Samenwerking Isagenix met Club Brugge

November 2, 2020,

isagenix

club brugge

Na een geweldig jaar bij Isagenix, zijn we zo verheugd om onze nieuwe samenwerking met een van de toonaangevende voetbalteams in België, Club Brugge, aan te kondigen!

Club Brugge, opgericht in 1891, speelt in de Eerste Klasse in België en werd 16 keer gekroond tot Belgische Pro League-kampioen en won recent het kampioenschap 2019/2020. Als wwn wellnessbedrijf zijn we vereerd om samen te werken met zo’n prestigieus team en samen met hen te werken aan hun gezondheids- en fitnesscampagnes zoals ‘Stay Fit’ en ‘Stadium Run’. Als officiële partner worden we ook vermeld op hun website, in het stadion, en krijgen we VIP-tickets en toegang tot de box waar we Associates kunnen uinodigen.

Erik Coover, Chief Visionary Officer van Isagenix: “We zijn verheugd om officiële partners te worden van een van de beste voetbalclubs ter wereld. België is een van onze snelst groeiende markten in Isagenix en we zijn verheugd om ons aan te sluiten bij een merk als Club Brugge waarvan de waarden zo goed passen bij onze cultuur. We zijn van mening dat deze samenwerking een enorme stap voorwaarts is in het vervullen van onze visie om mensen te helpen een gezond, vreugdevol en overvloedig leven te leiden. ”

Jeroen De Smet, Commercieel Directeur van Club Brugge: “Elke dag wordt ons team tot het uiterste gedreven door het coachingsteam van Club Brugge. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en met de modernste apparatuur, streven we naar de beste resultaten. We willen hetzelfde niveau van ondersteuning voor onze fans. Door Isagenix aan de Club Brugge-familie toe te voegen, kunnen onze fans zich in de beste vorm voorbereiden op hun eeuwige steun. ”

Isagenix Country Manager van België en Nederland, Marcel Van Tielraden: “We zijn zo verheugd om onze samenwerking met Club Brugge aan te kondigen, een van de meest populaire voetbalteams in België met een groot netwerk van fans! België is een van onze snelstgroeiende markten en een samenwerking met zo’n bekend team zal ons helpen onze naamsbekendheid te vergroten, onze groei te versterken en het leven van meer mensen te beïnvloeden. ”

Meer weten over Club Brugge? Volg ze op Instagram en Facebook  en bekijk hun website.

Share This Story, Choose Your Platform!