Whole Blend IsaLean® Bar: Overzicht ingrediënten

August 25, 2021,

isagenix

Whole Blend IsaLean Bar is kunstig vervaardigd met superfood-ingrediënten voor een perfect gebalanceerde snack. Deze bars zijn geweldig en zijn een perfecte optie wanneer je op zoek bent naar iets bevredigends om je tanden in te zetten

Maak kennis met Whole Blend IsaLean Bar

De Whole Blend Bar biedt een gezonde balans van eiwitten, complexe koolhydraten en gezonde vetten, samen met een mix van biologische hele groenten. Deze lekkere bars zijn van nature zoet met minder dan 1 gram toegevoegde suikers.

Onze mix van biologische hele groenten

Niet elke bar die je ontmoet, bevat een mix van biologische hele groenten. Dat is wat onze bar zo speciaal maakt! De verscheidenheid aan verschillende groenten betekent dat je alle goedheid van deze superfood-ingrediënten in elke hap krijgt, allemaal verpakt met een zoete chocoladesmaak.

Bovendien is de Whole Blend IsaLean Bar een bron van vitamine C, wat betekent dat je in elke reep 25% van je dagelijkse behoeften krijgt.

Mix van plantaardige: extracten:zoete aardappel, spinazie, zonnebloempitten, maitake-paddenstoelen, chlorella, broccoli, pompoen en boerenkool.

Schoon, verantwoordelijk eiwit

Eén van de belangrijkste aspecten van elk soort eiwit is de bron, hoeveelheid en kwaliteit. De Whole Blend Bar bevat 20 gram hoogwaardige eiwitten, waaronder wei-eiwitten.

Eiwitmix: een mix van wei-eiwitisolaat, melk-eiwitisolaat en melk-eiwitkrokante melk die afkomstig is van “happy cows” die vrij rondlopen en niet worden behandeld met routinehormonen of antibiotica.

Essentiële gezonde vetten

Elke dag genoeg krijgen van de juiste soorten vet is een belangrijk onderdeel van een gezond dieet. In elke Whole Blend IsaLean Bar krijg je 9 gram gezonde vetten, waaronder plantaardige bronnen zoals pinda’s en amandelen. Deze zorgen ervoor dat je elke keer een gezonde portie enkelvoudig onverzadigde en meervoudig onverzadigde vetten krijgt!

Amandelboter: Amandelen geven niet alleen een lekkere knapperigheid aan de Whole Blend Bar, maar bevatten ook goede voedingsstoffen zoals enkelvoudig onverzadigd vet, vitamine E en mangaan.

Pinda’s: Pinda’s worden geroosterd om een nootachtige smaak en knapperige textuur te creëren. Een bron van plantaardige eiwitten die een gezonde bijdrage leveren aan enkelvoudig onverzadigde en meervoudig onverzadigde vetten.

Palmpitolie: Deze tropische olie werkt als een stabilisator, dus we hoeven geen gedeeltelijk gehydrogeneerde oliën te gebruiken (die niet erg goed voor je zijn). Isagenix gebruikt alleen Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO) palm- en palmpitolie in zijn producten, die de boeren aan strenge duurzaamheidscriteria houdt, met het welzijn van het milieu, natuurlijke hulpbronnen en lokale wilde dieren als prioriteit.

Voedingsvezels ondersteunen je darmen

Vezels zijn een belangrijk onderdeel van elk dieet – het helpt ons om ons vol te voelen en houdt ons spijsverteringsstelsel gezond. Ondanks alle voordelen krijgen de meesten van ons niet genoeg vezels in ons dieet. We werken eraan om deze kloof te dichten en hebben ervoor gezorgd dat je voldoende vezels binnenkrijgt met 12,5 g in elke portie van Whole Blend IsaLean Bar (en het smaakt nog steeds geweldig – win!).

Fructooligosacchariden: Als je dit kunt uitspreken, doe je het beter dan wij! Maar deze prebiotische vezels zitten in veel groenten enbieden subtiele zoetheid en textuur.

Tapioca-siroop: Dit spijsverteringsbestendige zetmeel, afkomstig van de wortel van de cassaveplant, werkt net als vezels en helpt een aangenamere sensatie te creëren bij het kauwen.

Polydextrose: Een laagglycemische prebiotische vezel die natuurlijke zoetheid biedt.

Geweldige smaak

Goede voeding en geweldige smaak komen samen in de Whole Blend Bar, die is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en geen kunstmatige smaken, kleuren of zoetstoffen bevat.

Natuurlijkesmaak: We gebruiken alleen smaakstoffen die in de natuur worden gevonden, zoals essentiële oliën, essences, extracten, vruchtensappen en specerijen.

Steviolglycoside (stevia): Een Zuid-Amerikaans kruid dat van nature zoeter is dan suiker en geen calorieën bevat.

Zout: Helpt de smaak van de Whole Blend Bar te versterken.

Om te helpen bij productie

Glycerol: Glycerol helpt de vochtbalans in de Whole Blend Bar te behouden en biedt een bron van zoetheid met minder calorieën per gram dan suiker.

Tapioca-siroop: De tapioca-siroop is gemaakt van de cassavewortel en zorgt voor een stevige textuur.

Een compromisloze bar die op kunstzinnige wijze is gemaakt om het lichaam te voeden

Whole Blend IsaLean Bar is zorgvuldig gemaakt met jouw welzijn in het achterhoofd. We volgen een kwaliteitsbeleid zonder compromissen dat ervoor zorgt dat elk product dat je ontvangt, voldoet aan de hoogste normen voor productie en kwaliteitsborging.

Share This Story, Choose Your Platform!