Maak kennis met onze finalisten van  IsaBody ronde 3!

December 5, 2022,

Megan Close

Onze derde en laatste ronde van de IsaBody-finalisten is afgelopen en we weten dat je  geïnspireerd zult zijn door de verhalen van de finalisten. Elk van onze laatste drie finalisten maakt kans om de Europese IsaBody-Grand Prize winner te worden en € 5500 te winnen bovenop hun prijs van € 1100 omdat ze een IsaBody-finalist zijn! Lees verder voor geweldige IsaBody Challenge-inspiratie…

Claudia Rodigari

Als drukke moeder van drie kinderen was Claudia Rodigari niet op zoek naar gewichtsverlies toen ze bij Isagenix kwam.

“Ik ben begonnen voor Collagen Elixir, mijn achtergrond is in de schoonheidsindustrie, dus ik was erg geïnteresseerd in dit product. Maar ik merkte al snel dat Isagenix meer producten had, waaronder de ‘Weightloss producten’, dus besloot ik het eens te proberen!”

Na haar hele leven overgewicht te hebben gehad, in combinatie met een aantal grote operaties, wist ze dat ze iets wilde veranderen. “Toen ik begon met de ‘Weightloss producten’ zag ik al snel resultaten, na de eerste 11 dagen wist ik dat dit anders was.”

“Ik heb in het verleden veel geprobeerd en ben altijd gestopt. Ik dacht dat het hetzelfde zou zijn met Isagenix, dat het Systeem eerst zou werken en dan zou hetzelfde gebeuren. Ik besloot deel te nemen aan de IsaBody Challenge om me gemotiveerd te houden. Als ik terugkijk op de 16 weken van de uitdaging, is het gewoon ongelooflijk hoeveel er is veranderd. Niet alleen het gewicht, natuurlijk het uiterlijk, dat zie je. Ik ben als een compleet nieuwe persoon.”

Claudia’s familie heeft haar ondersteund op haar Isagenix avontuur en zag al snel een verschil in haar, ze heeft zelfs haar man geïnspireerd om ook aan de slag te gaan met het programma.

“Ik had de steun van mijn gezin en omdat het een concept is dat je heel goed in het gezinsleven kunt integreren. Ik ben ook nooit motivatie kwijt geraakt omdat ik dit echt wilde, ik wilde veranderen!

Het is gewoon zo geweldig om weer op mijn fiets te stappen met mijn dochtertje en samen te fietsen. Ik heb zoveel energie en kan gemakkelijk bewegen, ik geniet gewoon van het leven – het is ongelooflijk!

 Dit zijn dingen die ik 16 weken geleden niet kon doen toen ik de uitdaging begon. Ik kan het niet geloven en ik ben enorm dankbaar.”

Haar succes met de IsaBody Challenge en het gebruik van Collagen Elixir is niet onopgemerkt gebleven. Overal waar ze gaat, merken mensen het verschil in haar en worden ze lid van haar groeiende Isagenix Business. “Als mensen nu zeggen dat ze aan de slag willen met Isagenix, laat ik ze alle opties zien. Als ze besluiten om aan de slag te gaan met Collagen Elixir en Celletoi, deel ik ook onze voedingsproducten. De twee gaan hand in hand. Ze complimenteren elkaar zo goed!”

Sinds Claudia de uitdaging heeft voltooid en tot nu toe in totaal 39 kilo is afgevallen tijdens haar Isagenix avontuur, is ze zo enthousiast over de toekomst.

“Mijn leven is in 16 weken tijd volledige 180° gedraaid, ik ben gewoon zo blij dat ik ermee ben doorgegaan en besloot om het eens uit te proberen.”

 

Sonja Mulder-Kramer

Sonja Mulder-Kramer begon met Isagenix omdat ze op zoek was naar een manier om haar energieniveau te verbeteren. Als drukke moeder die fulltime in een bank werkt en parttime als fitnessinstructeur in de avonden en weekenden, voelde ze zich moe en lusteloos. Toen besloot ze Isagenix te proberen.

“Een van mijn vrienden Ella heeft een schoonheidssalon, ze was begonnen met Isagenix en was er erg enthousiast over! Toen we aan het wandelen waren, vertelde ik haar over hoe moe ik me voelde en ze stelde voor om het eerst te proberen, waarbij ik een aantal energie- en post-workoutproducten gebruikte om me te ondersteunen bij mijn fitnesslessen.”

Sonja begon al snel de energieboost te voelen die ze zocht en kort daarna begon ze meer van de Isagenix-producten te proberen. Vervolgens ging ze mee met de IsaBody Challenge om zich echt te richten op haar resultaten. Als iemand die altijd van eten hield, kon ze zich niet voorstellen dat ze ‘Cleanse Dagen’ zou doen, maar ze zijn nu onderdeel geworden van haar levensstijl en dagelijkse routine.

