Tips voor je beste Detoxdag* ooit!

November 6, 2017,

Rebecca Haresign

Het belangrijkste wat je niet mag vergeten, is dat er veel manieren zijn om goede Detozdagen* te hebben. Je moet alleen uitzoeken welke manieren en gewoonten voor jou het beste zijn. Neem de regie voor je Detoxdag in eigen hand, pas het aan jouw behoeften en lichaam aan en je zult zien dat motivatie en betrokkenheid veel minder moeite kosten dan je denkt. Voor je het weet ben je naar volle tevredenheid bezig met je gezondheid. Om je daarbij te helpen, geven we je nu een paar van de beste tips!

  • Volg een schema.

Tijdens een Detoxdag* kunnen de verleidingen om te smokkelen heel sterk zijn. Of nu je collega’s je proberen over te halen om ongezonde dingen te eten bij de lunch, of dat verveling ‘s avonds laat je motivatie doet inzakken: het is gemakkelijk om je inzet voor jouw Detoxdag* uit het oog te verliezen. De beste manier om deze verleidingen te vermijden is een schema maken waarin je hele dag, inclusief drinkmomenten, is uitgestippeld. Je kuntDetoxdagen* helemaal aan jouw levensstijl aanpassen!

  • Stel de routine helemaal af op jezelf.

Je kunt op meerdere manieren genieten van Nourish for Life! Voeg warm water toe voor een soort thee, of voeg ijs toe voor een koude, verfrissende middagdrankje. Personalisatie is de sleutel tot de controle over jouw Detoxdag*, waardoor de kans groter is dat je volhoudt!

  • Luister naar je lichaam.

Omdat je op een Detoxdag* minder calorieën inneemt, kun je vermoeidheid voelen, midden op de dag of in de middag. Het kan zijn dat je lichaam niet hetzelfde kan presteren als op Shake Dagen. Doe rustig aan als dat nodig is en ga vroeg naar bed voor een goede nachtrust.

  • Detoxdag* extraatjes.

Op een Detoxdag* hoef je niet te denken dat je iets mist. Isagenix heeft heerlijke snackproducten waarmee je je smaakpapillen kunt verwennen op Detoxdagen*, zoals Isagenix Snacks en IsaDelights. Als je het gevoel hebt dat je de man met de hamer tegenkomt, kan een e-Shot helpen. e-Shot bevat natuurlijke cafeïne uit groene thee en yerba maté.

  • Drink de hele dag door water.

Het concept dorst kan gemakkelijk verkeerd begrepen worden. Vaak denken we dat we honger hebben terwijl we dorst hebben, dus grijpen we naar calorierijk voedsel, terwijl we eigenlijk alleen een glas water nodig hebben. Zorg dat je elke dag genoeg water drinkt, ook opDetoxdagen*!

  • Doe lichte oefeningen.

Zware trainingen worden afgeraden op Detoxdagen*, maar lichte inspanningen kunnen goed zijn, bijvoorbeeld wandelen of yoga. Deze lichte vormen van lichaamsbeweging zullen het lichaam niet zwaar belasten en kunnen het calorieverbruik vergroten. Daarnaast kunnen deze activiteiten je gedachten afleiden van eten en je motiveren om je Detoxdagen* vol te houden. Vergeet niet naar je lichaam te luisteren en wees matig actief!

  • Neem een IsaLean Shake voor je eerste maaltijd na de detoxdag*.

Na een Detoxdag* snakt je lichaam naar voedsel. Geef je lichaam de voedingsstoffen die het nodig heeft met een IsaLeanTM Shake.

*Een Detoxdag is een door voedingsstoffen ondersteunde vastendag die de ontgiftingssystemen van je lichaam voedt en verkwikt. Ga voor meer informatie over Detoxdag naar https://www.isagenix.com.

Share This Story, Choose Your Platform!