Maak je klaar voor de officiële Nederlandse Grand Opening!!

January 16, 2018,

Rebecca Haresign

Om te vieren dat Isagenix in Nederland geopend is nodigen wij JOU uit om deel uit te maken van de officiële Grand Opening van Isagenix in Amsterdam, Nederland op 17 februari!

Sluit je aan bij Isagenix Leaders en het corporate team voor een overvol evenement waar je alle details te weten komt over de laatste promoties en incentives, inspirerende training kan volgen en gereedschap krijgt om je te helpen je business te groeien en nog veel meer! Als je een Nederlandse Isagenix Founder wilt worden dan zet je dit evenement nu in je agenda.

Waarom moet ik komen?

  • Evenementen bouwen geloof en bij Isagenix zijn wij trots op ons zelf, met het leveren van praktische en inspirerende evenementen die jou de juiste bouwstenen geven om een succesvolle business met Isagenix te starten. Isagenix evenementen zijn als geen andere evenementen! Elke succesvolle leader zal zeggen dat deelnemen aan een Isagenix evenement hun business lanceerde naar de hoogte van succes.
  • Onze cultuur is wat ons onderscheid. Leer over onze bedrijfsgeschiedenis, onze visie, ons hart en wat onze plannen zijn voor de toekomst. Je leert andere Isagenix Asscociates kennen en je verlaat dit evenement met niet alleen geweldige business training maar ook nog eens vrienden voor het leven!
  • Je krijgt gedetailleerde training over onze levens-veranderende producten. Leer over de wetenschap achter onze producten en krijg echte verhalen te horen van echte mensen.
  • Je leert over onze programma’s die je zullen helpen je business te laten groeien zoals IsaBody Challenge, START en velen meer.

 

Event details

Amsterdam, Nederland

Wanneer: 17 februari

Waar: Novotel Amsterdam City

Tickets: €30 ‘Early Bird’ tot 31 januari, verkrijgbaar via jouw Back Office

 

Meer informatie beschikbaar op eu.Isagenixevents.com

Ben jij er klaar voor om deel uit te maken van Isagenix geschiedenis? Mis het niet! Verzamel jouw team en verspreid het woord! En Koop je tickets nu!

Blijf op de hoogte op NL.IsaFYI en de @IsagenixNetherlands Facebook page voor verder updates over de Grand Opening, spreker onthullingen en meer belangrijke evenement informatie.

Share This Story, Choose Your Platform!