Onze felicitaties voor de Eervolle vermeldingen van de IsaBody Challenge 2018 Ronde 1!

August 3, 2018,

isagenix

We maken met plezier bekend welke deelnemers aan de IsaBody Challenge®  onze vier Eervolle vermeldingen zijn, die zo hard hebben gewerkt om hun lichaam en levensstijl te transformeren en fantastische resultaten te behalen!

Deze vier deelnemers ontvangen ieder £ 500/€ 550, een professionele fotosessie en kaartjes voor lokale evenementen.

Amanda McCammon

Leeftijd: 41
Lengte: 1,60 m
Locatie: Coventry, Verenigd Koninkrijk
Startgewicht Challenge: 64,10 kg
Eindgewicht Challenge: 53,40 kg
Gewichtsverlies tijdens Challenge: 10,70 kg*
Totaal aantal Challenges voltooid: 1

Amanda is een alleenstaande moeder van vijf kinderen, die korte nachten had en constant moe was. Geen motivatie, dutjes als de kinderen naar school waren en junkfood hielpen Amanda de dag door. “Ik begon flodderige kleding te dragen, zoals ruime shirts en ‘jeggings’, want jeans pasten me niet. Ik woog mezelf en zag dat ik zwaarder was dan tijdens mijn zwangerschap. Daar werd ik niet vrolijk van en ik wist dat ik er iets aan moest doen.”

Amanda las een bericht op Facebook en zag de oplossing waar ze op had gehoopt. “Ik aarzelde nog wel over de prijs. Maar ik bezuinigde op een paar dingen en ik kon een 30-daags programma betalen.”

Zodra haar pakket aankwam, gaf ze zich op voor de IsaBody Challenge en dat gaf haar een doel om naartoe te werken. “Ik voelde me geweldig. Ik ben nu veel minder gestrest, mijn kinderen merken de veranderingen op en ik snauw ze niet meer de hele tijd af.”

Amanda richt zich nu op haar volgende IsaBody Challenge, waarbij ze haar fitheid wil verbeteren met sporten. Ze verheugt zich op de toekomst met Isagenix. “Ik verheug me op Kerstmis dit jaar. En dat was lang geleden. Ik weet dat ik gewoon kan genieten en daarna een detox kan doen**. Elke dag word ik wakker en voel dat mijn lichaam blij is met de geweldige voeding.”

Stuart Lloyd

Leeftijd: 42
Lengte: 1,85 m
Locatie: Nuneaton, Verenigd Koninkrijk
Startgewicht Challenge: 97 kg
Eindgewicht Challenge: 81 kg
Gewichtsverlies tijdens Challenge: 16 kg*
Totaal aantal Challenges voltooid: 1

Stuart heeft tien jaar ervaring in de fitnessbranche en is afgestudeerd in Sport en Bewegingswetenschappen. Aanvankelijk was hij sceptisch over Isagenix. “Ik was vooral sceptisch over periodiek vasten met een detox met voedingsmiddelen**, want dat ging in tegen diverse dingen die ik had geleerd.”

Na enig onderzoek naar het bedrijf, begon Stuart aan een gewichtsbeheersingssysteem. “Ik was niet blij met mijn gewicht en fitheid. Mijn zoon van 4 speelde met mijn buik en zei dat ik dik en harig was. Dat was voor mij het keerpunt; ik wilde veranderen.”

“Wat me het meest verbaasde was het detoxen met voedingsmiddelen **. Ik dacht dat detoxen vreselijk zou zijn, maar met Nourish for LifeTM bleek het aanzienlijk gemakkelijker te zijn dan ik had verwacht.”

“Toen mijn challenge bijna voorbij was, kleedde ik me om waar mijn zoon bij was. Hij zei dat ik spieren had en die woorden bevestigden mijn besluit om met het systeem te beginnen.”

Stuarts instelling is enorm veranderd en hij wil absoluut niet terug naar hoe hij eerder was. “Ik wil graag het beste voorbeeld zijn voor mijn jonge kinderen. Ik heb mijn zelfrespect terug en daar ben ik dankbaar voor. Bedankt, Isagenix, jullie gaven me het leven dat ik verdien!”

Rhianne M

Leeftijd: 30
Lengte: 1,78 m
Locatie: Northampton, Verenigd Koninkrijk
Startgewicht Challenge: 66,99 kg
Eindgewicht Challenge: 65,90 kg
Gewichtsverlies tijdens Challenge: 1,09 kg*
Totaal aantal Challenges voltooid: 1

Rhianne begon in mei 2017 met Isagenix, kort na de introductie in het VK. “Ik zat niet goed in mijn vel, ik was moe en had geen zelfvertrouwen. Ik was heel verdrietig dat ik het zo ver had laten komen met mijn lichaam. Ik kon niet van mezelf houden, en al helemaal niet van iemand anders.”

