6 manieren om alles uit de Rapid Crystal Reset te halen met Esther en Tom

April 14, 2021,

Ashleigh Turnbull

Aftellen om naar
Crystal Director
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Aftellen om naar
Crystal Executive
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Rapid Crystal Reset is dé geweldige actie van nu met tot €3,250* voor het grijpen. Daar wil jij toch aan meedoen! Esther en Tom zijn hier om je te helpen door de rangen te klimmen en een serieuze beloning te verdienen. Dit krachtige duo legde samen de basis voor de Nederlandse markt, ze zijn inmiddels zescijferige inkomensverdieners** en hebben hun Executive rang een jaar lang elke dag behouden! Als klap op de vuurpijl zijn zij zojuist uitgeroepen tot Wereldwijde Toppresteerders van 2021. We konden geen betere personen bedenken om te leren hoe je alles uit de Crystal Rapid Reset kunt halen, dus laten we eens kijken wat ze te zeggen hebben…

 

  1. Vind nieuwe Associates

De eerste stap is om al je klanten te bekijken en te zien wie een Associate zou willen worden. Zoek naar mensen die goede resultaten hebben gehad met de producten, een goede relatie met jou en Isagenix. Dit zijn de mensen die de volgende Consultants in je team kunnen worden. Vergeet niet regelmatig contact te houden met je klanten. De Customer Care Cycle op de Penny Beta app kan je echt helpen op schema te blijven met het contacteren van je klanten. Dus als je het nog niet gedaan hebt, download dan de Penny hier.

Een goede tip: Geef elke klant de best mogelijke ervaring wanneer ze lid worden van Isagenix, zodat ze de beste resultaten voor zichzelf krijgen en trots zijn om deel uit te maken van de Isagenix-familie. Daarom is het zo belangrijk om nieuwe klanten het beste pakket te geven om hen te helpen hun doelen te bereiken en tijd te besteden om ervoor te zorgen dat ze weten hoe ze de producten moeten gebruiken.

 

  1. Creëer nieuwe Consultants en laat ze zien hoe ze hetzelfde kunnen doen

De volgende stap is te kijken naar je Associates en te zien wie je volgende Consultants zouden kunnen zijn. Laat hen de voordelen zien van het delen van Isagenix met andere mensen en vraag hen of zij iemand kennen die ook geïnteresseerd zou zijn om hun Isagenix reis te beginnen.

Een goede tip: Voor Associates die nog niet de Executive status hebben bereikt, tellen persoonlijk ingeschreven teamleden die Consultants waren, maar momenteel geen Paid-as Consultant zijn, mee voor je Crystal bonuskwalificatiesals je hen helpt de status van Paid-as Consultant terug te krijgen!

 

3. Neem contact op met inactieve klanten

Kijk in je Backoffice wie eerder een van de pakketten heeft besteld en vraag hen gewoon “hoe gaat het?”. Misschien willen ze opnieuw beginnen en hebben ze alleen je hulp nodig om hen weer op het goede spoor te krijgen. Waarom deel je niet enkele van de “how to” video’s, zodat ze kunnen zien hoe gemakkelijk de systemen zijn. Door deze mensen terug in je bedrijf te brengen, creëer je meer mogelijkheden om potentiële nieuwe Consultants te vinden!

  1. Zoek naar Associates met slechts één klant

Als een Associate in je team al één klant heeft, dan is hij of zij al halverwege om een Consultant te worden. Help ze een andere klant te vinden en BOEM, ze zijn een Consultant! Vergeet ze niet te vertellen over de Rapid Crystal Reset en andere geweldige acties als ze Isagenix met meer mensen gaan delen.

Een goede tip: Ga naar de Rapporten sectie in je Backoffice en neem een kijkje op je Business Blueprint rapport. Zo kunt je zien wie in je 4PET het potentieel heeft om bonussen, stijgingen in rang en meer te verdienen. Zorg ervoor dat je contact opneemt met deze mensen en geef hen de aanmoediging en motivatie om deze promoties te verwezenlijken.

  1. Jij deelt, zij delen, herhalen

Probeer het Jij deelt, zij delen, herhalen systeem om mensen te laten zien hoe ze Consultant kunnen worden. Praat met ten minste 10 mensen per week over de voordelen van het delen van Isagenix met hun eigen vrienden en familie en kijk eens wat dat doet met je bedrijf! Het is verbazingwekkend wat er gebeurt als je deze zakelijke activiteit elke dag beoefent. Weet je niet hoe dit werkt? Bekijk meer informatie over Jij deelt, zij delen, herhalen en andere tools voor zakelijke mogelijkhedenhier.

  1. Crystal Executive worden

Vergeet niet dat als je erkenningsrang op 22 maart 2021 Executive, Crystal Executive of Platinum was, je tijdens de actieperiode 10 nieuwe Consultants moet vinden om in aanmerking te komen voor de bonus. Dit omvat dus zowel nieuwe Associates als bestaande Associates die nog nooit Consultant zijn geweest.

Wij geloven dat het voor iedereen mogelijk is om hun Rapid Crystal Reset doelen te bereiken, je moet alleen duidelijk zijn over je doel en de juiste mindset hebben. Het heet niet voor niets RAPID Crystal Reset, dus begin nu met het plannen van je acties!

Laten we er de beste Rapid Crystal Reset ooit van maken. Jullie kunnen het!

Als je de training van Tom op de Isagenix Academy hebt gemist, kun je de opname hier bekijken.

De potentiële verdiensten voor deze Rapid Crystal Reset actie gaan uit van de best-case scenario’s tijdens de actieperiode en zijn niet typisch of gemiddeld. Isagenix kan en wil geen bepaald niveau van inkomsten garanderen. De mogelijkheid om een inkomen te verdienen in het kader van de Isagenix Beloningsregeling en deze actie hangt af van vele factoren, waaronder de zakelijke, sociale en verkoopvaardigheden van een individuele Associate; persoonlijke ambitie en activiteit; beschikbaarheid van tijd en financiële middelen; en toegang tot een groot netwerk van familie, vrienden en zakelijke contacten. Isagenix kan en wil geen bepaald niveau van verdiensten of succes garanderen in de Beloningsregeling of acties zoals deze. Zelfs Associates die een aanzienlijke hoeveelheid tijd, moeite en persoonlijke middelen besteden, bereiken mogelijk geen zinvol niveau van succes. Voor gemiddelde verdiensten, raadpleeg IsagenixEarnings.com.

Share This Story, Choose Your Platform!