“Ik heb een drukke baan en geef elke woensdagavond vier uur fitnesslessen. Voorheen zou ik heel moe zijn, maar nu met Isagenix kan ik mijn werk doen en dan zonder problemen blijven lesgeven. Ik geef zelfs les op mijn ‘Cleanse Dagen’ en mijn klanten zijn altijd zo verbaasd over hoeveel energie ik heb!”

Mensen begonnen al snel een verschil te merken in Sonja. Ze had niet alleen meer energie, maar ze verloor ook gewicht. Eerst deelde ze niet wat ze deed en hield ze het voor zichzelf, maar al snel begon ze haar geheim, Isagenix, met anderen te delen!

“De sportschool waar ik les geef is alleen voor vrouwen. Ze merkten dat er iets anders was en vroegen me heel direct. Ze zeiden, wauw! Je maag! Hoe heb je dat gedaan?! Mijn vriend Ella die me hielp aan de slag te gaan, hielp mijn klanten ook aan de slag en zo kon ik extra inkomsten verdienen. Als ik uitga en mensen zie die ik al een tijdje niet heb gezien, vragen ze altijd wat ik doe. Het is geweldig om Isagenix met anderen te kunnen delen en hen ook te helpen geweldig resultaten te behalen.”

Sonja en haar man hebben samen voor het eerst kunnen genieten van een vakantie sinds ze hun zoon hebben dankzij haar geld voor de IsaBody Challenge-prijs. “Mijn man heeft een hartaanval gehad gevolgd door een operatie, dus om deze vakantie samen te kunnen vieren en het leven en de rust te vieren, is geweldig!”

 

Karl-Fryer

Toen de zomervakantie eraan kwam, had Karl Fryer het gevoel dat hij wat moest veranderen. “Ik voelde me opgeblazen, een beetje overgewicht en wilde van mijn buik af voor mijn gezinsvakantie in augustus. Een vriendin van mij had net een 30-daagse challenge gedaan, dus ik vroeg haar ernaar en hij bracht me in contact met Donna Young die me op weg hielp.” zegt Karl.

Binnen een paar dagen besloot zijn vrouw ook om te beginnnen. “Isagenix sprak me echt aan omdat het slechts 30 dagen was om te beginnen. Ik heb me ook aangemeld voor de IsaBody Challenge via de IsaLife-app, toen ik zag dat je gratis producten kon krijgen door het zo te doen dat ik dacht waarom niet!

Ik had veel geweldig testimonials gezien en met een geld-terug-garantie had ik niets te verliezen, behalve gewicht!”

Na zijn eerste 30 dagen met het gebruik van de Isagenix-producten kon Karl niet alle veranderingen geloven die hij zag. “Ik sliep zoveel beter zonder te snurken! Ik had meer energie en was veel minder opgeblazen. Om nog maar te zwijgen van het gewicht dat ik afviel en ik was 10 cm van mijn taille kwijt geraakt.”

Karl ging door met het programma tijdens zijn IsaBody Challenge en heeft zijn resultaten weten te behouden, zelfs na zijn vakantie.  “In het midden van de uitdaging gingen we op een all-inclusive vakantie en voelde ik me geweldig. Natuurlijk genoot ik van mezelf, maar toen ik weer thuis kwam, was ik snel weer op het goede spoor en ging ik verder met mijn uitdaging.”

Karl pakte zijn ‘Cleanse Dagen’ zelfs met gemak aan op de weg in zijn werk als ingenieur, “Ik ben gewend om lange dagen te werken en een paar uur zonder voedsel is geen probleem voor mj, dus ik vond ‘Cleanse Dagen’ vrij gemakkelijk.”

Na het voltooien van zijn 16 weken durende IsaBody Challenge voelt Karl zich beter dan ooit en houdt hij van het gemak van de producten. “Ik vind Isagenix zo eenvoudig en gemakkelijk te volgen. De shakes smaken geweldig en zijn zo vullend. De tijd die nodig is om mijn ontbijt en lunch te organiseren is maar een paar minuten, omdat ik niet hoef na te denken over wat ik ga eten. Vroeger pakte ik fastfood en sandwiches onderweg, maar nu niet meer! Ik bespaar nu geld door shakes te hebben in plaats van elke dag voedsel te kopen.”

Karl is nu begonnen met zijn volgende IsaBody Challenge en neemt Isagenix op in de levensstijl van zijn familie. “Toen ik voor het eerst de kosten van de producten zag, vond ik het veel, maar als je het uitrekend, is het niet duur en kun je geld besparen! Met een geld-terug-garantie van 30 dagen is er absoluut niets te verliezen, probeer het dan eens en als je het niet leuk vindt, kun je je geld terugkrijgen.”

Share This Story, Choose Your Platform!