Ontmoet de IsaBody Ronde 3 Finalisten

January 13, 2021,

Ashleigh Turnbull

Ramon 

Na elk dieet te hebben geprobeerd, was Ramon op zoek naar een duurzame leefstijlverandering. Hij gebruikt de producten van Zija al jaren, en nadat ze zich bij Isagenix hadden aangesloten, begon hij verbazende resultaten te zien van mensen die de producten van Isagenix gebruiken, dus besloot hij de sprong te wagen. Hij had nooit verwacht een finalist te worden, en nu kan hij zijn eigen resultaten niet geloven!

“Ik heb altijd al overgewicht gehad, en tijdens de lockdown werd ik nog meer inactief. Ik wist gewoon dat ik een verandering nodig had. Ik ben een zeer competitief persoon, dus het leek me vanzelfsprekend om me bij IsaBody aan te sluiten als stok achter de deur – plus dat je een productcoupon krijgt voor het bereiken van je doelen!

Na slechts een maand met de producten was ik zo verbaasd, ik verwachtte echt niet zo’n verschil bij mezelf te zien. In totaal ben ik 21,6 kg kwijt, en ik ga het volhouden omdat ik me zo gezond en energiek voel! Ik heb al eens eerder geprobeerd om mijn levensstijl te veranderen, maar er bestaat eerlijk gezegd niets in vergelijking met de smaak en de textuur van de Isagenix producten, en ze laten je zo vol zitten.

Ik geloof dat alles met een reden gebeurt, en dit was voor mij bedoeld. Nu kan ik met mijn zoon spelen, wat onbetaalbaar is, en ik heb meer energie en drive. Mijn volgende doel is gewoon door te gaan met wat ik doe, mijn doel van 105 kg te bereiken en meer spieren te krijgen. Ik kan niet wachten om mijn resultaten met meer mensen te delen en mijn bedrijf te laten groeien – we hebben zo’n geweldige kans in onze handen.”

 

Liona

Na een zeer uitdagende tijd te hebben doorgemaakt, moest Liona stoppen met schaatsen, wat haar passie in het leven was. Ze was altijd al heel actief, dus na een lange tijd zonder beweging in combinatie met emotioneel eten, wist ze dat ze iets wilde doen om zich weer fit en gezond te voelen. Ze is nu onze nieuwe IsaBody Finalist en heeft eindelijk dat gezonde evenwicht gevonden, en ze doet weer waar ze van houdt, schaatsen!

“Ik ontdekte Isagenix via een vriend van het schaatsen, een sport die ik al zeven jaar beoefen. Ik kwam op een behoorlijk hoog niveau, maar met zo’n druk schoolleven kon ik minder gaan, maar toen werd mijn oma ziek, dus uiteindelijk ging ik helemaal niet meer. Bovendien zijn mijn ouders gescheiden en ben ik een emotionele eter, dus langzaam aan werd ik minder actief en voelde ik me echt traag van het overeten.

Ik dacht gewoon dat ik niets te verliezen had, en zodra ik met het plan begon, realiseerde ik me hoe gemakkelijk het is om te volgen. Ik hoefde niet echt iets te veranderen, ik hoefde geen calorieën te tellen of veel maaltijdplannen te maken, en het beste is dat ik eindelijk die gezonde balans heb gevonden! Ik was zo trots op mijn vooruitgang en voelde me vol van al het goede eten dat ik at, dat ik het heel gemakkelijk vond om met mate te snacken en me tevreden te voelen. Ik wacht nu niet de hele week om een beloning te krijgen, ik neem gewoon een klein beetje van wat ik wil, wanneer ik wil, wat volgens mij de sleutel is tot het vermijden van cravings.

Het meest verbazingwekkende voor mij is dat ik weer ben begonnen met kunstschaatsen en dat maakt me zo gelukkig. Ik voel me weer helemaal fit en enthousiast, en ik heb zoveel energie dat ik ook weer terug ben in de sportschool. Het voelt geweldig om zo actief te zijn na jaren van nietsdoen. Het heeft mijn leven veranderd!”

