Wat is Path with Purpose?

November 26, 2020,

isagenix

Bij Isagenix draait alles om het vieren van elke overwinning, of het nu gaat om het behalen van een nieuwe positie in uw bedrijf, het opbouwen van een bijzaak of het opzetten van uw eigen bedrijf terwijl u een ouder bent! Daarom hebben we een gloednieuw beloningsschema geïntroduceerd dat u viert en beloont op uw reis naar rangschikking, genaamd Path with Purpose.

Wanneer u elke nieuwe rang bereikt, krijgt u nu nog meer erkenning – wij dachten dat het ook niet mogelijk was! Maak je geen zorgen, we nemen onze iconische herkenningspennen niet weg, we voegen er gewoon meer aan toe – u krijgt nu ook exclusieve geschenken, een prestatiecertificaat, erkenning van het bedrijfsteam en e-mails met handige tips en tools om u te helpen met het bereiken van uw volgende doel! Hebben we uw interesse gewekt?

Geschenken

Bekijk wat u kunt verdienen in onze Path With Purpose-flyer. Er zijn North Face-rugzakken, thermosflessen, petten en t-shirts om er maar een paar te noemen, en hoe hoger je klimt, je raadt het al, hoe exclusiever ze worden!

Certificaten

Persoonlijke ontwikkeling is enorm bij Isagenix. We weten dat u van de geschenken houdt, maar het certificaat is een manier om elke mijlpaal te markeren en te onthouden, zodat u kunt zien hoever u bent gekomen. Daarom ontvangt u nu een certificaat voor elke rang die je behaalt.

E-mails

We hebben het nog makkelijker gemaakt om uw rangorde bij te houden en te begrijpen hoe u uw volgende doel kunt bereiken met onze nieuwe e-mails over rangschikking. Elke keer dat u de volgende mijlpaal in uw bedrijf bereikt, ontvangt u een e-mail waarin staat wat u heeft bereikt, welke geschenken of bonussen u heeft gewonnen, en tools om u naar de volgende rang te brengen. Zorg ervoor dat u zich heeft aangemeld voor e-mail in uw backoffice om ze te ontvangen – uw certificaat staat daar ook!

Als u hierdoor geïnteresseerd bent om uw eigen Isagenix-bedrijf te starten, kunt u hier meer informatie vinden.

Share This Story, Choose Your Platform!