Whole Blend IsaLean Reep – alles wat je moet weten

June 14, 2021,

isagenix

De Whole Blend IsaLean Reep is een nutritioneel uitgebalanceerde reep, speciaal samengesteld met 20 gram hoogwaardige melk- en wei-eiwitten, complexe koolhydraten, gezonde vetten en een mix van hele biologische groenten.

Proteïne

Eiwit is behoorlijk trendy in de wereld van wellness, en terecht, maar het is altijd belangrijk om te weten waar je eiwit eigenlijk vandaan komt. De Whole Blend IsaLean Reep bevat 20 gram proteïne van hoge kwaliteit, waaronder wei-eiwit dat op verantwoorde wijze afkomstig is van grasgevoerde koeien die goed behandeld worden, op natuurlijke wijze kunnen grazen en niet behandeld worden met hormonen of routinematige antibiotica.

Eiwit is essentieel in ons dieet om spierweefsel op te bouwen, te herstellen en in stand te houden, maar dat betekent niet dat het alleen voor bodybuilders is – we hebben allemaal eiwit in ons dieet nodig. Plus, een eiwitrijk tussendoortje kan ons ook helpen om ons langer vol te voelen. Win-win!

Vezels

Vezels zijn een belangrijk onderdeel van elk dieet – ze helpen ons een vol gevoel te houden en houden ons spijsverteringsstelsel gezond. Ondanks alle voordelen krijgen de meesten van ons niet genoeg vezels binnen. Om dit gat te dichten, hebben we ervoor gezorgd dat je voldoende vezels binnenkrijgt met meer dan 11 gram in elke portie Whole Blend IsaLean Reep (en hij smaakt nog steeds heerlijk!).

Vetten

Elke dag voldoende vet van de juiste soort binnenkrijgen is een belangrijk onderdeel van gezonde voeding. Vetten worden vaak als “slecht” beschouwd, en hoewel we onze verzadigde vetten best wat zouden kunnen beperken, zijn onverzadigde vetten juist essentieel voor de opname van veel vitamines.

In elke Whole Blend IsaLean Reep zitten de zo belangrijke gezonde vetten, waaronder plantaardige bronnen zoals pindakaas en amandelen. Deze zorgen ervoor dat je elke keer een gezonde portie enkelvoudig onverzadigde en meervoudig onverzadigde vetten binnenkrijgt!

Suikers

Als iets zo goed smaakt, zou je verwachten dat er een behoorlijke hoeveelheid suiker in zit. Maar we hebben een manier gevonden om onze repen lekker te maken zonder een hoop suiker of kunstmatige zoetstoffen toe te voegen. Hoewel je in onze Whole Blend IsaLean Reep nog steeds enkele natuurlijk voorkomende suikers vindt (afkomstig van de wei en melk die in onze proteïnemix worden gebruikt), komt de zoetheid echt van een klein beetje natuurlijke, suikervrije zoetstof, zodat je nog steeds kunt genieten van de smaken waarnaar je verlangt!

Groentenmix

Wie heeft er ooit aan gedacht om groente in een proteïnereep te stoppen?! Wij! Onze biologische groentemix brengt je al het goede dat je in volwaardige groenten vindt. Het bevat zoete aardappel, spinazie, zonnebloempitten, maitake paddenstoel, chlorella, broccoli, pompoen en boerenkool in elke hap – maar als we het je niet hadden verteld, had je het nooit kunnen zien!

Bovendien is de Whole Blend IsaLean Reep een bron van vitamine C, wat betekent dat je met elke reep 25% van je dagelijkse behoefte binnenkrijgt.

Al met al geeft onze Whole Blend IsaLean Reep je de voedingsstoffen die je nodig hebt en de smaak waar je naar verlangt. Dus of het nu je nieuwe tussendoortje voor halverwege de ochtend is of in je sporttas zit, klaar om bij te tanken na een zware sessie, je kunt op ons vertrouwen dat wij je van het goede voorzien zonder dat het aan smaak inboet!

Share This Story, Choose Your Platform!