mogelijk is, ongeacht wat het leven je toewerpt (en 2020 heeft ons heel wat toewerpt, toch!?). Voordat we op 21 april tijdens ons Wellbeing Hour-evenement de winnaar van de IsaBody Europe hoofdprijs bekendmaken, laten we even samenvatten wat elk van onze finalisten te zeggen heeft over hun reis met de IsaBody Challenge tot nu toe.

2020 IsaBody Ronde 1 finalisten

Matt Spencer (Verenigd Koninkrijk)

Na een aantal grote veranderingen in zijn leven, had Matt het gevoel dat hij maar doorploeterde en al zijn energie in een nieuwe baan stak. Hij had geen tijd voor een sociaal leven, miste maaltijden en begon het vertrouwen in zichzelf te verliezen. Hij begon aan zijn IsaBody Challenge om dat allemaal te veranderen!

De beste verandering voor mij is mijn nieuw gevonden vertrouwen. Mijn fysieke uiterlijk is veranderd als onderdeel van het proces, maar nu geloof ik in mezelf! Het is verbazingwekkend dat dit heeft bijgedragen tot een betere lichamelijke en geestelijke gezondheid, niet alleen voor mij, maar ook voor vrienden en familie.”

Nilca Prinsen (Nederland)

Nilca deed drie keer per week intensief aan lichaamsbeweging, maar was nog steeds niet tevreden over haar vetpercentage, dus begon ze aan de IsaBody Challenge om precies dat te doen: haar vetpercentage verlagen. In het begin was ze sceptisch over de shakes, maar nu zegt ze dat ze haar nieuwe gezondheidsoplossing heeft gevonden!

Deze shakes zijn anders dan de rest – ze voeden je lichaam met alles wat je nodig hebt, ik heb nooit honger gehad en ik heb zoveel meer energie! Ik ben zo blij met mijn resultaten, wat een geweldige ervaring.”

Sam Edwards (Verenigd Koninkrijk)

Sam was klaar voor een nieuwe start, om beter voor zichzelf te zorgen, zijn humeur te verbeteren en zijn energie te verhogen. Tijdens zijn uitdaging verlegde hij zijn lichaam naar nieuwe grenzen en gebruikte hij het AMPED-assortiment om hem daarbij te helpen.

“Mijn lichaam en geest het verschil al voelen, ik kreeg mijn vonk terug en mijn familie merkte het verschil meteen! Dingen leken alsof ze niet beter konden worden, maar toen kwam AMPED Nitro uit, BOOM! Mijn training ging naar het volgende niveau.”

2020 IsaBody Ronde 2 finalisten

Gil Verstraeten (België)

In het begin had Gil zijn twijfels om met Isagenix te beginnen, maar nadat hij aanbevelingen had gekregen van een vriend en zijn vertrouwde Personal Trainer, moest hij zien waar alle hype over ging. Na twee weken voelde hij zich anders, na zes weken voelde hij zich in de beste vorm van zijn leven!

Ik heb altijd getraind en ben gezond geweest, het enige dat ik anders deed, was Isagenix gebruiken en kijk wat er gebeurde! Mijn vrienden en familie zijn zo trots op me omdat ik nooit opgeef! Voor iedereen die met Isagenix begint, zou ik altijd IsaBody aanbevelen.”

Ryan Braddock (Verenigd Koninkrijk)

Ryan besloot om zijn gezondheid weer prioriteit te geven nadat hij het grootste deel van zijn leven voor zijn werk had gereisd. Nadat hij in twee jaar tijd zowel zijn vader als zijn schoonvader had verloren, wilde hij echt voor zichzelf gaan zorgen en gezonder gaan leven.

Isagenix was een nieuwe levensstijl voor mij. Het voelde niet eentonig aan, het was niet al te beperkend, en dat was voor mij de sleutel. Ik heb mezelf echt verrast in mijn mentaliteitsverandering – en voor eens zie ik geen einddatum!”

Victoria Marti Sanchez (Spanje)

Voor Vicky geldt: zien is geloven, en ook al had ze zoveel voor-en-afters op social media gezien, ze dacht niet dat ze echt waren, totdat een van haar beste vriendinnen een van hen werd. Ze sprak met haar af om haar geheim te ontdekken, en toen begon haar Isagenix-reis.

Isagenix maakt het gewoon eenvoudig om de juiste voeding binnen te krijgen. Ik hou eerlijk gezegd elke dag meer en meer van de producten, vooral Nourish for Life, dat maakt Detoxdagen aangenaam! Ik voel me sterk, levendig en energiek, wat allemaal essentieel is voor mijn dagelijkse werk als leerkracht in het kleuteronderwijs. Ik zal Isagenix zeker blijven gebruiken.”

