We Hebben De Bonuspools Met 6 Maanden Verlengd!

May 24, 2019,

Mariana Ferreira

In de afgelopen zes maanden hebben velen van jullie je account naar een hoger niveau getild en hebben het geweldig gedaan in onze bonuspools. Na te hebben gezien hoe goed je het deed en dat van jullie te horen, hebben we besloten om ze nog eens zes maanden te verlengen, tot en met november!

Dit is je kans om lid te worden van onze verdieners en je deel te krijgen van een gigantische $ 30.000 per maand of verdien opnieuw als je dat al hebt gedaan! Lees hieronder hoe je kunt profiteren van onze bonuspools.

Managers Pool

Als je een Associate, Consultant of Manager bent, kun je nu jouw deel van $ 15.000 USD per maand verdienen in onze Manager Bonus Pool.

Hoe te kwalificeren? Bereik Paid-As Manager en verdien tot maximaal $ 1.000 per maand voor een maximum van 3 maanden.

Bekijk deze flyer voor alle details over hoe je betaald kan krijgen in onze Manager Bonus Pool.

Directors en hoger Pool

Als je een Director of Executive bent, heb je ook de kans om elke maand jouw deel van $ 15.000 USD te verdienen in de Director Bonus Pool.

Hoe te kwalificeren? Bereik Paid-As Director en verdien tot $ 4000 per maand voor een maximum van 3 maanden. Het beste is dat iedereen de kans heeft om zijn aandeel in de Director Bonus Pool te verdienen, zelfs als je eerder jouw maximale aandeel al hebt verdiend in onze vorige Director Bonus Pool!

Bekijk deze flyer voor alle details over hoe je betaald kan krijgen in onze Director Bonus Pool.

Dit is wat onze eerdere gekwalificeerden zeiden

Voor Tommy B. zijn de Bonus Pools een manier om hem zich vrij te laten voelen:

“Als 20-jarige ondernemer betekent dit dat ik kan reizen en geen zakelijke baan hoef te hebben. Ik kan kiezen met wie ik werk, met wie ik tijd doorbreng en doen waar ik zin in heb.”

Tommy Voren, die groot verdiende samen met zijn vrouw Esther, heeft een boodschap voor iedereen die nadenkt over de Bonus Pools:

“Deelnemen aan de bonuspools is absoluut de beste manier om uw account op de lange termijn te laten groeien.”

 

Dus waar wacht je op? Kom in ACTIE en verdien GROOT!

 

Enig succes of aan inkomsten gerelateerde verklaringen (inclusief claims zoals het vermogen om te stoppen met werken of thuis te blijven, of een luxe levensstijl te hanteren) die hier zijn geuit, zijn niet noodzakelijkerwijs representatief voor het succes of de vergoeding die een bepaalde Isagenix Associate zal ervaren, en zou niet moeten worden opgevat als typisch of gemiddeld. Geld verdienen met Isagenix hangt af van vele factoren. Zie IsagenixEarnings.com voor meer informatie over inkomsten.
 

Share This Story, Choose Your Platform!