Uw handleiding voor Isagenix-evenementen

September 23, 2019,

isagenix

Evenementen zijn de BESTE manier om binding te maken met uw team, te horen over nieuwe productlanceringen, te netwerken, en te leren van toptrainers hoe u een professionele netwerk marketeer wordt. Elk Isagenix-evenement is gericht op ietwat andere doelen. Hier een snel overzicht van de verschillen tussen de evenementen.

University in Action

In deze interactieve cursus zult u samen met andere Isagenix-bedrijfsbouwers de training van David T.S. Wood in de praktijk brengen, dus aan het eind van de 2,5 dag zult u zich voorbereid voelen en de vaardigheden hebben om uw bedrijf te doen groeien. David, een wereldwijd erkende Netwerk Marketing trainer, zal u laten zien hoe u uw geloof in uzelf kunt vergroten, hoe u het vertrouwen krijgt om een netwerk marketeer te worden, en uw verhaal te delen om uw bedrijf op te bouwen. Het belangrijkste dat u leert is waarom dit beroep, wanneer het goed wordt uitgevoerd, het beste beroep ter wereld is.

Waar: Hotel Novotel Rotterdam Brainpark / Hilton Manchester Deansgate

Wanneer: 6 – 8 September 2019 / 13-15 September 2019

Isagenix University

IsaU, vaak omschreven als Isagenix 101, is uw kans om de cultuur van Isagenix te ervaren en te duiken in de compromisloze producten, netwerk marketing, en bedrijfsbouwstrategieën. Vol met trainingssessies van Isagenix-topleiders en -bedrijfstrainers, die u zullen leren hoe u uw bedrijf kunt doen groeien!

Waar: Novotel West-Londen

Wanneer: 9 november 2019

Hoeveel: £34,95 voor Vroege Vogel tot 15 oktober (Standaard Tickets zijn £44,95)

Vind hier meer informatie en koop tickets.

Celebration

Dit is HET evenement van het jaar. Verwacht nieuwe productlanceringen, promoties en training van de beste in de branche! Zoals de naam suggereert, vieren wij veel gedurende dit evenement, omdat dit het moment is waarop we de winnaars van onze erkenningscompetities aankondigen en feliciteren. Dit jaar zullen de topleiders van Isagenix ons vergezellen, om te delen hoe ze hun succes hebben bereikt! Houd deze plek in de gaten… dit wilt u niet missen!

Waar: Hilton Birmingham Metropole, NEC, B40 1PP

Wanneer: 14 –15 maart 2020

Hoeveel: £69 voor Vroege Vogels tot 9 december (Standaard Tickets zijn £99)

Erkenning: Bekijk hier hoe u tijdens Celebration kunt worden erkend

Vind hier meer informatie en koop tickets.

Share This Story, Choose Your Platform!