#OhMyMocha! IsaLeanTM Shake Mokka is terug!

April 3, 2019,

Shilpa Dattani

Met plezier kunnen we bekendmaken dat onze populaire IsaLean™ Shake Mokka een comeback maakt! Als je dus al je vrienden al aan het bellen was om onze heerlijke shake te pakken te krijgen, dat hoeft dus niet meer!

Bovendien voegen we, als gevolg van de populariteit, IsaLean ™ Shake Mocha als onze aanbevolen smaak toe, zolang de voorraad strekt! De heerlijke shake zal a la carte beschikbaar en zal tvens een optie in onze packs zijn, die je via jouw Back Office of de IsaLife ™ -app kan bestellen.

Koffiepauzes zullen met deze romige mix van koffie en chocolade nooit meer hetzelfde zijn. Zalig zoet en met een heerlijke vleug koffie. Iedereen wilde dat deze smaak een comeback zou maken.

De shake bevat 24 gram niet-gedenatureerd wei- en melkeiwit, 8 gram voedingsvezels en essentiële vitaminen en mineralen. Dus trakteer jezelf op de rijke en opwekkende smaak van mokka bij het ontbijt, de lunch of het diner.

Zorg ervoor dat je inlogt op de IsaLife-app of via je Back Office en krijg je mokka-fix!

Sluit je aan bij de mokkafanclub door je foto’s te delen op Instagram met de hashtag #OhMyMocha. Dan verspreidt het nieuws zich als een lopend vuurtje!

* Beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland en Spanje .Helaas zal Mocha niet beschikbaar zijn in België.

Share This Story, Choose Your Platform!