Maak kennis met onze ‘Honourable Mentions’ voor IsaBody 2022 Ronde 3

December 5, 2022,

Megan Close

De laatste ronde van onze 2022 IsaBody Challenge is afgelopen!  De finalisten en Honouranle Mentions voor onze 3e en laatste ronde voor dit jaar zijn gekozen en we kunnen niet wachten om hun ongelooflijke resultaten met je te delen. Lees verder voor serieuze inspiratie en maak kennis met onze Round 3 IsaBody Honourable Mentions!

Helen Turner

Helen Turner is een consistente IsaBody Challenger sinds zij in 2017 bij Isagenix kwam, en heeft IsaBody Challenge al 11 keer eerder voltooid. Maar deze keer was het anders en waarschijnlijk haar belangrijkste tot nu toe. Nadat ze haar broer in februari 2022 plotseling verloor, viel Helen terug in ongezonde eet gewoonten om haar te helpen met dit verdriet  om te gaan.

“Tijdens de weken nadat ik mijn broer Andrew verloor, viel ik terug in een aantal zeer slechte gewoonten. Ik at helemaal niets of alleen fastfood. Ik sliep maandenlang niet goed en had elke nacht een paar glazen wijn nodig, soms meer, om te slapen, wat natuurlijk niet het antwoord was.  Ondanks dat ik wist dat mijn lichaam meer dan ooit de beste voeding nodig had, was ik uitgeput en functioneerde ik nauwelijks. Niemand had enig idee hoe erg het was.”

Naast de persoonlijke stress die Helen doormaakte, stond ze ook onder druk in haar werk, ze werkte vaak tot laat in de avond en in het weekend. Haar geestelijke gezondheid leed en ze wist dat er iets moest veranderen. “Ik was in weken niet naar de sportschool geweest, wat niet is wie ik ben, en ondanks dat ik zo gepassioneerd was over het verband tussen mentale en fysieke gezondheid, kon ik mezelf niet motiveren. Ik ben aangekomen, ik voelde me opgeblazen, mijn huid en haar waren vreselijk, ik was niet fit, ik voelde me mentaal uitgeput en was helemaal niet happy.”

Helen besloot in april 2022 opnieuw deel te nemen aan de IsaBody Challenge. Met de steun van haar PT en het terugkrijgen van de Isagenix-producten, begon ze zich al snel beter te voelen en resultaten te zien.

“Ik ging de uitdaging weer aan om weer bij mezelf te komen wetende dat het niet gemakkelijk zou zijn. Na verloop van tijd begon ik me beter te voelen, verbeterde mijn energieniveau en vooral sliep ik weer goed.  Het grappige aan geestelijke gezondheid en stress is dat zelfs als je weet wat je zal helpen het niet altijd makkelijk is om het te doen.

Naarmate de weken van de uitdaging begonnen, verbeterde mijn conditie net als mijn kracht, begon ik weer van de sportschool te genieten en langzaam kwamen de resultaten. Het pad was niet makkelijk, maar met de steun van Josh, mijn PT en de ongelooflijke vrienden om me heen bleef ik doorgaan. 16 weken later kon ik mijn foto’s niet geloven toen ik ze naast elkaar zag, wist ik dat ik weer op gewicht was en weer in kleinere kleding zat, maar eigenlijk was het zo emotioneel voor mij om te zien hoe ver ik was gekomen. Het belangrijkste is dat ik vrijwel helemaal terug ben naar mezelf en mijn energieniveau is nog nooit zo hoog geweest, goed slapend en voel me fantastisch!”

 

Annika Becksén

Annika Becksén heeft altijd geworsteld met haar gewicht. “Ik heb mijn hele leven geworsteld met mijn gewicht. Ik heb allerlei diëten en lichaamsbeweging geprobeerd. Ik zou goede resultaten zien, maar het viel altijd tegen.”

Ze maakte zich zorgen over wat de toekomst met haar gezondheid zou kunnen brengen en wist dat ze een verandering moest doorvoeren. Nadat ze geïnspireerd was door haar personal trainer Karin, besloot ze Isagenix eens te proberen en deel te nemen aan de IsaBody Challenge.  “Ik werd diep geïnspireerd door mijn PT Karin en haar man en hun resultaten, ondanks dat ik dacht al fit en gezond te zijn. Ik zei het ze, laten we ervoor gaan en dit lichaam aan het werk krijgen!”

Annika zette zich in voor de 16 weken van de IsaBody Challenge en haar resultaten zijn levensveranderend geweest.  “Ik heb mijn ups en downs gehad, maar sinds ik ben begonnen met Isagenix heb ik een dramatische verbetering in mijn gezondheid gezien. Mijn ouders worstelen allebei met hun gezondheid en er zijn veel erfelijke aandoeningen in mijn familie. Ik realiseer me nu wat ik moet doen om gezond en fit te blijven en ziekte en letsel te voorkomen.”

