Waarom begin je niet je eigen IsaBody Challenge?

February 17, 2020,

isagenix

Willem Lange 

Meedoen aan de IsaBody Challenge leek een simpele beslissing, maar het bleek een ervaring die mijn leven heeft veranderd. Voordat ik aan de challenge begon voelde het alsof ik mezelf niet meer was. Ik was ongelukkig, altijd moe en één keer per maand naar de sportschool gaan was een echte opgave. Nu ben ik weer wie ik was. Ik heb meer zelfvertrouwen, energie, Isa-vrienden, een lichaam waar ik trots op ben en ik voel me weer lekker in mijn vel zitten! Ik ben de persoon geworden die ik altijd al had willen zijn!

Paolo Ghiglione 

Ik zat vroeger bij het Italiaanse zwemteam, maar door een combinatie van werk en vier kinderen bleef er gewoon minder tijd over om te sporten en toen ben ik gestopt met zwemmen. Ik wist dat ik weer op mijn gezondheid moest gaan letten en Isagenix bood me deze mogelijkheid in combinatie met mijn drukke leven! Ik kreeg mijn motivatie, gezondheid en sportmentaliteit weer terug en ik zag de resultaten aan mijn lichaam! Het gaat niet om het drinken van vervangende maaltijden. Het is een compleet programma dat leidt naar een uitgebalanceerd voedingspatroon.

Susan Thijssen 

Voordat ik aan Isagenix begon heb ik elk dieet geprobeerd dat er maar te krijgen is. Ik stond sceptisch tegenover nog een ‘dieet’, maar 16 weken later bleek het mijn oplossing naar een gezond leven op de lange termijn te zijn. Ik voel me fitter, energieker, slaap een stuk beter en ik heb eindelijk zelfvertrouwen. Tijdens de challenge heb ik gewoon elke dag een uur gelopen (en geen rigoureuze work-outs gedaan) en wat een resultaat! Ik ben zo trots op mezelf.

Erika Ampuero Gomez 

Op 42-jarige leeftijd heeft Isagenix mijn leven compleet veranderd. Ik was alle diëten zat, kon niet meer aan sport doen, had last van stemmingswisselingen en ik had geen motivatie. Ik was bang dat mijn kinderen mij zo zouden herinneren. Vandaag voel ik me als een herboren, positieve vrouw en ben ik gemotiveerder dan ooit. Ik heb het gevoel dat ik alles voor elkaar kan krijgen als ik mijn zinnen erop zet! Ik voel me jonger en in een betere conditie dan ooit. Het is me zelfs gelukt om mezelf gezonde gewoontes aan te leren, zodat ik op gewicht kan blijven zonder dat ik terugvallen heb!

Danny Malcolm

Voordat ik aan de Challenge begon, had ik het moeilijk. Ik besloot dat er geen betere manier was om uit de put te raken dan om me weer op mijn gezondheid te richten. Ik kan nu eerlijk zeggen dat ik me nog niet eerder zo gezond heb gevoeld in mijn leven. Als voormalig professioneel golfer ondersteunt dit systeem mij zoals op als naast de golfbaan. Hoe druk ik het ook heb in mijn leven, ik heb altijd geweldige voeding tot mijn beschikking zonder dat het me veel tijd kost om het te bereiden. Ik word echt de persoon die ik altijd al had willen zijn.

Pakken Yung

Ik zat in een lastige situatie en probeerde alle ballen hoog te houden: een voltijdsopleiding aan de universiteit, een pasgeboren baby, financiële problemen en verhuizen van de ene naar de andere tijdelijke woning. Mijn fysieke gesteldheid en mentale toestand hadden het absolute dieptepunt bereikt. Ik was vastbesloten om mijn leven te veranderen en wist dat het draaide om mijn gezondheid, dus ik schreef me in voor de IsaBody Challenge. Hoewel alles met ups en downs ging, ben ik nu veel gelukkiger dan ooit. Het gaat zoveel beter met me! Het heeft me geholpen om een gezondere geest te krijgen, waardoor ik het gevoel heb dat ik alle uitdagingen in het leven veel beter aankan.

Jurgen Prendergast 

Mijn gezondheid ging steeds verder achteruit, maar ik had het niet echt door totdat ik ermee werd geconfronteerd. Op een gegeven moment bereikte ik het punt dat ik helemaal buiten adem was toen ik een sprintje van 20 meter trok om de bus te halen. Het werd hoog tijd voor verandering, dus nadat ik van mensen hoorde hoeveel succes zij boekten met IsaBody dacht ik: ‘Dat kan ik ook!’. Na inschrijving heb ik geen moment teruggekeken. Ik begon aan de challenge met een gewicht van 106,4 kg en in 16 weken tijd ben ik 15,1 kg afgevallen! Dit is nog maar het begin. Ik blijf werken aan een betere conditie!

Natividad Moreno Rodriguez

Na mijn veertigste vond ik het moeilijker om af te vallen. Ik ben zelfs vijf jaar lang naar diëtisten gegaan, maar zodra ik met hun diëten stopte, vloog alles er weer aan. Ik besloot om Isagenix eens te proberen om te kijken of het mij zou helpen. Dat blijkt nu een van de belangrijkste beslissingen van mijn leven te zijn geweest. De resultaten overtroffen ruimschoots mijn verwachtingen en ik heb nu zelfs mijn streefgewicht bereikt! Het is nu zo makkelijk geworden om voor mezelf te zorgen wat voeding betreft. Ik heb veel meer energie die ik in mijn gezin, baan en sociaal leven kan steken.

waarom meld je je niet aan bij Isabody?

Share This Story, Choose Your Platform!