Onze favoriete hulpmiddelen om jouw bedrijf in deze periode uit te breiden.

December 11, 2018,

Shilpa Dattani

Of je er nu klaar voor bent of niet, Kerstmis staat voor de deur! Terwijl je jouw kerstinkopen doet, of extra lichtjes voor in de kerstboom koopt, of je keuken overhoop haalt voor het perfecte kerstdiner, wil je natuurlijk niet denken aan de groei van je bedrijf.

Maar weet je: je hoeft niet uren te peinzen over nieuwe manieren om Isagenix® te delen, aansprekende e-mails te schrijven of leuke berichten op sociale media te plaatsen voor je team, of te zoeken naar succesverhalen van transformaties om anderen te inspireren. Dat hebben wij al voor je gedaan! Dus doe nog een blok hout op het haardvuur en bekijk onze favoriete hulpmiddelen voor ondersteuning van je bedrijf, zodat je ontspannen van de feestmaand kunt genieten.

IsaTools To Go-app

Met de een klik op de knop in de IsaTools To Go-app hef je alle beperkingen op en maak je eenvoudig contact. Deel en ontwikkel je bedrijf door efficiënt en effectief met anderen te communiceren.

Deel motiverende video’s, pdf’s boordevol feiten en voedingsinformatie, en sociale mediacontent. Bespaar tijd door Directe Meldingen te ontvangen op het moment dat een van je potentiële klanten door jou gedeelde content opent, zodat je hierop direct kunt inspelen. Ga naar jouw appstore en download de app!

Say, Share, Do

Met onze scripts Say, Share, Do hoef je niet na te denken over snelle en eenvoudige manieren om over Isagenix te praten. Of je nu voor het eerst iets op sociale media wilt plaatsen, of met een nieuwe vriend of vriendin wilt praten over Isagenix, je kunt onze scripts aanpassen aan jouw levensstijl. De scripts helpen je om minder zenuwachtig te zijn en meer zelfvertrouwen te krijgen, zodat je je prettiger voelt wanneer je Isagenix deelt.

SayShareDo Script

Isagenix Business

Als je onderweg informatie zoekt, ga dan naar Isagenix Business, een uitgebreide website waar je alles kunt vinden, van training en belangrijke weetjes tot video’s en toolkits. Dit is onze complete service voor alles wat Isagenix biedt, of je nu je eigen bedrijf wilt oppeppen, of informatie zoekt voor een nieuwe potentiële klant.

https://bit.ly/2KIsgUF

Isagenix Business Facebook-groep

Wanneer de rijen voor de kassa lang zijn en je genoeg snacks in je karretje hebt gedaan om je kinderen dagenlang blij te maken, neem dan een paar (kostbare) minuten de tijd voor een bezoekje aan de Isagenix Business Facebook-groep.  Dit is een open forum van mensen met dezelfde passie voor Isagenix als jij. Deze Facebook-groep is opgezet om jou te stimuleren en ondersteunen, en om je in contract te brengen met anderen die hetzelfde doen als jij. Het is een veilige plek waar je zonder beoordeeld te worden vragen kunt stellen, advies kunt krijgen voor optimale werkwijzen en inspiratie kunt opdoen. Meld je vandaag nog aan!

https://www.facebook.com/groups/IsagenixBusinessNetherlandsBelgium/

IsaMovie.com

Bij Isagenix willen we alles wat je doet vereenvoudigen: je voorzien van een snelle, zeer voedzame shake voor onderweg, video’s maken en je helpen bij het delen wat dit ‘shake-gedoe’ nou allemaal inhoudt.

We blijven video’s toevoegen aan jouw videobibliotheek, maar we hebben ook IsaMovie.com geüpdatet, zodat je nog gemakkelijker jouw favoriete video’s kunt vinden en delen! Neem vooral een kijkje en maak jezelf vertrouwd met de nieuwe lay-out. Vergeet niet dat IsaMovie gekoppeld kan worden aan jouw gerepliceerde website, dus alle directe aankopen kunnen aan jou worden gecrediteerd!  Log in op je Back Office om je eigen website te maken! Houd er rekening mee dat je een Associate moet zijn om een persoonlijke Isagenix-website te kunnen hebben.

EXTRA REFERENTIES EN BRONNEN

YouTube-kanaal Isagenix

Bekijk ons ruime aanbod van video’s, van ‘Hoe doe je een shakedag’ tot ‘De IsaBody Challenge’: binnen een paar minuten vind je alles wat je moet weten!

IsagenixCompliance.com

Bekijk hier het beleid en de procedures, hulpmiddelen en bronnen.

IsaBodyChallenge.com

Registreer je hier voor deze 16-weekse transformatie-uitdaging.

STARTYourLife.com

Introduceer de START-visie via Isagenix voor de leeftijdsgroep van 18 tot 35.

EU.IsaFYI.com

Kijk rond op de blog die mensen informeert, vermaakt en motiveert wanneer ze willen kiezen voor een Isagenix-levensstijl.

EU.IsagenixEvents.com

Lees hier over de leuke Isagenix-evenementen die het hele jaar door worden georganiseerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This Story, Choose Your Platform!