Annika heeft drie tot vier keer per week haar weg gevonden met Isagenix-producten en training in de sportschool. “Door op dit pad te blijven met Isagenix en lichaamsbeweging zal ik gezond, sterk en flexibel zijn en me de beste kans geven om zo lang mogelijk een gezond leven te leiden. Ik word snel 58 en ik ben van plan nog minstens 30 jaar door te gaan!”

 

Lesley Green

Als drukke pleegmoeder die zorg draagt voor kinderen met complexe gezondheids-, emotionele en mentale behoeften, verloor Lesley Green haar energie en had het gevoel dat er iets moest veranderen. “Ik kon voelen dat mijn licht langzaam aan het uitgaan was gaan. Ik was mijn mojo kwijt en sliep veel te veel. Eerder dit jaar kreeg ik een wake-up call dat mijn lichamelijke gezondheid ook afnam en ik wist dat ik iets moest veranderen, maar ik had geen motivatie, energie of tijd om me te concentreren op het verbeteren van mijn gezondheid”

Lesley zag een bericht op sociale media waarin ze een voedingsprogramma promootte dat beloofde eenvoudig en flexibel te zijn, stress te verminderen, de slaap te verbeteren en gewichtsverlies te bevorderen, alles wat ze wanhopig zocht.

“Na een paar weken verward te zijn geweest en alle excuses te hebben bedacht waarom ik het niet deed, nam ik de sprong en bestelde ik een programma van 30 dagen, ik dat 30 dagen van de rest van mijn leven, wat kan ik verliezen! Wat is het ergste dat kan gebeuren?”

Lesley had grote hoop op de IsaBody Challenge. “Ik wilde mijn lichaam en geest opnieuw opstarten, meer dan 50 jaar aan eet- en drinkgewoonten ontgiften en als ik afviel, was dat een bonus. Toen ik ouder dan 50 was, had ik met een paar gezondheidsproblemen geen hoge hoop op gewichtsverlies, maar ik kan alleen WOW, wow en meer wow zeggen!”

“Isagenix heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Ik kan niet eens alle positieve punten noemen omdat er zoveel zijn, maar om er maar een paar te noemen.  Ik ben afgevallen, inches en mijn lichaamsvorm is volledig verbeterd. Ik ben in staat om mijn stressniveau zoveel beter te beheersen en ik stuiter met energie om mijn ADHD-zoon te evenaren. Het heeft op zoveel manieren mijn leven veranderd en het is een geschenk dat blijft geven. Ik heb mijn challenge van 16 weken op mijn streefgewicht beëindigd, maar dit is niet het einde, dit is mijn levensstijl nu en het begin van een prachtige en magische relatie!”

 

Michael Bockaert

 Michael Bockaert, onze 413e Isagenix Legacy Club Member, heeft meer dan 25 jaar ervaring in het coachen van klanten in de fitnessindustrie om de gewenste resultaten te bereiken. Hij besloot de IsaBody Challenge op de proef te stellen en het goede voorbeeld te geven.

“Als coach werk ik 25 jaar lang met veel mensen die willen afvallen. Ik krijg al mijn klanten meteen op de IsaBody Challenge wanneer ze beginnen met Isagenix, dus besloot ik om een voorbeeld te zijn en de IsaBody Challenge zelf te doen.”

Michael wilde zichzelf motiveren en weer op het goede spoor komen na lange perioden waarin hij niet kon trainen tijdens de lockdown. “Mijn doel was om weer spiermassa te krijgen en lichaamsvet te verminderen. Het Isagenix-Systeem zorgt er ook voor dat je weer in vorm komt nadat je langere perioden niet op schema bent met je voeding.”

“Tijdens de lockdown waren we lange tijd binnen. Ik heb mezelf de eerste twee of drie maanden niet getraind, meestal werkte ik 12 uur per dag in de sportschool en ging ik daarna naar huis om veel te veel te eten. Ik ben in die tijd veel aangekomen en ik zag hetzelfde bij mijn klanten, waarbij ik ofwel lichaamsvet kreeg ofwel spiermassa verloor.”

Michael raadt iedereen aan die zich bij zijn team voegt en op zoek is naar gewichtsverlies om deel te nemen aan de IsaBody Challenge voor de beste resultaten. “Ik zorg ervoor dat iedereen die Isagenix bij mij begint, hun foto’s maakt en deelneemt aan de uitdaging. We doen de uitdaging samen en helpen hen op het goede spoor te blijven en hen er doorheen te leiden.”

 

 

Share This Story, Choose Your Platform!