Marathonloper klopt dankzij AMPED™ Nitro de tijd die hij als 21-jarige liep

February 13, 2020,

Shilpa Dattani

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Andoni zijn allereerste marathon in San Sebastian (Spanje) liep. Hij vond het tijd om zichzelf uit te dagen en hetzelfde parcours te lopen in dezelfde tijd als toen hij 21 was. Ook al had hij 15 jaar lang niet meer hardgelopen en had hij al vele jaren niet meer gesport, hij wist niet alleen de tijd te evenaren, maar haalde er zelfs acht minuten af door op 46-jarige leeftijd met AMPED™ Nitro te trainen. Dat is een echt indrukwekkend resultaat!

Hoe heeft u getraind voor de marathon?

Ik heb me gehouden aan een trainingsschema van 16 weken, hetzelfde schema als altijd, en op een gegeven moment werd ik gevraagd om mee te doen aan de test van AMPED Nitro tijdens mijn training. Deze timing was perfect. Nitro is namelijk echt geweldig! Ik merkte dat mijn prestaties tijdens het trainen zowel qua kracht als uithoudingsvermogen verbeterde. Daarnaast verliep mijn spierherstel veel sneller!

Wat was uw resultaat tijdens de marathon met AMPED Nitro?

Ik liep mijn eerste marathon in 3 uur, 14 minuten en 47 seconden. Deze marathon heb ik, na er 15 jaar geen meer te hebben gelopen, afgelegd in een tijd van 3 uur, 6 minuten en 6 seconden. Dat is maar liefst een volle acht minuten sneller dan toen ik 21 was en ik ben nu 46! Het is een schitterend succes en deze dag was zeer speciaal voor mij.

Hoe heeft u dit weten te bereiken?

Het was een perfecte combinatie van mijn solide trainingsschema en ondersteuning via het Isagenix-systeem. Het was echt de beste sportvoeding die ik ooit heb gehad. Ik kon mijn work-outs letterlijk naar een hoger niveau tillen! Nu heb ik er zin in om elk jaar een marathon te lopen. Mijn advies: niet aarzelen en met AMPED Nitro gaan trainen. Ikzelf ben er dol op!

Zin om AMPED™ Nitro te proberen? Wedstrijdsporters kunnen erop vertrouwen dat AMPED Nitro Informed Sport-gecertificeerd is. Dit houdt in dat er is getest op kwaliteit en op door het Wereldantidopingagentschap (WADA) verboden middelen. Lees hier verder.

Share This Story, Choose Your Platform!