Trainen met het nieuw AMPED Next-Level-pakket

January 17, 2020,

isagenix

Of u nu al langer aan het trainen bent of er pas mee begint, het pakket AMPED™ Next-Level helpt u om betere resultaten te verkrijgen, en dat ook nog eens in een sneller tempo.

Het productassortiment AMPED wordt onderbouwd door de wetenschap die zich bezighoudt met de timing van voedingsstoffen. Het is deskundig ontworpen om uw lichaam precies datgene te geven wat het tijdens elke fase van de work-out nodig heeft. Van het opstarten van uw lichaam en geest, het geven van energie om door te gaan tijdens die lange sessies tot aan het ondersteunen van het herstel achteraf, het nieuwe pakket AMPED Next-Level heeft het allemaal in zich.

Voorafgaand aan de work-out

We willen ongeacht onze doelen allemaal het maximale uit onze trainingssessies halen. AMPED™ Nitro is speciaal ontwikkeld met creatine, arginine, beta-alanine, citrulline, taurine en natuurlijke cafeïne uit theebladeren om meer aan te kunnen, beter te trainen en grenzen te verleggen. AMPED Nitro is van essentieel belang als u uw training naar een hoger niveau wilt tillen.

Als u alleen op zoek bent naar een energieboost zonder deze functionele ingrediënten, bijvoorbeeld op dagen wanneer u wat lichte cardio-oefeningen of minder inspannende oefeningen doet, is een e-Shot™ echt iets voor u. e-Shot is een natuurlijke oppepper die een mix van met de hand geplukte planten bevat zoals Siberische ginseng, schisandra en meidoorn gecombineerd met plantaardige cafeïne uit groene thee en yerba mate.

Tijdens de work-out

AMPED™ Hydrate hydrateert u optimaal, zodat u een topprestatie kunt leveren. Als we zweten, verliezen we meer dan alleen water. Het is dus belangrijk dat we bij het hydrateren ook elektrolyten, vitamine B en vitamine C tot ons nemen. AMPED Hydrate is perfect voor die langere sessies. U kunt het ook opnemen in uw routine na een work-out als u uw trainingssessies kort wilt houden.

Na de work-out

Het is veel gemakkelijker om uw trainingsschema te blijven volgen en de lat hoger te leggen tijdens het trainen wanneer het herstel tussen de sessies sneller verloopt. AMPED™ Post-Workout bevat ingrediënten zoals zure kers (1-4), curcumine (5-8), astaxanthine (9-12) en collageen (13-15) om spierherstel een impuls te geven en spierpijn na het trainen te verminderen, zodat u er klaar voor bent om er bij uw volgende sessie net zo hard tegenaan te gaan.

IsaPro® is een eenvoudige manier om de benodigde extra eiwitten na een work-out binnen te krijgen. Het ongedenatureerde wei-eiwit dat in IsaPro zit, bevat van nature de vertakte keten aminozuren (BCAA) zoals isoleucine, leucine en valine om spierweefsel op te bouwen. Ze kunnen verder ook helpen bij spierherstel.

 

Deze producten zijn elk op zich effectief, maar gecombineerd zorgen ze voor een perfect systeem van belangrijke voedingsstoffen ter ondersteuning van een optimale prestatie en een optimaal herstel. Of u nu gewicht wil verliezen, uw spiermassa wil vergroten, of een gouden medaille wil winnen, de gerichte ondersteuning van het pakket AMPED Next-Level helpt u om uw volledige potentieel te benutten!

Share This Story, Choose Your Platform!