#OhMyMocha IsaLeanTM Shake Mokka weer verkrijgbaar!

January 5, 2019,

Shilpa Dattani

Met plezier kunnen we bekendmaken dat onze populaire IsaLean™ Shake Mokka weer even verkrijgbaar is! Als je dus al je vrienden al aan het bellen was om onze heerlijke shake te pakken te krijgen, dat hoeft dus niet meer!

Koffiepauzes zullen met deze romige mix van koffie en chocolade nooit meer hetzelfde zijn. Zalig zoet en met een heerlijke vleug koffie. Iedereen wilde deze smaak terug.

De shake bevat 24 gram niet-gedenatureerd wei- en melkeiwit, 8 gram voedingsvezels en essentiële vitaminen en mineralen. Dus trakteer jezelf op de rijke en opwekkende smaak van mokka bij het ontbijt, de lunch of het diner.

De voorraad is beperkt en alleen beschikbaar als eenmalige bestelling, dus pak de IsaLife-app erbij en mis het niet! Sluit je aan bij de mokkafanclub door je foto’s te delen op Instagram met de hashtag #OhMyMocha. Dan verspreidt het nieuws zich als een lopend vuurtje!

Associates en klanten kunnen IsaLean Shake Mokka apart bestellen. In verband met een beperkte voorraad mogen per bestelling maximaal 10 zakjes worden besteld. Dit product is alleen beschikbaar via de groothandelscatalogus of via de IsaLife-app.

Share This Story, Choose Your Platform!