Wat het betekent om compromisloze kwaliteit te hebben

April 19, 2018,

isagenix

Heb jij je ooit afgevraagd of voedingssupplementen de juiste soort en juiste hoeveelheid ingrediënten bieden? Goede productiewerkwijzen zijn cruciaal als het gaat om de werkzaamheid van een voedingssupplement. Bij Isagenix begrijpen we het belang van goed produceren. We zijn trots op de inzet voor onze compromisloze kwaliteit.

Het uitgebreide en grondige compromisloze kwaliteitsbeleid van Isagenix is opgesteld om te zorgen dat alle producten van Isagenix volgens de strengste normen worden gemaakt. De beleidsrichtlijnen gelden voor authenticiteit, procedures inzake quarantaine/vrijgave, grondstoffen en eindproducten testen op sterkte en zuiverheid, en andere terreinen. We hebben tevens procedures om in elke fase van het productieproces zeker te zijn van consistentie en veiligheid.

Grondig testen van alle grondstoffen

Om te beginnen eist Isagenix dat elke grondstof die in onze productiefaciliteiten aankomt, onmiddellijk in quarantaine gaat, grondig wordt gecontroleerd en wordt getest op identiteit en authenticiteit. Grondstoffen die niet voldoen aan de normen of specificaties van de Isagenix Material Review Board worden geweigerd of vernietigd. Isagenix vereist evaluatiemethoden volgens de industriële standaard om sterkte, kracht en samenstelling van elk ingrediënt vast te stellen.

Het bedrijf streeft er actief naar om grondstoffen alleen te betrekken van leveranciers die zich in het verleden hebben bewezen wat betreft duurzaamheid en grote kwaliteit. Daarnaast kan het bedrijf gecertificeerde biologische grondstoffen gebruiken, als deze voldoen aan de normen van zuiverheid, veiligheid en sterkte.

Zorgvuldig testen op mogelijke besmetting

Alle grondstoffen worden ook zorgvuldig getest op veiligheid. De veiligheid van grondstoffen heeft bij Isagenix de hoogste prioriteit. Zorgvuldig testen wordt uitgevoerd voor:

  • microbiële activiteit – totale aerobe bacterieel, gist en schimmel, salmonella en E. coli-stammen en andere bacteriële stammen;
  • pesticiden, onkruidverdelgers en schimmeldodende middelen;
  • zware metalen – alle plantaardige ingrediënten worden getest op de aanwezigheid van lood, kwik, cadmium en arsenicum.

Verificatie eindproduct

Nadat de ingrediënten volledig zijn getest, geeft Isagenix toestemming om de producten te produceren. Isagenix is een van de weinige bedrijven in de wereld dat een bewakingsprogramma heeft voor het inspecteren en opnieuw analyseren van de eindproducten. Hiervoor worden onze producten naar onafhankelijke laboratoria gestuurd, waar alle claims worden getest. Hiermee zorgen we dat onze producten helemaal voldoen aan de claims op het etiket en goed blijven tot de vermelde houdbaarheidsdatum. Dit is het proces van verificatie en stabiliteitstesten voor ons eindproduct.

Isagenix wereldwijd

Dankzij het proces van verificatie en stabiliteitstesten en ons algemene compromisloze kwaliteitsbeleid, kan Isagenix deze producten over de hele wereld distribueren. Producten van Isagenix zijn nu beschikbaar in 15 landen!

Er zijn maar weinig andere bedrijven voor voedingssupplementen die dezelfde kwaliteitsgarantie bieden. Isagenix gaat zorgvuldig te werk bij het maken van voedingsproducten en besteedt elk jaar miljoenen aan onafhankelijke analyses van ingrediënten en controles door gekwalificeerde externe deskundigen. Door zoveel zorg te besteden aan voedingsproducten, weet Isagenix dat de klanten geweldige, voedzame producten krijgen.

Share This Story, Choose Your Platform!