Maak kennis met onze finalisten van Isabody ronde 2!

October 10, 2022,

Shilpa Dattani

Onze finalisten van Isabody ronde 2 zijn bekend. Het is nu tijd om kennis te maken met deze drie inspirerende mensen die ook nog kans maken om de winnaar van de Europese IsaBody Grand Prize te worden. Zij maken tevens kans op £ 5000/€ 5500 bovenop hun prijs van £ 1000/€ 1100 omdat ze een IsaBody Finalist zijn!

Marco Cairo

Marco begon met Isagenix toen Zija zich bij de Isagenix-familie aansloot. Hij volgde al vele jaren het succes van Isagenix en was enthousiast over het potentieel van Isagenix en hoe het hem kon helpen zijn business uit te breiden. “Ik zag dat de producten en het beloning systeem fantastisch waren, dus voor mij was dit echt geweldig nieuws.”

Ik had meteen grote doelen voor me en zag hoe ik Isagenix kon helpen groeien in Italië en dus in heel Europa. Ik ben de producten gaan gebruiken en had al eerder geprobeerd om de IsaBody Challenge uit te voeren, maar had deze nog nooit voltooid. Deze keer besloot ik er echt voor te gaan en mijn lichaam te transformeren.

Ik nam deel aan de IsaBody Challenge als een kans om mijn leven te veranderen.

Tijdens zijn uitdaging verloor Marco 5,5 kilo (12 pond)! Mijn belangrijkste resultaten waren het verliezen van lichaamsvet rond mijn middel en het opbouwen van spiermassa. Ik voel me zoveel lichter en sterker. Ik ben nu ook begonnen met sporten in de sportschool. Mijn vrouw Elena en ik deden samen de Isabody Challenge en ze werd een Honourable Mention, wat een geweldig prestatie is.”

Ik moest mijn garderobe opfrissen omdat mijn kleding te ruim zat. Ik voel me zoveel beter  en wil voortbouwen op deze resultaten van de IsaBody Challenge. Ik ben zo blij dat ik consistent en gefocust was gedurende de 16 weken van de Isabody Challenge. Ik ben nu van plan om te gaan sporten in de sportschool en mijn nieuwe gezonde levensstijl voort te zetten.”

“Dankzij mijn resultaten zijn veel mensen me gaan vragen om advies over hoe ze hetzelfde kunnen bereiken en dit laat mijn business nu groeien. Ik wil steeds meer mensen helpen om deel te nemen aan de IsaBody Challenge en hun doelen te bereiken en meer zelfvertrouwen te krijgen.

 

Danielle Burke

Zes maanden na de geboorte van haar dochter stond Danielle Burke op een dieptepunt in haar leven.

Ik was nog nooit zo zwaar, ik was ellendig en ik had geen enkel vertrouwen. Mensen dachten dat ik nog steeds zwanger was, wat mijn dagelijkse leven echt beïnvloedde. Ik wilde me gewoon afsluiten van iedereen. Een vriendin waarmee ik vroeger naar school ging, gebruikte het Isagenix-Systeem en plaatste een bericht op Facebook, en ik nam contact met haar op. Ik heb mijn pakket gekocht en begon in januari met de IsaBody Challenge.”

Zeer snel liep het energieniveau van Danielle door het dak. Ik begon weer goed te slapen en mijn spijsvertering werkte voor het eerst weer effectief. En mijn gewicht nam af!”

Na een paar weken stapte ik in een rok die ik al jaren niet had gedragen. Ik plaatste een bericht op Facebook en mensen begonnen me te berichten over wat ik deed. Ik had twee van mijn vrienden die het programma al met me deden voor ondersteuning en vanaf dit moment begonnen mensen echt de verandering in mij op te merken.

Danielle begon weer van haar leven te genieten: “Ik begon weer plannen te maken met mensen, waar ik voorheen helemaal niet gezien wilde worden. Iedereen zei: “Wauw Danielle, wat doe je?! Je ziet er goed uit, je lijkt gelukkiger!”, en ik kon niet wachten om ze erover te vertellen.

Tegen de tijd dat Danielle de IsaBody Challenge had voltooid, had ze de RANG van Director bereikt, gewoon door Isagenix onderweg met andere mensen te delen.

