Onze toewijding aan zero waste – nieuwe ontwikkelingen

September 30, 2019,

isagenix

Isagenix draait helemaal voor gezonde verandering, dus met de grote dreiging van plasticvervuiling voor onze gezondheid, onze ecosystemen, en het leven in zee, hebben we onszelf het enorme doel gesteld om onze verpakkingen ‘zero waste’ te maken voor 2028, wat betekent dat alles recyclebaar, composteerbaar of herbruikbaar wordt.

We weten dat dit een gigantische klus is, maar het is zo belangrijk voor ons en we hebben al zo veel vooruitgang geboekt. De nieuwste ontwikkelingen zijn onze nieuwe “luchtkussens”, die met elke verpakking komen om uw producten te beschermen. Deze zijn nu gemaakt van minimaal  50% gerecycled materiaal – sommige zijn tot 100% gerecycled materiaal – en ze zijn 100% recyclebaar. Ze zijn ook enorm licht, zodat ons brandstofverbruik is verminderd tijdens transport, wat onze CO2-voetafdruk heeft verlaagd! Daarnaast zijn ze meer flexibel, zodat we ze met meer lucht kunnen vullen, wat onze producten effectiever beschermd.

De luchtkussens zijn niet het enige wat is veranderd aan onze verpakkingen. De recyclebare dozen, waarin uw producten worden geleverd, hebben een nieuw ontwerp gekregen! Ze tonen nu onze gezonde visie op verandering en onze missie, zodat iedereen binnen de Isagenix gemeenschap inzicht kan krijgen in het IsaLife.

Ons volgende doel is om elke fles en bus van 100% plastic gerecycled na consumptie (PCR) te maken, wat ervoor zorgt dat er geen plastic wordt geproduceerd voor onze bussen, en helpt om de cirkel in de plastic afvalcyclus te sluiten.

Share This Story, Choose Your Platform!