Ontmoet onze 2021 IsaBody Ronde 1 finalisten!

August 17, 2021,

isagenix

Francisco

Ik heb al geruime tijd overgewicht door ongezonde gewoontes en eetpatronen. Op een gegeven moment woog ik 132 kg, dus deed ik wat ik dacht dat ik moest doen: ik begon aan een dieet! Maar het werkte gewoon niet. Ik viel 5 kg af, maar kwam heel snel weer aan, dus ik gaf mijn poging om gezonder te leven maar op. Dit veranderde toen ik de resultaten van Ramon Nieves met Isagenix zag. Hij viel maar liefst 12 kg af. Ik dacht: als Ramon het kan, waarom zou ik het dan niet kunnen?

Een diëtist vertelde me dat ik dringend gewicht moest verliezen en dat een gewicht van minder dan 100 kg ideaal en 90 kg perfect voor me zou zijn. Dus met dat doel begon ik aan IsaBody. Ik wist dat het een langetermijnproces zou zijn en geen kortetermijnoplossing, maar het kostte me 20 jaar om 130 kg te wegen, dus ik was bereid om hard te werken! Ik begon meteen af te vallen en me van binnenuit een ander mens te voelen.

De Isagenix-levensstijl (ik haat het woord DIEET) stelde me in staat om mijn lichaam onder controle te houden zonder honger te hebben. Normaal gesproken voel ik me zo beperkt en ongelukkig als ik probeer af te vallen, maar hiermee voel ik me veel gelukkiger. Naast het verbeteren van mijn eetgewoontes ben ik veel actiever geworden. Ik heb net een fiets gekocht om naar mijn werk te gaan in plaats van de metro te gebruiken, ik ga naar de sportschool en ik zwem. Ik voltooide de uitdaging met een gewicht van 113 kg en ben nu bezig aan mijn tweede uitdaging en ben in totaal al 20 kg afgevallen! Het einde van de reis is nog niet in zicht, maar ik kom elke dag dichter bij mijn doel. Met de hulp van mijn vrouw weet ik zeker dat ik het zal halen!

Een enorme overwinning voor me is dat ik door Isagenix iets heb kunnen doen dat ik eerder als onmogelijk had beschouwd: een Hugo Boss-pak kopen! Ten eerste heeft mijn Isagenix-business me een extra stroom van inkomsten gegeven zodat ik het me kan veroorloven, en ten tweede pas ik nu daadwerkelijk in hun kleding! Het is geweldig om de impact te zien die Isagenix heeft op alle aspecten van mijn leven en ik kan niet wachten om verder te gaan en mijn resultaten te zien.

Lukas

Ik ben 34 jaar oud en ik begon al aan mijn eerste dieet toen ik 14 was. Ik ben altijd sportief geweest, of het nu boksen, parkour of éénwielfietsen is, maar omgaan met eten heb ik altijd moeilijk gevonden. Ik wil dat eten gemakkelijk en snel is, dus ik heb nooit geleerd om gezond te eten en voel me al meer dan 20 jaar onzeker over mijn lichaam. Tussen diëten door schommelde mijn gewicht en ik kon het gewichtsverlies nooit vasthouden, dus toen ik hoorde van de geweldige langetermijnresultaten met Isagenix, besloot ik het zelf te gaan proberen.

Het verschil met Isagenix is dat het veel gestructureerder is. Ik kreeg hulp van de mensen die me kennis lieten maken met Isagenix en ik voelde me onderdeel van een gemeenschap door deel te nemen aan bijeenkomsten met medegebruikers. Het was heel interessant en motiverend om getuige te zijn van hun resultaten en transformaties.

Het mooiste is dat ik me beter voel dan ooit tevoren en dat ik ‘s ochtends wakker word zonder dat ik koffie nodig heb om wakker te worden! Ik voel een gezondheid die ik nog nooit in mijn leven heb gevoeld. Ik kwam meer te weten over voeding en veranderde mijn eetgedrag, en de goede voeding voelt beter voor mijn geest. Alles is gewoon makkelijker!

Mijn favoriete product is de Strawberry IsaLean™ Shake, omdat hij zo veelzijdig is en de basis van mijn plan vormt. Maar ik ben ook dol op de AMPED™-producten. Na drie weken Isagenix begon ik thuis te te sporten en te trainen, en nu gebruik ik AMPED Nitro en AMPED Post-workout voor mijn training. Dit gaf me een impuls tijdens mijn uitdaging en aan het einde van IsaBody had ik een veel beter hardlooptempo en raakte ik niet uitgeput. Ik had nog nooit in één keer 15 km hardgelopen, maar dat lukte me nu wel. Ik ben zo onder de indruk van mezelf!

