Spannende updates voor onze pakketten en prijzen!

June 19, 2018,

Elaina Bird

Zoals u weet, is onze visie dat Isagenix® het grootste gezond- en welzijn bedrijf ter wereld wordt. Hier in Europa zien we dat Isagenix een huishoud naam wordt. Om deze visie te realiseren, is ons doel om meer levens te veranderen met onze geweldige producten en kansen.

Om ons te helpen dat doel te bereiken, zijn updates voor de prijzen in het Verenigd Koninkrijk en de EU nu beschikbaar. Als gewaardeerde klanten en onze partners in het bedrijfsleven hebben we deze wijzigingen doorgevoerd om de prijzen van onze producten en systemen voor u en uw klanten te verbeteren. Of uw doel nu simpelweg is om geweldige productresultaten te behalen en misschien te delen met vrienden en familie, of een succesvol bedrijf te maken met Isagenix, deze veranderingen zullen u ten goede komen!

Ga vandaag nog naar uw Backoffice om de nieuwe prijslijst te bekijken.

Een paar van de aankomende wijzigingen die we graag benadrukken zijn de volgende:

IsaLean ™ Shake

Onze IsaLean Shake is het hoofdbestanddeel van een Isagenix-levensstijl. We hebben de prijs van onze IsaLean Shakes verlaagd om ervoor te zorgen dat u nooit zonder komt te zitten!

IsaDelight ™

We kennen allemaal het belang van Detoxdagen * en vrienden laten geen vrienden Detoxen zonder IsaDelight. We hebben ook de prijs van deze heerlijke snacks verlaagd om u te helpen Detoxen met zowel gemak én betaalbaarheid!

Nieuwe gelaagde pakketaanbiedingen

We introduceren een nieuw pack in de mix, ons Ultimate Pack! Updates voor bestaande pakketten betekenen dat we nu een pakketaanbieding voor nieuwe klanten kunnen aanbieden. Dit geeft hen de keuze tussen Goede, Betere of Beste startpakketten op basis van hun doelen en budget.

Nu deze wijzigingen zijn aangebracht, raden we u aan enige tijd te nemen om uw Autoship-bestelling te controleren om ervoor te zorgen dat de wijzigingen uw actieve status niet hebben beïnvloed. Wees geduldig tijdens deze overgangsperiode en aarzel niet om contact op te nemen met het klantenserviceteam met eventuele vragen die u heeft.

* Een Detoxdag is een door voedingsstoffen ondersteunde vastendag die de ontgiftingssystemen van uw lichaam voedt en verkwikt. Ga naar Isagenix.com voor meer informatie over Detoxdagen

Share This Story, Choose Your Platform!