Super Greens™, Super YOU!

December 27, 2022,

Shilpa Dattani

Waarom zeggen ze dat je je groenten moet eten? We zijn blij dat je het vraagt!

Het eten van de aanbevolen hoeveelheid groenten is een belangrijk onderdeel van een gezond dieet en je algehele gezondheid en welzijn. Daarom hebben we het gemakkelijk gemaakt met een gezond product – Greens™!

Onze Greens™ is volledig natuurlijk. Het poeder is gemaakt van de beste groenten zoals spinazie, boerenkool, spirulina, moringa en broccoli om er maar een paar te noemen. Greens™ wordt koud verwerkt, zodat het de maximale hoeveelheid voedingsstoffen behoudt. Alles in een gemakkelijk en handig drankje. Het smaakt geweldig! Maak je dus geen zorgen als je geen fan bent van groenten. Oh en dat alles zonder toegevoegde suikers en slechts 30 calorieën per portie!

En hier is het leuke gedeelte!

Het is zo veelzijdig

Greens™ kan aan bijna alles worden toegevoegd… voeg een schepje toe aan water, smoothies of sappen en mixen maar – zo eenvoudig is het. Hierdoor is het supergemakkelijk toe te passen in je drukke schema’s. Je hebt dus echt geen excuus meer.

Ben je creatief? Waarom voeg je het niet toe aan dipsauzen, soepen, pastasauzen en saladedressings? Dit is een geweldige manier om familie en vrienden erbij te betrekken en iets extra gezonds toe te voegen aan recepten.

De recepten zijn eindeloos, deel de jouwe met de hashtag #EatYourGreens.

Extra voordelen

Je weet dat groenten een belangrijke bron van vitaminen en mineralen zijn, maar ze leveren ook fytonutriënten die we niet kunnen binnenkrijgen door middel van andere supplementen, maar wel met Greens™!

LEUK OM TE WETEN: Fytonutriënten zijn natuurlijke verbindingen die voorkomen in groenten en fruit. Ze geven een grote hoeveelheid extra voedingsstoffen en bevorderen een goede gezondheid. Greens™ is gemaakt van hele groenten, wat betekent dat je al het goede uit elk deel van de groente haalt, terwijl de andere Greens™-producten die op de markt zijn, uit extracten van de groenten gemaakt zijn.

En alsof dat nog niet genoeg is, Greens™ werkt perfect samen met enkele van onze andere producten in het assortiment: ze helpen om de voedingsondersteuning voor je lichaam, geest en huid te vergroten. Super Greens™ betekent echt een super YOU.

IsaLean™ Shake

Collagen Elixir™

Nootropic Elixir 

IsaPro® 

Share This Story, Choose Your Platform!