2020 IsaBody Ronde 3 finalisten

Ramon Nieves (Spanje)

Ramon had elk dieet onder de zon geprobeerd, en hij was op zoek naar een duurzame verandering van levensstijl. Hij gebruikt al jaren Zija-producten, en nadat ze samengingen met Isagenix, had hij nooit verwacht dat hij een IsaBody finalist zou zijn en kan hij zijn eigen resultaten niet geloven!

“Ik geloof dat alles met een reden gebeurt, en dit was voorbestemd om voor mij te gebeuren. Nu heb ik meer energie en drive, ik kan met mijn zoon spelen en dat is onbetaalbaar. Ik kan niet wachten om mijn resultaten met meer mensen te delen en mijn bedrijf te laten groeien – we hebben zo’n geweldige kans in onze handen.”

Liona Van Der Gracht (Nederland)

Na een moeilijke periode moest Liona stoppen met schaatsen, wat haar passie in het leven was. Nu heeft ze eindelijk die gezonde balans gevonden, en doet ze weer waar ze van houdt!

Zodra ik met het plan begon, realiseerde ik me hoe gemakkelijk het is om te volgen. Ik hoefde niet echt iets te veranderen, ik hoefde geen calorieën te tellen of veel maaltijdplannen te maken, en het beste is dat ik eindelijk die gezonde balans heb gevonden! Het meest verbazingwekkende voor mij is dat ik weer ben begonnen met kunstschaatsen en dat maakt me zo gelukkig. Het heeft mijn leven veranderd!”

Byron Douglas (Verenigd Koninkrijk)

Byron heeft een aanstekelijke energie die je niet van je af kunt schudden. Deze producten hebben zijn leven op meer manieren veranderd dan hij zich kan voorstellen, en de grootste verandering is zijn mindset! Praat vijf minuten met hem en je weet wat we bedoelen – je kan het niet helpen maar je voelt je geïnspireerd.

“Ik heb altijd al gezond willen zijn, dus toen mijn vriend me Isagenix voorstelde, heb ik het gewoon geprobeerd en mijn energie- en vitaliteitsniveaus schoten omhoog, ik kon het eerlijk gezegd niet geloven. Ik heb het gevoel dat ik als persoon aan het groeien ben en ik hou ervan te weten dat ik producten vertegenwoordig die het leven van mensen veranderen. Ik hou ook van de verantwoordelijkheid die je krijgt van de gemeenschap – ik ben zo dankbaar om er deel van uit te maken.”

Ontdek wie dit jaar tot winnaar van de IsaBody Europe Grand Prize wordt gekroond op 21 april tijdens ons Wellbeing Hour-evenement, waar ook enkele grote namen van Isagenix aanwezig zullen zijn, waaronder de winnaar van vorig jaar Willem Lange, Chief Science Officer, Dr. Joshua Plant, NFL-speler Brendon Ayabandejo van het Wellbeing Collective en CEO, Sharron Walsh.

Registreer voor het evenement hier.

 

 

 

 

GEWICHTSVERLIESDISCLAIMER

Ongebruikelijke resultaten. In een in 2012 door onderzoekers aan de University of Illinois (Chicago, VS) verricht onderzoek waren proefpersonen die een Isagenix Systeem gebruikten na 30 dagen gemiddeld 4 kilo kwijtgeraakt, waarvan gemiddeld bijna 1 kilo aan visceraal vet. De proefpersonen hielden zich ook strenger aan hun dieet en realiseerden wekelijks een consistenter gewichtsverlies vergeleken met proefpersonen die een traditioneel dieet volgden. Bezoek IsagenixHealth.Net voor meer informatie over de studie.

In een tweefasenonderzoek dat in 2015-16 door Skidmore College (Saratoga Springs, New York, VS) is verricht, beoordeelden onderzoekers het effect van het gebruik van Isagenix-producten op gewichtsverlies en -behoud. Als onderdeel van de gewichtsverliesfase onderwierpen de deelnemers zich aan een caloriearm regime van Shake Dagen en één Cleanse Day per week, en na 12 weken waren ze gemiddeld bijna 11 kilo afgevallen. In de gewichtsbehoudsfase hielden de proefpersonen die het caloriearme programma waren blijven volgen met Isagenix-producten hun gewichtsverlies beter in stand ten opzichte van proefpersonen die na 52 weken waren overgestapt op een traditioneel dieet.

Share This Story, Choose Your Platform!