Transformeer je Lichaam, Transformeer je Levensstijl

February 27, 2018,

Rebecca Haresign

Als je denkt aan een uitdaging voor het transformeren van een levensstijl, denk je waarschijnlijk automatisch aan gewichtsverlies. Natuurlijk is het nooit een slecht idee om aan een gezonder gewicht te werken, of je lichaam sterker te maken met droge spiermassa, maar als je het over gezondheid hebt, draait het om de hele transformatie van hoofd, lichaam en levensstijl. Deze combinatie maakt de IsaBody Challenge® uniek.

De IsaBody Challenge is een 16-weekse transformatie-uitdaging die de deelnemers uitdaagt voor een lichamelijke en geestelijke transformatie. Deelnemers hebben toegang tot hulpmiddelen die hen bij deze reis helpen, een Facebook-groep die enorm veel steun biedt en producten die optimale voeding en motivatie bieden. 

Verdien geld en prijzen!

De aansprakelijkheid, coaching en ondersteuning die je tijdens de IsaBody Challenge krijgt, kan je helpen die 16 weken vol te houden en het resultaat te bereiken dat je wilt. En ondertussen doe je mee voor jouw deel van geld en prijzen. Als je de challenge volbrengt, word je beloond met onder andere een productcoupon van € 165, een exclusief IsaBody™ T-shirt en een prestatiecertificaat.

Mogelijkheid en aansprakelijkheid

Er zijn ontelbare redenen waarom mensen zich aanmelden voor IsaBody. Sommigen streven naar een transformatie, anderen willen een productcoupon van € 165 verdienen, maar er zijn er ook die de hoofdprijs willen winnen!

De challenge is een soort ingebouwd aansprakelijkheidssysteem en biedt iedere deelnemer een specifieke tijdlijn van 16 weken, ondersteuning van andere deelnemers en hulpmiddelen via sociale media, zoals een besloten Facebook-groep, om op de juiste weg te blijven. De eervolle vermeldingen, de finalisten en de deelnemers aan IsaBody zijn dolenthousiast over de steun die ze krijgen uit de IsaBody Facebook-groep, die momenteel ruim 800 leden heeft die allemaal meedoen met een IsaBody Challenge of die in het verleden hebben volbracht.

De Challenge kan tevens een fantastische uitdaging voor onze klanten zijn om hun transformatie met anderen te delen. Deelnemers aan IsaBody hebben verklaard dat ze veel nieuwe mensen kennis hebben laten maken met Isagenix nadat ze het platform hadden gebruikt om hun verhaal over de transformatie via sociale media en mondeling te delen, vooral als ze foto’s plaatsten van voor en na de transformatie.

Helen Costa-Giles, in 2017 winnaar van de IsaBody hoofdprijs, zei dat zelfs voor ze won, mensen overal vandaan contact met haar zochten, omdat ze erover dachten om met haar mee te doen. Sommigen had ze nog nooit ontmoet.

Isagenix stimuleert nieuwe leden altijd om zich in te schrijven voor IsaBody, vooral gedurende de eerste 90 dagen dat ze meedoen. Tachtig procent van hen die zich binnen die negentig dagen aanmelden voor een IsaBody Challenge, en deze volbrengen, zijn een jaar later nog steeds samen met Isagenix bezig met de levensstijlreis.

Hoe begin je

Veel deelnemers beginnen met de aankoop van het 30-dagensysteem en merken dan welke producten het beste werken om hun doelen te bereiken.

Dit geeft deelnemers de perfecte gelegenheid om producten van Isagenix in hun dagelijkse maaltijdplannen in te passen. Lees de ervaringen van twee finalisten van IsaBody 2017:

Jonathan Bridges: “Ik vond het 30-daags systeem een geweldig hulpmiddel voor transformatie, want het is een geweldig beginpunt voor veranderingen naar een nieuwe levensstijl. Je krijgt alles wat je nodig hebt voor het begin van de nieuwe jij, zoals geweldige smakelijke maaltijdvervangers om te helpen bij gewichtsverlies en opbouw van droge spiermassa, maar ook supplementen voor een mentale verandering.”

Laura Hallett: “Het 30-daags systeem is een geweldig hulpmiddel bij transformatie. Het is eenvoudig te doen, super handig en perfect voor iedereen. Alles wordt in een pakket bij jou thuis bezorgd en biedt uitgebalanceerde voeding die kan helpen bij het bereiken van je doelen.”

Jij bent aan zet: start, volbreng en herhaal

Elk jaar zijn er drie challenges, zodat deelnemers drie mogelijkheden hebben om kans te maken op een van de 12 IsaBody eervolle vermeldingen (prijs € 550), of 6 IsaBody finaleplaatsen (prijs € 1100), en de incentives voor het volbrengen van een challenge! Verder maken de finalisten kans op het winnen van de IsaBody hoofdprijs van € 5500. Ook jij kunt in aanmerking komen voor deze prijzen als je je inzet om in vorm te blijven en onze compromisloze producten gebruikt.

Moedig je teamleden aan om zich vandaag nog in te schrijven voor de challenge. Ga voor meer informatie naar IsaBodyChallenge.com!

**De in deze publicatie gepresenteerde resultaten voor gewichtsverlies en levensstijl kunnen variëren, afhankelijk van het inspanningsniveau, hoe trouw een caloriearm dieet wordt gevolgd en lichaamsgesteldheid. De resultaten zijn verkregen door het opnemen van Isagenix-producten als onderdeel van een gezonde levensstijl met regelmatige lichaamsbeweging, gepaste portiecontrole en een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet om de gewenste doelen te behalen. Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en personen met een medische aandoening wordt aangeraden een arts te raadplegen alvorens Isagenix-producten te gebruiken of andere veranderingen in hun dieet door te voeren.

Share This Story, Choose Your Platform!