 

Byron

Onze gloednieuwe IsaBody Finalist heeft een aanstekelijke energie die je niet kunt negeren. Deze producten hebben zijn leven op meer manieren veranderd dan hij zich kan voorstellen, en de grootste verschuiving is zijn mindset! Praat vijf minuten met hem en je weet wat we bedoelen – je kan het niet helpen maar je voelt je geïnspireerd. Hij zei dat hij graag een merkambassadeur wil zijn, maar we denken dat hij die titel al verdiend heeft!

“Ik ben mijn hele leven al zelfstandig ondernemer geweest, en als handelsman heb ik ongezond gegeten. Ook al voelde ik me altijd al fit aan de buitenkant, ik zorgde niet voor mijn lichaam aan de binnenkant en ik had geen idee wat betreft voeding. Ik heb altijd al gezond willen zijn, dus toen mijn vriend me aan Isagenix voorstelde heb ik het gewoon geprobeerd, en mijn energie en vitaliteitsniveau steeg, ik kon het eerlijk gezegd niet geloven.  Ik voelde me gewoon zo goed! Vroeger was ik niet bezig met mijn gezondheidsdoelen, en nu heb ik iets waar ik van hou, wat ik volhoud en geweldig smaakt.

Mijn nieuwe ochtendritueel is een shake in plaats van spek en eieren, en ik kan je niet vertellen hoeveel meer energie ik heb. Ik heb nu ‘s morgens tijd om een moment voor mezelf te nemen, te beslissen hoe ik mezelf die dag kan uitdagen, en ik heb het gevoel dat ik weer goed voor mezelf zorg. Het plan is zo eenvoudig, waarom zou je het jezelf moeilijk maken! Ik heb ook een shake voor de lunch, en een evenwichtige maaltijd in de avond, wat betekent dat ik zo veel meer tijd aan mijn heb die zou zijn besteed aan het bereiden van de maaltijd. Ik ben ook geobsedeerd door de AMPED Post-Workout om me te helpen herstellen na een zware training of voetbalwedstrijd.

Mijn favoriete ding m.b.t. Isagenix is mijn mentaliteitsverandering – ik heb het gevoel dat ik groei als persoon en ik hou ervan om te weten dat ik producten vertegenwoordig die het leven van mensen veranderen. Ik hou ook van de verantwoording die je krijgt van de community – ik ben zo dankbaar om er deel van uit te maken. Mijn volgende stappen? Ik blijf de beste versie van mezelf en hopelijk zal mijn verhaal resoneren bij mensen. De reactie die ik kreeg op mijn eerste Isagenix-post was krankzinnig, en ik stel me gewoon voor wat ik in nog eens 90 dagen kan doen. Ik kan niet wachten om dit met andere mensen te delen.”

 

Wil je je eigen IsaBody-reis beginnen? Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

GEWICHTSVERLIESDISCLAIMER

Ongebruikelijke resultaten. In een in 2012 door onderzoekers aan de University of Illinois (Chicago, VS) verricht onderzoek waren proefpersonen die een Isagenix Systeem gebruikten na 30 dagen gemiddeld 4 kilo kwijtgeraakt, waarvan gemiddeld bijna 1 kilo aan visceraal vet. De proefpersonen hielden zich ook strenger aan hun dieet en realiseerden wekelijks een consistenter gewichtsverlies vergeleken met proefpersonen die een traditioneel dieet volgden. Bezoek IsagenixHealth.Net voor meer informatie over de studie.

In een tweefasenonderzoek dat in 2015-16 door Skidmore College (Saratoga Springs, New York, VS) is verricht, beoordeelden onderzoekers het effect van het gebruik van Isagenix-producten op gewichtsverlies en -behoud. Als onderdeel van de gewichtsverliesfase onderwierpen de deelnemers zich aan een caloriearm regime van Shake Dagen en één Cleanse Day per week, en na 12 weken waren ze gemiddeld bijna 11 kilo afgevallen. In de gewichtsbehoudsfase hielden de proefpersonen die het caloriearme programma waren blijven volgen met Isagenix-producten hun gewichtsverlies beter in stand ten opzichte van proefpersonen die na 52 weken waren overgestapt op een traditioneel dieet.

Share This Story, Choose Your Platform!