Het vele sporten in de sportschool boden Rhianne niet de gewenste resultaten. Toen ze met het Isagenix-systeem begon, merkte ze de resultaten. “Mijn gewicht daalde, ik had meer energie en ik hoorde van anderen dat ik mezelf weer was. Het was lang geleden dat ik zo gelukkig was en ik genoot van mijn vrijheid. Met het vertrouwen om mezelf te zijn, kwam ook de moed om na vier jaar een punt te zetten achter mijn relatie. Maar dat bleek een negatief effect te hebben.”

Na de scheiding troostte Rhianne zich met eten. “Bijna elke avond at ik voor de televisie troostvoedsel en viel weer terug in mijn oude gewoontes. Dat was een enorm dieptepunt.”

Toen ging ze naar een Isagenix-evenement, UIA met David Wood. “Ik hoorde zo veel inspirerende verhalen en ik wilde zo graag dat podium op. In mij begon een vuurtje te branden. Ik stelde voor mezelf een doel vast en meldde me voor de tweede keer aan voor de IsaBody Challenge. Dat was in november, dus met de feestdagen in aantocht zou het echt een uitdaging worden.”

Rhianne ging aan de slag en werd een echt voorbeeld voor het product en het viel mensen weer op. “Ik heb het zelfvertrouwen om in de sportschool rond te lopen in mijn sportbeha. Ik praat met mensen die ik niet ken over hoe ik ze zou kunnen helpen. Ik heb geleerd dat pas als je jezelf voorop stelt en van jezelf leert te houden, je jezelf aan anderen kan geven. Ik wil een ondersteuner zijn voor de IsaBody Challenge en zoveel mogelijk mensen helpen bij hun worsteling en hun overwinning. Heel erg bedankt, Isagenix, voor dit ongelofelijke geschenk.”

Kasia Den Dijker

Leeftijd: 32
Lengte: 1,80 m
Locatie: Kapel-Avezaath, Nederland
Startgewicht Challenge: 77,70 kg
Eindgewicht Challenge: 66,80 kg
Gewichtsverlies tijdens Challenge: 10,9 kg *
Totaal aantal Challenges voltooid: 1

Kasia had een actieve levensstijl, tot ze een paar jaar geleden stopte met dansen. “Ik was niet echt bewust bezig met mijn voeding, maar in de tijd dat mijn dansgroep stopte, veranderde mijn kijk op eten voorgoed. Ik ging meer letten op ingrediënten en begon goede voeding te waarderen.”

Toen een vriend Kasia over Isagenix vertelde, kreeg ze het gevoel dat dit de oplossing was waar ze naar had gezocht. “Ik was al een jaar bezig met zoeken naar de juiste voeding voor een goed gevoel en fitheid. Vorig jaar, na de geboorte van mijn dochter, vond ik het heel moeilijk om goed voor mezelf te zorgen. Ik had geen energie voor sporten, of zelfs maar buiten wandelen met mijn dochter. Ik sloeg ook maaltijden over door tijdgebrek en ik had veel trek in zoetigheid, waardoor ik vaker naar snoep greep in plaats van dat ik gezonde maaltijden maakte.”

Kasia begon met Isagenix en meldde zich aan voor de IsaBody Challenge. Al snel was resultaat te zien. “Ik barstte van de energie en ik wilde weer sporten. Ook had ik meer tijd voor mijn dochter, in plaats van dat ik uren in de keuken stond.”

“De IsaBody Challenge hielp me om mijn doelen te bereiken en er vol voor gaan. Mensen zien de verandering in mij. Ik hoop dat ik een inspiratiebron voor anderen kan zijn en ze kan laten zien dat je elk doel kunt bereiken.”

 

De in deze publicatie gepresenteerde resultaten voor gewichtsverlies en levensstijl kunnen variëren, afhankelijk van het inspanningsniveau, hoe trouw een caloriearm dieet wordt gevolgd en lichaamsgesteldheid. De resultaten zijn verkregen door het opnemen van Isagenix-producten als onderdeel van een gezonde levensstijl met regelmatige lichaamsbeweging, afgemeten porties en een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet om de gewenste doelen te behalen. Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en personen met een medische aandoening wordt aangeraden een arts te raadplegen alvorens Isagenix-producten te gebruiken of andere veranderingen in hun dieet door te voeren.

** Dit verwijst naar een detoxdag. Een detoxdag is een door voedingsstoffen ondersteunde vastendag die de ontgiftingssystemen van je lichaam voedt en verkwikt. Ga naar Isagenix.com voor meer informatie over detoxdagen.

Share This Story, Choose Your Platform!