Transformeer je account met deze tools!

June 5, 2019,

isagenix

Met de zomer om de hoek, weten we dat je vakantie gepland en geboekt is, maar hoe zit het met het werk? Isagenix heeft een paar tools en tips die je helpen om van alles op de hoogte te blijven tijdens dit seizoen, waar je ook bent!

Social Design Studio

Profiteer deze zomer van onze geheel nieuwe sjablonen voor jouw sociale mediaberichten in de Social Design Studio. Of je nu je favoriete product wilt delen, het plezier en de opwinding van een Isagenix-evenement wilt tonen of het succes van je vrienden wilt vieren, Isagenix Social Design Studio heeft overal een antwoord op. Wijzig kleuren, blader door afbeeldingen, voeg tekst toe, sla het op en gebruik het opnieuw.

IsaLife App

De IsaLife App helpt je, jouw doelen bij te houden, zowel fitness als voeding en maaltijden. Vraag je je hoe jouw team bezig is? Meld je aan en bekijk de Coaching Community op jouw telefoon om hun voortgang te controleren! Sterker nog, met de IsaLifeapp kun je gemakkelijk verbinding houden met jouw ondersteuningsnetwerk, zodat je elkaar kunt motiveren en aanmoedigen, waar ter wereld je je ook bevindt!

Instagram

We weten allemaal dat scrollen door Instagram een ​​nieuwe hobby is geworden voor de meesten van ons, dus waarom niet de kans te nemen om je IsaBody-transformatie, je coole shakerecepten, die frisse zomersnack en die verfrissende Sip- en Sample-evenementen te delen. Vergeet niet om #isagenixeurope te gebruiken om het eenvoudig te vinden en te delen met anderen!

Isagenix Business Facebook Group

Deze Facebook-groep is bedoeld om je aan te moedigen, te ondersteunen en te helpen contact te maken met anderen zoals jij. Het is een veilige plek waar je vragen kunt stellen, advies kunt inwinnen over de beste werkwijzen en geïnspireerd kunt raken. Word nu lid en begin met delen!

IsaToolsTo Go-app

Met één klik op de knop, ga verder dan de beperkingen en verbind je eenvoudig met de IsaToolsTo Go-app. Deel en bouw jouw account op door efficiënt en effectief met anderen te communiceren.

Deel motiverende video’s, PDF’s gevuld met feiten, voedingswaarde-informatie en sociale media-inhoud. Bespaar tijd door een persoonlijke bericht te ontvangen op het moment dat een van jouw prospects inhoud opent die je met hen deelt, zodat je het meteen kunt volgen. Ga nu naar je app store en download de app!

Say, Share, Do

Onze scripts Say, Share, Do nemen het giswerk weg om snel en gemakkelijk over Isagenix te praten. Of je nu je allereerste social media-post plaatst of met een nieuwe vriend over Isagenix wilt praten, onze scripts kunnen worden aangepast aan je levensstijl en kunnen je zenuwen helpen kalmeren en je zelfvertrouwen vergroten, zodat je je comfortabeler voelt om Isagenix te delen.

Isagenix Business

Als je onderweg informatie zoekt, ga dan naar Isagenix Business, een uitgebreide website waar je alles kunt vinden, van training en belangrijke weetjes tot video’s en toolkits. Dit is onze complete service voor alles wat Isagenix biedt, of je nu je eigen bedrijf wilt oppeppen, of informatie zoekt voor een nieuwe potentiële klant.

 

EXTRA REFERENTIES EN BRONNEN

IsaMovie.com

Bij Isagenix willen we alles wat je doet vereenvoudigen: je voorzien van een snelle, zeer voedzame shake voor onderweg, video’s maken en je helpen bij het delen wat dit ‘shake-gedoe’ nou allemaal inhoudt. Log in op je Back Office om je eigen website te maken! Houd er rekening mee dat je een Associate moet zijn om een persoonlijke Isagenix-website te kunnen hebben.

YouTube-kanaal Isagenix

Bekijk ons ruime aanbod van video’s, van ‘Hoe doe je een shakedag’ tot ‘De IsaBody Challenge’: binnen een paar minuten vind je alles wat je moet weten!

IsagenixCompliance.com

Bekijk hier het beleid en de procedures, hulpmiddelen en bronnen.

IsaBodyChallenge.com

Registreer je hier voor deze 16-weekse transformatie-uitdaging.

STARTYourLife.com

Introduceer de START-visie via Isagenix voor de leeftijdsgroep van 18 tot 35.

EU.IsaFYI.com

Kijk rond op de blog die mensen informeert, vermaakt en motiveert wanneer ze willen kiezen voor een Isagenix-levensstijl.

EU.IsagenixEvents.com

Lees hier over de leuke Isagenix-evenementen die het hele jaar door worden georganiseerd.

 

Share This Story, Choose Your Platform!