Maak kennis met onze ronde 2 IsaBody-Finalisten!

October 16, 2020,

isagenix

Gil Verstraeten  

In het begin had Gil zijn twijfels over het starten van Isagenix, hoewel zijn vriend geweldige resultaten had, maar nadat hij een tweede aanbeveling had gekregen van zijn vertrouwde Personal Trainer, moest hij zien waar al die hype over ging. Na twee weken voelde hij zich anders, na zes weken voelde hij zich in de beste vorm van zijn leven.

“Ik heb altijd getraind en ben gezond geweest, het enige dat ik anders deed, was Isagenix gebruiken en kijk wat er gebeurde! Ik ben nu 35 jaar oud en ik voel me beter dan toen ik 20 was. Voor het gebruik van Isagenix zou ik zo’n honger hebben als ik een paar uur niet zou eten, maar nu ben ik eigenlijk tevreden omdat mijn lichaam al het goede krijgt wat het nodig heeft, en de producten zijn zo lekker dat het me echt helpt om op koers te blijven. Ik hou van Ionix omdat ik er energie van krijg, elke ochtend neem ik IsaLean Shake Chocolate en de IsaLean Bar is een geweldige ‘on the go’ snack!

Nu zit ik in een vetverbrandingsfase en mijn volgende doel is om mijn lichaamsvetpercentage terug te brengen tot 6%, en dan zal ik ernaar streven om meer spiermassa op te bouwen. Voorheen, toen ik in een vetverbrandingsfase zat, voelde ik me moe en had geen energie, maar nu met Isagenix heb ik energie en voel ik me geweldig, terwijl ik ook nog eens gewicht verlies. Het betekent dat ik in staat ben om meer te doen in de sportschool, vooral als ik producten heb zoals AMPED Post-Workout, wat echt helpt bij mijn herstel.

Mijn vrienden en familie zijn zo trots op me omdat ik nooit opgeef! Voor iedereen die met Isagenix begint, zou ik altijd IsaBody aanbevelen. Elke 4 maanden krijg je Є 165, en het geeft je gewoon die extra motivatie om je doel te bereiken.”

Ryan Braddock

Het grootste deel van zijn leven had Ryan rondgereisd voor zijn werk, wat veel eten, drinken en heel weinig slaap inhield, maar op een bepaald punt begon het zijn gezondheid en levensstijl te beïnvloeden. Hij besloot met Isagenix zijn gezondheid op de eerste plaats te zetten, en wat is zijn grootste prestatie? Hij ziet geen einddatum – het is zijn nieuwe oplossing voor het leven!

“Nadat ik mijn vader en mijn schoonvader in twee jaar tijd had verloren, wilde ik voor mezelf gaan zorgen om mijn gezondheid als prioriteit te stellen, dus ik heb me weer verbonden met iemand die me van een tijdje terug aan Isagenix heeft voorgesteld.

Isagenix was een nieuwe levensstijl voor mij, die een nieuw normaal werd. Het voelde niet eentonig aan, het was niet al te beperkend, dus ik kon in het weekend genieten van een gin-tonic of een burger, en het verstoorde mijn gezinsleven niet. Dat was voor mij de sleutel – het was gewoon zo gemakkelijk te introduceren in mijn levensstijl. Ik heb niet langer de behoefte om me schuldig te voelen of om mezelf te straffen voor het eten van ‘cheat-maaltijden’, Ik ga er gewoon weer mee aan de slag. Ik heb mezelf echt verrast in mijn mentaliteitsverandering – en voor eens zie ik geen einddatum!

Ik ben 25 kg kwijt, en ook al ben ik op vakantie een beetje aangekomen, ik voel me er niet gestrest door, zoals ik eerder zou hebben gedaan, want ik weet dat door terug te gaan naar het Isagenix-systeem ik weer op de rails kan komen. Nu ik minder gewicht heb, wil ik meer spieren en kracht opbouwen. Ik heb voornamelijk cardio gedaan vanwege een schouderblessure, maar nu dat begint te herstellen, ben ik zo opgewonden om weer met gewichtheffen te beginnen! ”

Victoria Marti Sanchez

Voor Vicky is zien geloven, en ook al had ze er al zoveel voor en na foto’s op sociale media gezien, ze dacht gewoon niet dat ze echt waren, totdat een van haar beste vrienden een van hen werd! Dat is waar haar Isagenix-reis om Finalist te worden allemaal begon.

“Eerlijk gezegd was ik geschokt toen ik mijn vriendin voor het eerst zag na het gebruik van Isagenix, ik kon haar resultaten niet geloven! Ik heb haar ontmoet om haar geheim te achterhalen, en toen heb ik me aangemeld!

Nu ik de producten een paar maanden heb gebruikt, Ik voel me sterk, levendig en energiek, wat allemaal essentieel is voor mijn dagelijkse werk als leerkracht in het kleuteronderwijs. Je kunt je voorstellen dat ik niet de hele dag stop, dus Isagenix maakt het gewoon eenvoudig om de juiste voeding binnen te krijgen. Ik hou eerlijk gezegd elke dag meer en meer van de producten, vooral Nourish for Life, dat maakt Detoxdagen aangenaam!

Ik zal Isagenix zeker blijven gebruiken. Ik heb eindelijk iets gevonden dat werkt, dus waarom zou ik stoppen? Nu is het mijn doel om het te onderhouden, en het is geweldig dat Isagenix een onderhoudsplan heeft zodat ik door kan gaan. Ik heb nog steeds bijna elke dag een shake, maar ik weet dat als ik naar het strand ga, of uit ga met mijn vrienden, ik gewoon alles kan eten wat ik wil en ga dan de volgende dag verder met Isagenix! Zien is geloven, en ik ben nu het levende bewijs dat het werkt!”

Share This Story, Choose Your Platform!