Wat kunt u verwachten bij de Celebration

February 24, 2020,

isagenix

Kom naar ons evenement van het jaar, de Isagenix Europe Celebration 2020! Kom samen met uw team en beleef een uniek evenement met een exclusieve training, de bekendmaking van onze volgende IsaBody-hoofdprijswinnaar, spannende nieuwe lanceringen, erkenning op het podium, grote nieuwe samenwerkingsverbanden en een Isagenix-winkel! Verder kunt u luisteren naar een paar geweldige sprekers!

World of Isagenix

We hebben ook een gedeelte gewijd aan IsaBody en een stand met voedingsdeskundigen waar al uw vragen over onze producten beantwoord kunnen worden. Daarnaast is er een ‘IsaMarket’ waar u shakes, repen en andere producten kunt kopen voor de nodige energie tijdens het evenement! Er zijn ook enkele speciale pakketten die u vanaf uw luie stoel kunt bestellen en u krijgt de kans om een gloednieuw product te kopen dat tijdens het evenement wordt geïntroduceerd!

Sprekers

Er valt altijd wat bij te leren over netwerkmarketing, dus hebben we tal van mensen uitgenodigd die uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. De absolute topverdieners van Isagenix, Michael Clouse en Lynn Hagedorn Clouse, geven twee presentaties. Michael leert ons het geheim achter succesvolle verveelvoudiging en Lynn licht de mogelijkheden van onze beloningsregeling toe. Niemand kan dat beter dan deze twee toppers!

Zach Slobin laat u zien hoe u kunt denken als een professional, Rita Catolino laat weten hoe u het beste nieuwe klanten kunt binden en Heather Atkinson toont u precies waarom u voor Isagenix moet kiezen! Dr Plant, Chief Science Officer, komt over uit de VS en Erik Coover is aanwezig als speciale gastspreker!

Extra evenementen

Het galadiner mag u echt niet missen! Deze formele avond heeft alles voor u in petto: glamour, gastvrijheid en entertainment. Daarnaast kondigen we de winnaars van onze erkenningsprijzen aan. Kaartjes zijn nog beschikbaar en u kunt ofwel persoonlijke kaartjes kopen of een hele tafel boeken als u een gereserveerde plaats wilt hebben.

Ook kunt u zich nog kwalificeren voor de exclusieve training met Michael Clouse en Lynn Hagedorn Clouse, en de Cocktailreceptie op vrijdag. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is een actieve manager of hoger worden en tot 28 februari deze actieve status behouden.

Belangrijke info

Spaanstaligen: de taal van het evenement is Engels en er wordt simultaan getolkt naar het Spaans. Als u zich inschrijft, ontvangt u oortjes die u zaterdag na afloop weer moet inleveren en die u zondagochtend opnieuw kunt ophalen.

Routebeschrijving: Het hotel betreft het Hilton Birmingham Metropole en het dichtstbijzijnde treinstation is Birmingham International Train Station. Bij het hotel kunt u betaald parkeren.

Accommodatie: We hebben geregeld dat u ter plekke 10% korting krijgt opbed & breakfast of alleen een kamer, zodat u tijdens de Celebration op de locatie kunt verblijven!

Agenda

Vrijdag

12.00 uur: Exclusieve training met Michael Clouse en Lynn Hagedorn Clouse (voor managers en hoger)

15.00 uur: Opening registratie en opening IsaMarket 

19.00 uur: Cocktailreceptie (managers en hoger)

Zaterdag

7.00 uur: Registratie en opening World of Isagenix

9.00 uur: Deuren gaan open

9.30 – 17.00 uur: Algemene sessie

19.00 uur: Galadiner

Zondag

9.00 uur: Deuren gaan open

9.30 – 17.00 uur: Algemene sessie

Share This Story, Choose Your Platform!