Team GB atleet gebruikt AMPED Nitro om haar training een oppepper te geven

October 28, 2019,

Shilpa Dattani

Gail begon met het deelnemen aan triatlons op 50-jarige leeftijd – 4 jaar later doet ze nu ook mee in aquatlons met Team GB, wat typisch inhoudt 2,5k zwemmen, gevolgd door 5k hardlopen. Dus gaven we haar AMPED ™ Nitro, ons nieuwe pre-workout supplement, om te zien of het haar hielp in haar training en wedstrijdavond. Het eindoordeel? Ze noemt het nu haar ‘kleine pot met magie’.

Haar triatlontraining is meedogenloos, dus zelfs op rustdagen gaat ze zwemmen, en op een typische trainingsdag, kan ze een uurlange kracht- en conditieklas doen met gewichten en cardio, gevolgd door meer dan een uur op de turbo bike, en skipping-oefeningen! Met zo’n inspannende routine is ze Nitro 15 minuten voor het trainen gaan innemen, en voelt zich sterker, energieker, en voelt zich niet vermoeid. Gedurende het wedstrijdseizoen vermindert ze de gewichttraining  om blessures te voorkomen,  maar nu ze niet in wedstrijdseizoen is, heeft ze gewichttraining verhoogd,  en vanmorgen tilde ze haar zwaard tot nu toe met Nitro – met 55kg, en met squats 30kg! Dat is meer dan de helft van haar lichaamsgewicht!

“Ik heb niet eerder een pre-workout genomen, maar nu wil ik niet meer zonder! Het is goed dat ik bang ben dat jullie uitverkocht zijn, dus ik heb er drie besteld! Het beste is dat het mij energie en vertrouwen heeft gegeven in mijn vermogen. Gisteravond waren er Geel zwemmers in het zwembad 20 jaar jonger dan ik, en het was aan het eind van een lange dag, maar ik voelde alsof ik de grenzen verlegde en kon bijblijven met de topzwemmers. Ik voelde mij zelfverzekerd  dat ik het kon doen met de extra energie die  Nitro me geeft!”

Vooruitkijkend is ze van plan om AMPED Nitro in haar training op te nemen, zodat ze zich kan voorbereiden op het beste van haar kunnen, en ze gaat het ook gebruiken op wedstrijddagen.

“Je moet de hele tijd energie hebben als je een triatlon doet, wat ongeveer 3 uur duur, en energieniveaus kunnen snel afnemen – nu ik Nitro samen met de andere Isagenix products in mijn training opneem, voel ikmij geweldig! Echt hoe langer je deze voeding inneemt, des te beter je je voelt. Het is echt mijn kleine”

Share This Story, Choose Your Platform!