Welke promoties zijn nu beschikbaar?

January 9, 2020,

Shilpa Dattani

Niet zeker welke acties er op dit moment zijn? Bekijk alles waar u uw voordeel mee kan doen om te zorgen voor een vliegende start van 2020!

Crystal Consultant

De schitterende Crystal Consultant Bonus biedt u de mogelijkheid om € 120,- te verdienen wanneer u binnen 30 dagen nadat u Associate bent geworden naar de rang Consultant stijgt. Naast de standaard Consultant Bonus van € 40,- geven we u nog eens € 80,- extra cadeau als dit u binnen 30 dagen lukt! Maar wees er snel bij, want de actie duurt maar tot 26 januari 2020.

40 is het nieuwe 20

Deze actie biedt u een mooie gelegenheid om de Consultant Ontwikkelingsbonus van € 81,- tot wel 40 keer te verdienen in plaats van de gebruikelijke 20 keer wanneer u een lid van uw team helpt om Consultant te worden. Wat een fantastische manier om uw team te laten groeien en er financieel de vruchten van te plukken! Kijk hier voor meer info. Loopt tot 26 januari 2020.

Gratis lidmaatschap en gratis verzending

Alle nieuwe leden krijgen een gratis lidmaatschap wanneer ze € 175,- (incl. btw) besteden en gratis verzending wanneer ze € 225,- (incl. btw) besteden. Deze actie loopt van 2 t/m 12 januari in het VK, Ierland, Nederland en België. In Spanje loopt de actie van 7 t/m 17 januari. Stel uw nieuwe klanten ervan op de hoogte, zodat ze niets mislopen. Dit is een fantastische manier om 2020 gezond te beginnen!

IsaRally Salt Lake City

Maak je klaar voor onze meest explosieve IsaRally tot nu toe – we gaan naar de staten! Ja dat klopt. We brengen onze belangrijkste verdieners naar Salt Lake City om Global Celebration te ervaren, en je Celebration-ticket, reizen en accommodatie zijn allemaal op ons! Geïnteresseerd? Lees hier meer.

Share This Story, Choose Your Platform!