Product uitgelicht: 5 redenen om van Thermo GX te houden!

December 8, 2017,

Rebecca Haresign

Voor je dagelijkse dieet gaat het er niet alleen om wat je eet, maar ook hoe je lichaam wordt gevoed door wat je eet. En daarbij speelt Thermo GX een rol: het ondersteunt je stofwisseling1 en voedt je lichaam van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat!

Lees verder en ontdek waarom Thermo GX volgens ons je gezonde levensstijl compleet maakt:

  1. Ondersteunt stofwisseling1

Door een gezonde stofwisseling te bewaren, kan het lichaam voedsel, water en voedingsstoffen omzetten in de energie waarmee je wakker, alert en actief blijft. Thermo GX ondersteunt dit proces doordat het je lichaam helpt het optimale uit je voeding te halen en zoveel mogelijk te profiteren van energie en voedingsstoffen die je binnenkrijgt.

  1. Ingrediënten voor gerichte toepassing

Elk geweldig supplement bevat een combinatie van natuurlijke en heilzame ingrediënten. Thermo GX bevat chroom voor het bewaren van een normale bloedsuikerspiegel2, maar ook groene thee-extract, cayennepeper, kaneel, appelciderazijn en cacaozaad.

  1. Perfect voor Detoxdagen3

Als je Detoxdagen3 wilt volhouden, moet je over voldoende energie beschikken. Thermo GX kan je niet alleen die stimulans geven, het kan na verloop van tijd ook bijdragen aan een verbeterde stofwisseling1. Dit betekent dat voeding efficiënt wordt omgezet in energie en jij elke workout aankan!

  1. Vrij van stimulerende middelen

In de eerste plaats is Thermo GX een natuurlijk voedingssupplement waaraan geen kunstmatige stimulerende middelen zijn toegevoegd. Wat houdt dit in? Je hoeft niet bang te zijn dat je na inname een onrustig gevoel krijgt of gaat trillen. Thermo GX is ook soja-, gluten- en zuivelvrij, en geschikt voor vegetariërs.

  1. Energieproductie

Thermo GX is een natuurlijke krachtbron die bijdraagt aan het verminderen van vermoeidheid en uitputting4. Dit zorgt ervoor dat je alert en fit bent en dagelijks kunt werken aan het verwezenlijken van je doelen.

 

ANTWOORD OP JOUW BRANDENDE VRAGEN…

Hoe werkt Thermo GX?

De ingrediënten in Thermo GX ondersteunen de stofwisseling.1 De stofwisselingssnelheid kan positief worden beïnvloed door gebruik te maken van bepaalde natuurlijke bestanddelen, zoals die je aantreft in Thermo GX en die zorgen voor een efficiënt energiegebruik.

Welke voordelen biedt Thermo GX?

Het is bekend dat de ingrediënten in Thermo GX een gunstige uitwerking hebben op de stofwisselings1snelheid. Hierdoor kan het lichaam op een efficiënte manier voeding omzetten in energie.

 

1Bevat niacine en chroom. Niacine draagt bij aan de normale energieproducerende stofwisseling. Chroom levert een bijdrage aan een normale macronutriënte stofwisseling.
2Chroom draagt bij aan het bewaren van een normale bloedsuikerspiegel. *
3Een Detoxdag is een door voedingsstoffen ondersteunde vastendag die de ontgiftingssystemen van je lichaam voedt en verkwikt. Ga voor meer informatie over Detoxdag naar https://www.isagenix.com.

4Niacine draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid en uitputting.

Share This Story, Choose Your Platform!