We hebben een nieuwe functie voor retailklanten gelanceerd!

February 12, 2020,

isagenix

Het is nu nog eenvoudiger om voor nieuwe klanten om te starten met Isagenix! Klanten zullen nu in staat zijn om onze producten te kopen via Isagenix.com, en wij zullen deze nieuwe  reatil klanten in contact brengen met onze Associates! Ben jij geïnteresseerd in het krijgen van retail leads? Het enige wat je hoeft te doen is je te kwalificeren voor het Klantverwijzingsprogramma.

Wat is deze nieuwe functie?

Onze hele Europese product assortiment* zal verkrijgbaar zijn voor retail klanten via Isagenix.com, door eenvoudig op de ‘Buy Now’ button te klikken. We hebben deze nieuwe functie gelanceerd zodat potentiële klanten op een eenvoudige manier Isagenix producten kunnen kopen. Het kan namelijk moeilijk zijn om producten te kopen als je niet iemand van Isagenix weet, dus op deze manier is isagenix bereikbaar voor iedereen!

Maar het wordt nog beter! Klanten die retail aankopen doen via Isagenix.com, zullen worden aangesloten op gekwalificeerde isagenix leiders in het nieuwe Klantverwijzingsprogramma! Dit betekent voor u kans op meer leads en meer potentiële teamleden!

Hoe werkt het Klantverwijzingsprogramma?

Elke maand houden we een rapport van de topleiders in Isagenix, die vervolgens worden opgenomen in het Klantverwijzingsprogramma. De gekwalificeerde leider zal het bedrijfsvolume en de klantcontactinformatie ontvangen voor het aanbieden van productondersteuning, aanbevelingen, en coaching. Deze klanten betalen een winkelprijs, en van hen wordt niet verwacht dat zij een Isagenix account openen
of in een business center organisatie worden geplaatst. Dit is uw kans om contact op te nemen met deze winkelklanten, een relatie op te bouwen, en ze aan te moedigen om als klant of Associate lid van uw team te worden.

Wie kan er deelnemen aan het Klantverwijzingsprogramma?

Op dit moment is deelname aan het Klantverwijzingsprogramma gebaseerd op de volgende criteria:

  • U bent een Director of hoger
  • Behoud Betaald-Als-Director in alle weken van de kwalificatiemaand
  • Plaats een persoonlijke bestelling van 100BV of meer gedurende de kwalificatiemaand
  • Schrijf twee of meer leden in gedurende de kwalificatiemaand
  • Blijf op goede voet staan met Isagenix.

Zie voor meer informatie over het klantverwijzingsprogramma de officiële flyer van het programma of het blad met veelgestelde vragen.

Share This Story, Choose Your Platform!