Het was echt onverwacht en het begon vanzelf. Ik ben hier niet in gegaan om er een business van te maken, ik wilde me gewoon beter voelen en afvallen, maar het heeft mijn leven op zoveel niveaus veranderd. Ik heb een hele nieuwe garderobe gekocht, heb een reis naar Ibiza gewonnen met de IsaRally campagne, ben verder gegaan met het opbouwen van een business met Isagenix en ik ben ook nog Executive geworden.

Ik hou van elk product, maar mijn favorieten zijn IsaLean Shakes, Ionix en Cleanse for Life, maar ik hou echt van de Celletoi huidverzorgings producten. Iedereen krijgt dit jaar Celletoi voor Kerstmis!

De IsaBody Challenge heeft me echt geholpen. Soms ga je, als je gewicht verliest, snel terug naar je oude gewoonten, maar de Isabody Challenge hield me echt op koers en leerde me dit als een levensstijl te behandelen.

Toen ik werd gebeld om me te vertellen dat ik een IsaBody-finalist was, schreeuwde ik het uit van blijschap. Ik rende de deur uit en schreeuwde ook in de tuin, mijn buurman vroeg of alles in orde was. Ik zei ja, alles is fantastisch!

Het prijzengeld bewaren we voor kerst voor ons gezin. We waren bezorgd dat de kosten van levensonderhoud zo hoog zouden worden dat een geldprijs zoals deze ons geweldig helpt.

Als je overweegt om aan de slag te gaan met Isagenix, denk er dan niet aan, maar doe het gewoon. Zeg gewoon ja en zoek het daarna uit. Waarom niet van iets houden dat je zal helpen gezond oud te worden en extra inkomsten te verdienen!

Suzanne Bos

Suzanne Bos is een moeder van twee jonge kinderen van drie jaar en één jaar. Helaas verloor Suzanne, toen ze zwanger was van haar zoon, op haar 55e leeftijd haar eigen moeder.

“Mijn hele wereld stond op zijn kop, ik moest een leven zonder mijn moeder onder controle zien te krijgen en accepteren dat mijn moeder een kleinzoon had die ze nooit zou leren kennen.”

Suzanne begon na te denken over haar eigen levensstijl en besloot dat er iets moest veranderen. “Ik besloot dat ik zo gezond mogelijk wilde leven voor mijn kinderen. Ik ben gestopt met roken en begon gezonder te leven. Maar elke avond zat ik nog voor de tv met een zak chips.”

Toen haar vriendin Saskia haar Isagenix introduceerde, was ze een beetje sceptisch. “Ik wist niet zeker of ik shakes wilde gaan gebruiken en Detox dagen waren iets totaal nieuws voor mij. Maar ik besloot dat ik het gewoon ging proberen en ging aankijken of het zou werken.

Ik heb me meteen aangemeld voor de IsaBody Challenge! Gelukkig vond ik de producten erg lekker en heb ik mijn eigen draai gegeven aan dingen waardoor het aanvoelt als een levensstijl, niet als een dieet. Ik begon te leren over gezond eten en besefte dat mijn dieet eerder op veel verschillende gebieden ontbrak.

Ik begon met hardlopen met mijn hond en tijdens de IsaBody Challenge heb ik mijn conditie verbeterd. Ik doe nu drie keer per week HIIT-training en ik had nooit gedacht dat ik dit zou doen.

Als we naar de toekomst kijken, is Suzanne nu een gezond rolmodel voor haar jonge kinderen: “Ik had nooit gedacht dat ik als finalist zou worden aangekondigd. Ik voel me erg blij en trots op mezelf”.

Ik ben nu helemaal weg van de producten, vooral Isagenix Greens, Amped Nitro pre-workout, en natuurlijk neem ik elke ochtend een IsaLean Shake.

Nu ben ik weer blij met mijn lichaam. Natuurlijk kan ik nog meer bereiken, maar ik ben op de goede weg. Het verdriet van de dood van mijn moeder is niet afgenomen, maar omdat ik aan mezelf begon te werken, viel ik niet in een zwart gat. Ik weet zeker dat mijn moeder er trots op is om me van bovenaf te zien!

“Geloof altijd in jezelf, je bent het waard!”

 

Share This Story, Choose Your Platform!