Als je overweegt om aan Isagenix te beginnen, is mijn beste advies om een doel te stellen. Ik wilde afvallen en meer energie krijgen. Als je een tastbaar doel hebt, is het gemakkelijker om het te visualiseren en te bereiken, en Isagenix zal je daarbij helpen.

Ik ben nu aan het einde van mijn tweede uitdaging en ik wil mijn doel van 77 kg bereiken. Maar bovenal wil ik blijven sporten en actief blijven met mijn kinderen! Ik heb al een enorm doel bereikt omdat ik me eindelijk goed voel in mijn lichaam en graag in de spiegel kijk! Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn nieuwgevonden levenslust ieder doel kan bereiken dat ik mezelf stel. Voor mij is Isagenix alles waar ik altijd naar op zoek ben geweest: eenvoudig, snel, gezond en zonder iets te hoeven opofferen.

Jill

Ik merkte dat het na mijn zwangerschap op mijn 41e steeds moeilijker werd om af te vallen. Als voormalig militair kende ik maar één dieet: minder eten, meer bewegen. Maar helaas werkte het deze keer niet en ik begreep maar niet waarom. Twee van mijn vriendinnen hadden echter geweldige resultaten behaald met Isagenix en hoewel het idee van ‘shakes’ me op dat moment niet echt aansprak, besloot ik de sprong te wagen.

Mijn doel was in eerste instantie om af te vallen, dus ik gebruikte de IsaLean Shakes en deed Cleanse dagen. Ik begon ook weer te sporten en dat voelde geweldig! De sluiting van de sportscholen was voor mij een geluk bij een ongeluk, omdat ik in de sportschool lang niet zo vaak trainde als ik nu thuis doe. Mijn doel is sindsdien iets veranderd: ik richt me nu op het opbouwen van spierkracht, dus ik doe aan krachttraining en op trainingsdagen drink ik de shakes en eet ik eiwitrijke maaltijden.

Mijn huid en haar voelen nu beide gezonder, ik heb meer energie en ik voel me veel energieker wanneer ik tijd doorbreng met mijn gezin. Voorheen voelde ik me altijd zo moe!

Tijdens de uitdaging vond ik het geweldig om de IsaLife-app te gebruiken, omdat het me echt inzicht gaf in mijn eetpatroon en me bewust maakte van wat bepaalde voedingsmiddelen met mijn lichaam doen. Ik ben verpleegkundige, dus ik heb het altijd heel druk, en ik besefte dat ik eigenlijk te weinig at. Ik raakte me meer bewust van calorieën, waardoor ik mijn eetpatroon zelf kon aanpassen. Dat was heel nuttig; niemand had me ooit iets bijgebracht over voeding en eetpatronen. Ik merkte ook dat ik heel erg vertrouwde op geraffineerde suikers. Het kostte me in de eerste weken dan ook behoorlijk wat moeite om te minderen, maar met behulp van de snacks en Harvest Thins lukte het!

Ik hou van de IsaLean Shakes™ omdat ze zo veelzijdig zijn en omdat ik ze kan gebruiken in recepten zoals pannenkoeken en smoothies. Mijn andere favoriet is Harvest Thins, die me door de Cleanse dagen helpen. De kraak en de smaak vervelen me nooit!

Ik krijg regelmatig vragen over Isagenix en mijn standaard antwoord is: probeer het! Mijn resultaten hebben me versteld doen staan en dankzij de geld-terug-garantie heb je niets te verliezen. Het belangrijkste advies dat ik kan geven is om de juiste mindset te hebben voordat je eraan begint. Maar dat geldt voor alles. Als je de juiste mindset hebt en je bewust bent van je doel, kan Isagenix je helpen het te bereiken!

In deze 16 weken heb ik het gebruik van Isagenix Producten nooit als een ‘dieet’ ervaren. Het is heel fijn dat je praktisch alles met mate kunt eten. Niets is verboden en daarom is het makkelijk vol te houden. Ik heb het idee dat ik nu echt een duurzame levensstijl heb gevonden! Mijn dank gaat uit naar Isagenix, de online Isagenix-gemeenschap en de steun van Marloes von Piekartz, zonder wie ik het niet had gered! Ik ben zo trots op wat ik in die 16 weken heb bereikt met behulp van Isagenix Producten. Ze hebben zeker een vaste plek in mijn eetpatroon verdiend!

 

Geïnteresseerd in het starten van je eigen IsaBody Challenge? Klik hier voor meer informatie.

Share This Story, Choose Your Platform!