Product uitgelicht: 5 redenen om van AMPED™ Hydrate te houden!

November 28, 2017,

Rebecca Haresign

Dit is AMPED™ Hydrate: redder van je workout en een vast onderdeel in de oplossingen Isagenix Energie en prestatie en Gewichtsbeheersing. Het is geen verrassing dat Hydrate onmisbare ondersteuning biedt bij een reeks trainingsbehoeften, en dat het de favoriete sportdrank is van velen. Lees verder en ontdek de belangrijkste vijf redenen waarom het een van onze favorieten is. We weten zeker dat het bij jou ook in de smaak gaat vallen!

  1. Krachtige ondersteuning bij inspanning 

Wat je doelstellingen ook zijn, fitheid en lichaamsoefeningen spelen een essentiële rol bij het bereiken ervan. Daarom is het belangrijk dat je de juiste producten gebruikt om je bij je workout te ondersteunen. Tijdens inspanning verliest je lichaam elektrolyten door transpiratie en worden er koolhydraten (glycogeen genaamd) verbrand die zijn opgeslagen in de spieren. Hydrate voorziet het lichaam niet alleen van deze noodzakelijke voedingsstoffen, maar biedt ook ondersteuning bij het behouden van uithoudingsvermogen bij duurtraining*

  1. Dagelijkse routine

Je kunt Hydrate ook dagelijks gebruiken. Een stick bevat slechts 70 calorieën, aanzienlijk minder dan veel koolzuurhoudende drankjes en suikerhoudende sappen. In plaats hiervan profiteer je van hydraterende voedingsstoffen en van vitamine C en vitamine B-complex! Als je dagelijks Hydrate gebruikt moet je wel je totale calorie-inname in de gaten houden. Gebruik niet meer dan één stick per dag.

  1. Voorkom uitdroging

Voldoende drinken is belangrijk voor je gezondheid, of je nu een workout doet, je thuis ontspant of onderweg bent. Hydrate hydrateert en zorgt voor vitaliteit. En het is ook nog een geweldige manier voor een heerlijk drankje op waterbasis waarmee je je vochtbalans in stand houdt tijdens het sporten of gewoon gedurende de hele dag.

  1. Lekkere smaak, geweldige ingrediënten

Gezond eten begint met de inname van de juiste voedingsstoffen voor je lichaam en je gewichtsdoelstellingen. Maar smaak is net zo belangrijk. Hydrate heeft een sinaasappelsmaak en is een heerlijke dorstlesser. Het bevat geen kunstmatige smaak-, kleur of zoetstoffen. Een win-winsituatie dus!

  1. Voor liefhebbers van fitness

Hydrate bevat een elektrolyt-koolhydraatcomplex en zorgt er zo voor dat bij een workout spieren van deze voedingsstoffen worden voorzien. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor gebruik tijdens en na het sporten. Het product is verpakt in een handig sachet dat je makkelijk meeneemt in je sporttas of rugzak, zodat je het bij de hand hebt als je optimaal moet presteren*.

 

ANTWOORD OP JOUW BRANDENDE VRAGEN…

Wat is AMPED Hydrate?

Een verfrissende, hydraterende sportdrank die is verrijkt met vitamine C, vitamine B-complex en een unieke mix van koolhydraten en elektrolyten*.

  • Een heerlijke dorstlesser
  • Verschaft voedingsstoffen die verloren kunnen gaan tijdens sporten
  • Geschikt voor dagelijks gebruik
  • Geen kunstmatige smaak-, kleur- of zoetstoffen

Hoe gebruik ik AMPED Hydrate?

AMPED Hydrate is speciaal ontwikkeld en geschikt voor dagelijks gebruik. Deze sportdrank bevat een unieke mix van koolhydraten en elektrolyten waarmee je je vochtbalans op orde houdt en je de noodzakelijke voedingsstoffen aanvult die je tijdens je workout hebt verloren.

Hoe koop ik AMPED Hydrate?

Je vindt AMPED Hydrate in de pakketten en systemen in onze reeks oplossingen en pakketten in de categorie Energie en prestatie en in een aantal van de pakketten in de categorie Gewichtsbeheersing. Je kunt nu je bestellingen plaatsen via een Associate of in het Back Office. Vraag meer informatie aan degene die je kennis heeft laten maken met Isagenix!

Wil je weten waarom wij zo gek zijn op IsaLean™ Shake, Nourish for Life™, e-Shot™ en Ionix® Supreme? Klik op de koppelingen en deel de info met je teams!

*Oplossingen die koolhydraten en elektrolyten bevatten, ondersteunen je uithoudingsvermogen bij duurinspanning en zorgen bij lichamelijke inspanning voor een betere opname van water.

Share This Story, Choose Your Platform!