Matt Kennedy stelt AMPED Post-Workout op de proef

February 19, 2020,

isagenix

Voorafgaand aan de introductie hebben we een groep Associates AMPED Post-Workout laten testen om te kijken wat ze van ons nieuwste product vonden. Matt Kennedy, een fervent bodybuilder, gewichtheffer en bokser, werd gevraagd om aan onze testperiode van 30 dagen mee te doen. Lees verder om te ontdekken wat hij ervan vond!

Wat was je algehele ervaring met AMPED Post-Workout?

Ik vind het geweldig! Mijn herstel is nog nooit zo goed geweest! Ik trainde altijd al hard en werd in de sportschool steeds wat beter, maar meestal werd ik dan wakker met zeer pijnlijke spieren en was ik een paar dagen lang in mijn oefeningen beperkt door een spierkater (verlate spierpijn). Ik merkte al bijna direct vanaf het begin dat ik ’s ochtends zo uit bed kon springen en me sterk en fit voelde om aan de volgende work-out te beginnen. Dit zorgde voor een kettingreactie: ik kon harder, langer en zwaarder trainen dan normaal en mijn training verbeterde dus sneller in alle opzichten.

Wat voor effect heeft het gehad op het gewichtheffen en bodybuilding?

Ik kan nu gewichten aan die ik al jaren niet meer heb gebruikt en ik ben er sterk van overtuigd dat dit komt doordat AMPED Post-Workout ervoor zorgt dat ik na intensieve work-outs geen spierpijn meer heb. Mijn bankdrukken is weer terug op 140 kg (wat niet eens in de buurt komt van mijn maximumgewicht, maar de laatste maanden kwam ik amper verder dan 100 kg). Mijn squat en deadlift zijn ook snel aan het verbeteren met bijna 10 kg per sessie.

Gewichtheffen is een nieuwe sport voor mij en mijn kracht en zelfvertrouwen nemen nu ook snel toe. Vroeger klaagde ik over spierpijn en stijfheid als ik aan deze oefeningen moest beginnen, maar nu ben ik er helemaal klaar voor! Elke sessie kan ik met minimaal 5 kg verbeteren en er is niets anders dan een beter herstel waaraan ik dat kan toeschrijven. Mijn sportmaatjes zijn onder de indruk en vragen zich af hoe ik dit voor elkaar krijg!

Hoe zit het met thaiboksen?

Thaiboksen vergt veel van het lichaam omdat het een contactsport is. Mijn snelheid, uithoudingsvermogen en kracht zijn de afgelopen weken echter aanzienlijk sneller verbeterd. Het enige wat ik anders doe, is dat er nu een AMPED Post-Workout in mijn sporttas zit!

Hoe gebruik je het eigenlijk?

Het smaakt heerlijk en ik drink het net na het sporten, zowel puur als gemengd met een IsaPro. Ik ga zeker door met dit product omdat ik heel tevreden ben over de resultaten die ik tot dusver ervaar!

Interesse? Waarom probeert u AMPED Post-Workout niet zelf uit?

 

Share This Story, Choose Your Platform!