Vijf redenen om van de Penny Beta App te houden

April 11, 2021,

Ashleigh Turnbull

Heb je Penny al ontmoet? Ze zal je organiseren, je laten zien waar je elke dag moet beginnen en met wie je moet praten. Is er nooit een beter moment geweest om Penny in je leven te halen en haar je dagelijkse taken te laten afhandelen, zodat je gefocust kunt blijven op de dingen die er echt toe doen: Netwerken, verbinden en je business laten groeien!

De Penny app is gratis, maar je kunt upgraden naar de Pro-versie om nog meer functies te ontgrendelen. Probeer een GRATIS 14-daagse trial van onze Penny Beta app Pro en zie hoe geweldig ze werkelijk is.

1. Dagelijks & Prospecting

We kennen allemaal de twee belangrijkste onderdelen van het laten groeien van onze Busines; het vinden van nieuwe klanten/teamleden en het koesteren van die relaties. Penny’s Kunstmatige Intelligentie beveelt elke dag nieuwe mensen aan om contact mee op te nemen en met wie je een follow-up moet doen. Het enige wat je hoeft te doen is je sociale netwerken en telefooncontacten te synchroniseren en Penny zal ze omzetten in een eindeloze stroom van kansen! Laten we eens kijken hoe ze dat doet;
  • Dagelijks – Het Dagelijks scherm somt al die taken op die je vandaag moet doen. Als je zou willen, zou je je hele Business vanuit dit scherm kunnen runnen.
  • Reach outs – Ze zal op een intelligente manier de mensen in je contacten en sociale netwerken bekijken en je 5 mensen per dag vertellen waarmee je contact kunt opnemen. Je kunt een stukje inhoud delen, aanbevolen winkelmandjes of gewoon een gespreksbericht.
  • Follow ups – Nadat je contact hebt gemaakt met iemand kun je beoordelen hoe je vond dat het ging. Penny zal dit gebruiken om de juiste follow-up te bepalen en dit blijven doen zolang het nodig is voor die persoon om klant te worden.
Voor meer informatie over aan de slag gaan met je dagelijkse taken, het synchroniseren van je contacten en het uitreiken van contacten, bekijk alle artikelen op de link

 

2. Klantenzorg

De Customer Care Cycle is ontworpen om ervoor te zorgen dat je in contact blijft met je klanten en ze de best mogelijke ervaring geeft, zodat ze zich trots voelen om deel uit te maken van de Isagenix-familie.
Elke Customer Care Cycle begint op de dag dat een bestelling wordt geplaatst. Penny zal dan taken aanmaken om ervoor te zorgen dat je met je klanten spreekt op het juiste moment, over het juiste onderwerp. Heb je iemand die meedoet aan de IsaBody Challenge? Zij hebben hun eigen zorgcyclus, zodat je hen kunt ondersteunen om hun uitdaging te voltooien. Leer hier de Customer Care-cyclus beter kennen en wat je bij elke check-in moet doen.
Een contactpunt dat we heel graag willen uitproberen is Reconnect. Penny laat je zien wie er de afgelopen 3+ maanden niet besteld heeft, zodat je opnieuw contact kunt leggen met die inactieve klanten en ze weer op weg kunt helpen met hun Wellbeing reis.
Onthoud dat deze mensen al eerder interesse hebben getoond in Isagenix, dus de kans is groot dat ze opnieuw geïnteresseerd zullen zijn! De eerste keer dat je inlogt, zie je misschien een heleboel Reconnect-taken. Dit is normaal als je nieuw bent bij Penny, maar na verloop van tijd is het de bedoeling om de Reconnect-lijst zo kort mogelijk te houden.

 

3. Team Zorg (Pro Feature)

Als je het nog niet gemerkt hebt, de taken in Penny zijn altijd hetzelfde; communiceren met mensen, contact houden en relaties koesteren. Het is net zo belangrijk om dat te doen met je medewerkers als met je klanten. De gloednieuwe Team Care functie doet precies dat!
Bekijk de nieuwe Team Care-ondersteuningspagina hieronder, die een overzicht geeft van de Team Care-functie, hoe je deze kunt gebruiken en een volledige trainingsvideo.
Penny houdt nu de prestaties van je team in de gaten, zodat je de mensen die het goed doen kunt feliciteren en degenen die het wat moeilijker hebben kunt coachen. Ze bepaalt een algemene score op basis van informatie over businessgroei, zoals het aantal bestellingen, nieuwe inschrijvingen, toegevoegde prospects, gedeelde inhoud en het aantal voltooide taken in Penny. Deze informatie geeft je dan een duidelijk beeld van je wekelijkse prestaties.
Opmerking: Deze functie werkt alleen als jij en je team Penny actief gebruiken.

 

4. Content (Pro Feature)

Content is je virtuele bibliotheek vol met interessante en nuttige posts die je kunt delen met je team. Isagenix heeft allerelei opties gecreëerd om te verzenden om je contacten te interesseren, maar je kunt ook je eigen content creëren! Je kunt direct delen vanuit een specifieke taak of de profielkaart van een contactpersoon.
Het beste van content is dat je je eigen scripts kunt maken voor al die contactmomenten in je Customer Care Cycle, wat je zo veel tijd en moeite zal besparen terwijl je je business opbouwt. Vergeet niet dat het allemaal draait om het creëren van persoonlijke relaties, dus je scripts hoeven niet zakelijk te zijn. Gebruik je eigen stijl om een script te maken die voor jou het beste werkt wanneer je mensen benadert. Met de nieuwe functie Team Care kun je ook scripts delen met je team en vice versa!
Ontdek hier alle verschillende manieren waarop je content van de Penny App met je contacten kunt delen en enkele tips over wat je in uw scripts kunt opnemen.

 

5. Custom Lists (Pro Feature)

Penny’s Custom Lists functie helpt je krachtige lijsten samen te stellen gebaseerd op hoe je je contacten hebt getagd, zodat je een groep mensen kunt targeten die hoogstwaarschijnlijk geïnteresseerd zijn in een specifiek product, aankomend evenement of zelfs een nieuwe promotie! Deze functie werkt hand in hand met de inhoudsfunctie waar we het gisteren over hadden.

Dus, bijvoorbeeld, als je veel klanten hebt die shakes hebben gekocht maar geen snacks, kun je een lijst maken speciaal voor die contacten om hen te vertellen over de verschillende Isagenix-snacks die ze lekker zouden vinden. Hoe zit het met Rapid Crystal Reset? Je zou een script kunnen maken en die klanten bereiken die geïnteresseerd zouden kunnen zijn om een business builder te worden en de kans zouden grijpen om het dubbele van de kristalbonussen te verdienen.

Ontdek hier hoe Penny u helpt een aangepaste lijst van gerichte contacten op te bouwen.

Ontdek wat onze persoonlijke pocket assistent allemaal kan en download de app vandaag nog hier. Je zult je snel afvragen hoe je het ooit zonder haar hebt gered!

De Penny app kan in alle landen worden gedownload, maar is momenteel alleen beschikbaar in de volgende talen: Engels, Nederlands, Spaans en Frans.

 

 

 

*De potentiële verdiensten voor deze Rapid Crystal Reset actie gaan uit van de best-case scenario’s tijdens de actieperiode en zijn niet typisch of gemiddeld. Isagenix kan en wil geen bepaald niveau van inkomsten garanderen.

Share This Story, Choose Your Platform!