Product uitgelicht: 5 redenen om van Isagenix Snacks™ te houden!

December 12, 2017,

Rebecca Haresign

Ben je op zoek naar een minisnack die superhandig is, weinig calorieën bevat en die je helpt bij het bereiken van je doelstellingen? Zoek niet verder – Wat je nodig hebt zijn Isagenix Snacks™! Deze verbazingwekkende snacks zijn niet alleen voedzaam en compact, zij vormen ook een hulpmiddel bij het bereiken van je streefgewicht.

Lees verder en ontdek de vijf redenen waarom Isagenix Snacks voor jou de perfecte keuze zijn.

  1. Boordevol voedingsstoffen

Bewust eten is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Met Isagenix Snacks hoef je je geen zorgen te maken! Deze eenhaps snacks bevatten kwalitatief hoogwaardige wei- en melkeiwitten die zijn gecombineerd met vlas en essentiële vetten.

  1. Speciaal bedoeld voor je doelstellingen

Met een plan of een routine gaat het bereiken van je gewichtsdoelstellingen een stuk makkelijker, met name als het gaat om adviezen wat je wanneer moet eten. Isagenix Snacks laten zich makkelijk opnemen in Shake Days en Detoxdag1. Bescherm je doelstellingen en neem er een of twee wanneer je trek begint te krijgen.

  1. Ondersteunt stofwisseling2

Of je nu traint of onderweg bent, het is belangrijk dat je elke dag over voldoende energie beschikt. Daarom is een goede stofwisseling van essentieel belang. En dat is precies een van de grote voordelen van Isagenix Snacks2 – fantastisch toch?!

  1. Een slimme snack

Laat je niet beetnemen door het formaat! Met hun chocoladesmaak zijn Isagenix Snacks een goed afweermiddel tegen lekkere trek en helpen ze je ook goed om Detoxdagen1 door te komen. Zorg dat je ze bij de hand hebt wanneer je op het werk of onderweg last krijgt van een knagende ongezonde trek!

  1. Caloriearm gemak

Bij een druk leven dient gemak de mens! Sommige handige snacks bevatten veel calorieën en minder gezonde ingrediënten. Daarom zijn wij gek op Isagenix Snacks. Ze bevatten maar 15 calorieën per wafel en zitten in een lichtgewichtverpakking zodat je ze makkelijk bij je kunt dragen of op je werk kunt verstoppen. En omdat ze soja- en glutenvrij zijn, zijn ze perfect voor mensen die last hebben van een intolerantie.

 

ANTWOORD OP JOUW BRANDENDE VRAGEN…

WAT ZIJN ISAGENIX SNACKS?

Voedzame eenhaps snacks waarmee je je stofwisseling2 ondersteunt.

WAAROM ISAGENIX SNACKS?

Isagenix Snacks smaken heerlijk en zijn caloriearm. Ze bevatten specifieke voedingsmiddelen om je stofwisseling te ondersteunen en om aanvallen van lekkere trek af te slaan2. Per portie bevatten ze slechts 15 kcal, waardoor ze uitstekend in je Detoxdag-routine1 passen.

 

1Een Detoxdag is een door voedingsstoffen ondersteunde vastendag die de ontgiftingssystemen van je lichaam voedt en verkwikt. Ga naar Isagenix.com voor meer informatie over Detoxdag.

Chroom levert een bijdrage aan een normale macronutriënte stofwisseling en het bewaren van een normale bloedsuikerspiegel.

Share This Story, Choose Your Platform!