Plant-Based Whole Blend IsaLean Shake: alles wat je moet weten

January 18, 2021,

Shilpa Dattani

Plant-Based Whole Blend IsaLean® Shake is een hoogwaardige, nutritioneel evenwichtige maaltijd, vakkundig bereid met 21 vitaminen en mineralen afkomstig van biologische groenten. We hebben het harde werk uit gezond eten gehaald, dus wanneer je klaar bent om een gezonde verandering te maken, zijn we er om je op weg te helpen.

Plantaardige eiwitten

Hoewel velen van ons meer plantaardig voedsel willen gaan eten als onderdeel van onze gezonde levensstijl, is het geen geheim dat het vinden van lekkere plantaardige voeding van hoge kwaliteit een uitdaging kan zijn! Veel plantaardige eiwitopties leveren vaak eiwitten van slechte kwaliteit, maar onze Plant-Based Whole Blend Shake bevat 24 gram hoogwaardig plantaardig eiwit met een uitstekend aminozuurprofiel.

Plant-Based Whole Blend IsaLean Shakes bevatten het Phyto-IsaLean® Complex, een voedzaam eiwitmengsel gemaakt met favabonen-eiwitisolaat, mungbonen-eiwitconcentraat en erwten-eiwitconcentraat.  Dus, wat betekent dat voor jou? Veel plantaardige eiwitten hebben de neiging om je niet alle essentiële aminozuren te geven – dat zijn de aminozuren die we zelf niet kunnen maken, en dus uit ons dieet moeten halen. Maar door deze verschillende soorten plantaardige eiwitten bij elkaar te brengen, hebben we ervoor gezorgd dat je alles krijgt wat je nodig hebt zonder dat je je zorgen hoeft te maken!

Gezonde ingrediënten

Onze nieuwe Plant-Based Whole Blend IsaLean Shake is gemaakt met echte voedingsstoffen uit verse groenten, zoals biologische broccoli, spinazie, boerenkool, pompoen, zoete aardappel, zonnebloempitten, chlorella, maitake-paddenstoelen en shiitake-paddenstoelen. Simpel gezegd, onze voedingsstoffen zijn allemaal natuurlijk, dus je kunt al het goede krijgen met een minimum aan gedoe. 

Vitaminen afkomstig van deze hele voedingsmiddelen zorgen voor vitamine-diversiteit, ook wel bekend als vitamers. In de natuur komen vitaminen voor in een aantal verwante vormen die vitamers worden genoemd. Hoewel de verschillende vormen van een vitamine dezelfde primaire functies hebben, heeft elke vorm ook zijn eigen kenmerken en voordelen. Het innemen van een volledig spectrum van vitamers en fytonutriënten helpt om ervoor te zorgen dat je de voordelen van de verschillende vormen van elke vitamine en plantaardige verbindingen krijgt die het welzijn op vele manieren te bevorderen. Vanwege de belangrijke rol die ze spelen bij het ondersteunen van een goede gezondheid, zul je er zeker van willen zijn dat je deze voedingsstoffen elke dag binnenkrijgt.

Perfect uitgebalanceerd

Whole Blend Shakes zijn zoveel meer dan alleen eiwitten, vitaminen en mineralen. Deze shake is perfect uitgebalanceerd, ontworpen om de voedingsstoffen te leveren die je verwacht in een complete maaltijd…en in slechts 220 calorieën! Dus, als je op zoek bent naar een handige manier om meer natuurlijk plantaardig voedsel te eten, dan is onze Whole Blend shake er voor jou. Plus, wie houdt er niet van bananenbrood?!

Maar de shakes zijn maar voor een beperkte tijd verkrijgbaar, dus bestel die van jou vandaag nog!

Share This Story, Choose Your Platform!